Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОвчата мисъл застъпва небезизвестната теза, че мултимилиардните хедж фондове и централните банки в 95% от времето си са се концентрирали в обирането на стоповете от пико, нано, микро и минилотовете на ритейлърите.
В останалите 5% от времето харчат тези спечелени пари.
Визуализацията на фундамента по графиките е в резултат на движението на големите пари, но големите пари се движат от ФУНДАМЕНТА.
Коментар
-
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
Овча мисъл, като предположих че е възможен гап имах предвид ето това което ти постнах по горе..
Голем си ама иди все пак си пусни един тест за ценуроза(въртоглавие) Иначе съм напълно съгласен с теб ,че фундамента се определя от големите пари. По тази ми теза преди доста време имахме спор с Анон, така че не преписвай.
В останалите 5% от времето харчат тези спечелени пари.
Визуализацията на фундамента по графиките е в резултат на движението на големите пари, но големите пари се движат от ФУНДАМЕНТА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеоще 1/3 аут +21 @ 80
Верно си КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
Аз докато му ударя една дремка,
ти си ударил пипове достатъчни за
един КАМИОН Каменица пшенично--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
аз след още 11 пипа приключвам за деня , че много зор нещо , преуморих сеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение10ХТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение1/3 аут +15 @ 74 некст таргет 99Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар