IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    Прасчо,афектиран си успокой се,казах ти аз снощи да влезеш дълъг,ама ти ще си лягам и бум в сламата,
    Не четеш и не знаеш, че до края на август не търгувам. Снощи ако помниш ти подкрепих дългата и днес на някого споменах да изчака @4418
    А за твоята схема, сори малко я ошарих аз бих направил това :
    Attached Files
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Да не е деня на писателя-романист, че сте изписали 15 страници от обяд?!?

Все още чакаме със стоп на 4 часа над 4505 и на дневна под 4210.

Специален поздрав с главичката на пор-а за колегата с овчата кратуна:

http://www.youtube.com/watch?v=yF-GvT8Clnk

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Да искарам някоя стотинка ЩО
        То убаво ама,и Крадливата мижитурка почна да търгува дейтрейдинг,а не скалп
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          ...Когато бях ученик и излезна по кината " Време разделно ", ходихме да го гледаме с учителката ни по химия, която беше от бившето ГДР. След филма коментирахме и тя каза, че е добър, но сякаш са доста пресилени нещата, които се показват....
          Фицката , само 2 неща ше споменЪ по тоя сложен въпрос :

1) Филмът и книгата си приличат само по заглавието . И докато в книгата е заложена повърхностна пропаганда , то филмът открито насажда национална и религиозна омраза - оправдано за годините на Възродителния процес !

2) Целият представен "сюжет " е историческа лъжа поднесена от " хора " които не правят разлика ( волно или неволно ), между еничари и башибозуци - имам предвид цялостното представяне на Караибрахим !

С две думи даскалицата ти , е била напълно права ....А пък разликата между еничари и башибозуци , я има и в уйкипедията . Само не си спомням дали действието се разиграваше преди или след 1680 г. ,защото след тая година за еничари са вземани и мюсюлмани , а до нея - само " неверници " ( т.нар. дьонмета ( кръвен данък ) , за които оная будала Грую твърдеше че били ) евреи .
          Last edited by SPART; 13.06.2011, 22:01.
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Спор няма - скуизът беше/е класика. Нямаше причина да се случи. Поздравления за Тандема и Джей, както и за всички, които го предположиха.

Коментар

Ти много закъсня с отговора бре, нещастник Чудя се ..... не знаеше какво да кажеш и използва " Помощ от приятел ". Същият този, комшията, с който си пиеш домашната ракия и разцъкваш сантасе на кухненската маса, в люлинската панелка, под звуците на Сашка Васева Ше повърна Но тъй като и двамата сте безмозъчни, ви бе необходим 1 час да изплюете поредната простотия
              Прасчо,афектиран си успокой се,казах ти аз снощи да влезеш дълъг,ама ти ще си лягам и бум в сламата,

Коментар

• ....

аноне значи ако затворят на тези нива борсата
                сме моментно във фаза печелене на капитала, ако пък при дау завършат 100 пункта
                надолу тогава влиза в сила сценарии - запазване на капитала ?

съжалявам ако прекалявам с въпросите но тази ситуация е нова за мене
                Last edited by zloblivi_podritvaniq; 13.06.2011, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Горното е добре по отношение на тези с които комуникираш - испанци, нали?
                  Тук сме си се българи. Забележи каква еволюция или направо революция наблюдавахме през последните 20-на минути. Дори беше онагледена. Много ще ми е интересно, ако вземат да разпродават еврото скоро, как Джей ще съшие нещастния кит....
                  Ааааа, има и един дет не го знайм още къв е

Уфсъ, ти циганин ли си, евреин ли си, къв си
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Ей играчи

Работата върви определено нагоре при евро/долар

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Ред- що скъсяваш над 1.4360
                      Да искарам някоя стотинка ЩО
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        гледайте само как до сутринта по тази позиция сме на минимум 1.4200
                        До сутринта незнам, ама позицията е добра, само дето стопа е далече.

Коментар

Аноне , моят манталитет все още си е такъв, какъвто беше преди да напусна България Но, когато обикаляш насам-натам имаш възможността да разбереш, как мислят и реагират другите. Това дава много ++++++ Не гледах аз отстрани, а те, чужденците А полезното и красивото трябва да се тръби навред, за да могат и други, които го заслужават ( много от сънародниците ми в България) да го приложат и да се възползват от него. Никога не съм казал една лоша дума за България ( не за държавата ) и винаги съм провокирал "западно-европейците" с елементарни въпроси. Испанци, англичани, французи ..... Коя година е създадена държавата ви и от кого ?
                          Ееееееей, знаеш ли какви дълги духовни полюции получавам !!!
                          Горното е добре по отношение на тези с които комуникираш - испанци, нали?
                          Тук сме си се българи. Забележи каква еволюция или направо революция наблюдавахме през последните 20-на минути. Дори беше онагледена. Много ще ми е интересно, ако вземат да разпродават еврото скоро, как Джей ще съшие нещастния кит....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Pfuuuu
                            Черпавате с чужда болка
                            Стоп на +1
                            Късо от 1.44228
                            стоп 1.4444444444 МИТИЧНОТО
                            ЛИМИТ 1.436666
                            Цял ден за нищо
                            Дано тая излезне
                            Ред- що скъсяваш над 1.4360

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              ... ти мен увъжавшли мъ .....
                              Ше та уважъ аз ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                                Ха каква комуникация имаш ти,въобще с тоя подпис си или по тъп от него или нямаш грам мозък.Това е,говори си,но без генерални изводи за живота.
                                Ти много закъсня с отговора бре, нещастник Чудя се ..... не знаеше какво да кажеш и използва " Помощ от приятел ". Същият този, комшията, с който си пиеш домашната ракия и разцъкваш сантасе на кухненската маса, в люлинската панелка, под звуците на Сашка Васева Ше повърна Но тъй като и двамата сте безмозъчни, ви бе необходим 1 час да изплюете поредната простотия

Коментар

Working...
                                X