IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Как ще ме е прилапал ...ей на в БГ съм ...като разбра че съм НАЙ-МАЛКАТА и ме прати обратно със самолета ....от тогава ни се чува ни се вижда ...
    Ха останали са му пари и за самолет,учудващо,да не ви набара съпругата мис Пиги
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение

Как си слънчице ? Ще ти купя шарено камъче за извинение
      http://vbox7.com/play:6fe1ba5a&al=1&vid=237705;)
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Чунчо останал си с грешно впечатление ..говорехме за почивки ....
        Че то там повече от един ден да останеш без да ти доскучее си е героизъм в мирно време! Ти да не си някоя пенсия та ти харесва тази пустош.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          така се представи доколкото съм разбрал. Пък може и да ни маже ските.
          Чунчо останал си с грешно впечатление ..говорехме за почивки ....
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Как ще ме е прилапал ...ей на в БГ съм ...като разбра че съм НАЙ-МАЛКАТА и ме прати обратно със самолета ....от тогава ни се чува ни се вижда ...

Как си слънчице ? Ще ти купя шарено камъче за извинение
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              Няма да влезне Овцъта вече,Отеца ще търси нов ник,и нов провопис,и няма да е най великият,а ще се представя за новак
              Шизофреник
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                Я един форекс-коментар в духа на "наборите"

Кой опъва кабела по това време? За 2 часа 100 пипса
                Представи си какво щеше да бъде, ако кабелът беше жица....

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Реде,призовавам те да озаптиш Прасето,Ефчето прилапа,ся иска и Хепи

Коментар

След малко като влезне Уфсътъ, дет не я знаем циганин ли е, евреин ли е, ще получиш отговор... неясен
                    Няма да влезне Овцъта вече,Отеца ще търси нов ник,и нов провопис,и няма да е най великият,а ще се представя за новак
                    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Я един форекс-коментар в духа на "наборите"

След малко като влезне Уфсътъ, дет не я знаем циганин ли е, евреин ли е, ще получиш отговор... неясен

Коментар

Нямах предвид с мен бреее С девойка да го покажеш Нимой подрипва така

Що да е от Резово Ефчету
                        така се представи доколкото съм разбрал. Пък може и да ни маже ските.

Коментар

• Я един форекс-коментар в духа на "наборите"

Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Ей Прасе, ти ме бъркаш нещо с Ергени Минджев. Таз осморка може да ти я покаже К_ef4e ама не съм много сигурен в Резово дъл са ги учили тез работи?
                            Нямах предвид с мен бреее С девойка да го покажеш Нимой подрипва така

Що да е от Резово Ефчету

Коментар

е затова направих и този коментар де веднага те разбрах

Хайде, лека нощ на всички ви - и кой както го може - на 69 ли, на друго ли, важното да му е кеф
                              Сега пък ти тръгна на женско подсъзнание.....

Коментар

..... виж с младото е по-лесно
                                И често по-скучно Емоцията е по важна иначе останалото и пред телевизора мога да го свърша...... сам

Коментар

Working...
                                X