IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dобро утро какво значи скалпинг оксиморон ??
    Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Добро утро!
      Малиии,яко кен*ане е имало през викендо зарад таз овца-трол,побъркала ви е.
      А иначе аз си трая,щото си знам,че АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ! В петък ви казах къде ще сме вечерта и ако днес не ме ядосвате,пак мога да ви кажа къде ще сме довечера.
      Успехи безбройни на всички фронтове желая!
      И ти ли си гуолем бря !!!!
      Много станахте, и въ тресе грандоманията!!!
      Тука сте всички гоулеми, но
      като идете при ония другия
      мълчите и ставате МАЛКИ !!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        нищо не става от тебе, братко , ядоса ли се ?
        а ся казвай за довечера къде ще сме
        Ахааа,и ти си прихванал от мурафетите на Доли.Излез от стадото,Иско!
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          ,,,,,,и ако днес не ме ядосвате,пак мога да ви кажа къде ще сме довечера.
          нищо не става от тебе, братко , ядоса ли се ?
          а ся казвай за довечера къде ще сме

Коментар

• къде ше сме дове4ера освен на 4ерешата?
            Вся Власть Советам

Коментар

• Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              За доброто ПРАСЕ няма лоша пумия !!!
              Та всякъф хайвер ще яде и ще му се
              нахвърля даже, ако е ДОБРО ПРАСЕ,
              т.е. едва ли прави разлика, но плюска ли
              ПЛЮСКА
              Що питаш
              не ма разбра ..... ако му сложиш две купички с хайвер >>> в едната черен а в другата червен на коя ще скочи първо ? с две думи дали ще изяде първо по скъпия ? знам че Мирко не си го ранил с айвер ама да та попитам де кат експерт може да знаеш
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Добро утро!
                Малиии,яко кен*ане е имало през викендо зарад таз овца-трол,побъркала ви е.
                А иначе аз си трая,щото си знам,че АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ! В петък ви казах къде ще сме вечерта и ако днес не ме ядосвате,пак мога да ви кажа къде ще сме довечера.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• добро утро
                  успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                    Чунчо,
                    рано е да се обръщаш към овцата. в момента е доят ... нищо че е голяма.

Да те питам. Правили ти впечатление, колко патос има в изказванията им ?
                    Като дойдат на моя ще им мине!
                    П.П. Хал имам предвид не Хой

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Овча мисъл, като предположих че е възможен гап имах предвид ето това което ти постнах по горе..
                      Чунчо,
                      рано е да се обръщаш към овцата. в момента е доят ... нищо че е голяма.

Да те питам. Правили ти впечатление, колко патос има в изказванията им ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                        Добро утро и от мен !!!! Да та питам Реде като експерт по прасетата >>>> прасето прави ли разлика между черен и червен хайвер ?
                        За доброто ПРАСЕ няма лоша пумия !!!
                        Та всякъф хайвер ще яде и ще му се
                        нахвърля даже, ако е ДОБРО ПРАСЕ,
                        т.е. едва ли прави разлика, но плюска ли
                        ПЛЮСКА
                        Що питаш

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Добрю ютрю

Успешен ден на всички ХОРА !!!!

П.П.ХАХХХХХХХХХХХХХХХ
                          Памука е отворил с ГАП 10 цента
                          Добро утро и от мен !!!! Да та питам Реде като експерт по прасетата >>>> прасето прави ли разлика между черен и червен хайвер ?
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• 08:28. Глобалната икономика е заплашена от "перфектна буря" от високия бюджетен дефицит на САЩ, дълговата криза в Европа и стагнацията в Япония според проф. Рубини. Блумберг

07:54. Индексите на САЩ направиха най-продължителен спад от 9 години. Програмата за количествени улеснения (QE3) изглежда неизбегна

07:46. Икономиката на САЩ навлиза в "Ледената епоха" според френската банка -Социете Женерал. Фондовият пазар ще задълбочи "мечата фаза", индексът S&P ще спадне към 400, дълбоката рецесия е неизбежна. zerohedge

07:43. Дългът на САЩ е катастрофален - Джънкер

07:41. Основният проблем, е че никой не може да обясни, защо еврозоната е в епицентъра на глобалната финансова криза при условие, че фундаменталните фактори в региона са съществено по-добри от тези на САЩ или на икономиката на Япония -Джънкер

Овча мисъл, като предположих че е възможен гап имах предвид ето това което ти постнах по горе..
                            Голем си ама иди все пак си пусни един тест за ценуроза(въртоглавие) Иначе съм напълно съгласен с теб ,че фундамента се определя от големите пари. По тази ми теза преди доста време имахме спор с Анон, така че не преписвай.

Коментар

• Добрю ютрю

Успешен ден на всички ХОРА !!!!

П.П.ХАХХХХХХХХХХХХХХХ
                              Памука е отворил с ГАП 10 цента
                              Last edited by bgg_red; 13.06.2011, 08:17.

Коментар

• добро утро!
                                сега гледам добра вечер е била, като на циганска сватба - як кючек с як кютек за край.

Бачо Манчо
                                като станеш не посягай към кавето, а си земи направо едно шкембе да се освестиш .... днес може да ти е замъглено и нивата ти да са поомекнали, но утре ще си във форма. лека!

Коментар

Working...
                                X