Dобро утро какво значи скалпинг оксиморон ??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДобро утро!
Малиии,яко кен*ане е имало през викендо зарад таз овца-трол,побъркала ви е.
А иначе аз си трая,щото си знам,че АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ!В петък ви казах къде ще сме вечерта и ако днес не ме ядосвате,пак мога да ви кажа къде ще сме довечера.
Успехи безбройни на всички фронтове желая!
Много станахте, и въ тресе грандоманията!!!
Тука сте всички гоулеми, но
като идете при ония другия
мълчите и ставате МАЛКИ !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениенищо не става от тебе, братко, ядоса ли се ?
а ся казвай за довечера къде ще смеИзлез от стадото,Иско!
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение,,,,,,и ако днес не ме ядосвате,пак мога да ви кажа къде ще сме довечера.
Успехи безбройни на всички фронтове желая!, ядоса ли се ?
а ся казвай за довечера къде ще сме
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗа доброто ПРАСЕ няма лоша пумия !!!
Та всякъф хайвер ще яде и ще му се
нахвърля даже, ако е ДОБРО ПРАСЕ,
т.е. едва ли прави разлика, но плюска ли
ПЛЮСКА
Що питашне ма разбра ..... ако му сложиш две купички с хайвер >>> в едната черен а в другата червен на коя ще скочи първо ?
с две думи дали ще изяде първо по скъпия ?
знам че Мирко не си го ранил с айвер ама да та попитам де кат експерт може да знаеш
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Добро утро!
Малиии,яко кен*ане е имало през викендо зарад таз овца-трол,побъркала ви е.
А иначе аз си трая,щото си знам,че АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ!В петък ви казах къде ще сме вечерта и ако днес не ме ядосвате,пак мога да ви кажа къде ще сме довечера.
Успехи безбройни на всички фронтове желая!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЧунчо,
рано е да се обръщаш към овцата. в момента е доят... нищо че е голяма.
Да те питам. Правили ти впечатление, колко патос има в изказванията им ?
П.П. Хал имам предвид не Хой
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеОвча мисъл, като предположих че е възможен гап имах предвид ето това което ти постнах по горе..
рано е да се обръщаш към овцата. в момента е доят... нищо че е голяма.
Да те питам. Правили ти впечатление, колко патос има в изказванията им ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеДобро утро и от мен !!!! Да та питам Реде като експерт по прасетата >>>> прасето прави ли разлика между черен и червен хайвер ?
Та всякъф хайвер ще яде и ще му се
нахвърля даже, ако е ДОБРО ПРАСЕ,
т.е. едва ли прави разлика, но плюска ли
ПЛЮСКА
Що питаш--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Успешен ден на всички ХОРА !!!!
П.П.ХАХХХХХХХХХХХХХХХ
Памука е отворил с ГАП 10 центаХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
08:28. Глобалната икономика е заплашена от "перфектна буря" от високия бюджетен дефицит на САЩ, дълговата криза в Европа и стагнацията в Япония според проф. Рубини. Блумберг
07:54. Индексите на САЩ направиха най-продължителен спад от 9 години. Програмата за количествени улеснения (QE3) изглежда неизбегна
07:46. Икономиката на САЩ навлиза в "Ледената епоха" според френската банка -Социете Женерал. Фондовият пазар ще задълбочи "мечата фаза", индексът S&P ще спадне към 400, дълбоката рецесия е неизбежна. zerohedge
07:43. Дългът на САЩ е катастрофален - Джънкер
07:41. Основният проблем, е че никой не може да обясни, защо еврозоната е в епицентъра на глобалната финансова криза при условие, че фундаменталните фактори в региона са съществено по-добри от тези на САЩ или на икономиката на Япония -Джънкер
Овча мисъл, като предположих че е възможен гап имах предвид ето това което ти постнах по горе..
Голем си ама иди все пак си пусни един тест за ценуроза(въртоглавие) Иначе съм напълно съгласен с теб ,че фундамента се определя от големите пари. По тази ми теза преди доста време имахме спор с Анон, така че не преписвай.
Коментар
Коментар