Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеТой е за вас приятелю. Не е за мен.
Пари нема, действайте
Наздраве ви !
Имаш потенциал !!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобре, ти гониш
или върхО или нищо ---
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва ся брОи ле се ???
Ъммм ... ??Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеА защо да не пробва дъното
Ъммм ... ??Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПравя си ебавка с АКР
П.П. * Ся Веке Та РазбрахМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКо речиии
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКабела го даунгрейдвам в сел, щот губи 6400хендъл.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениена Вас пърсетата само дъно ви дай ...
(тиня - рабирш лe ... )
по-густо си беше семсе и две... то май по случайнос неква какичка се явява .. на часова де...
Па ти, дъното, та дъното ...
Не слушам каки при вземането на решения, но чакай да видим, кво ше се разберат оне хищнициМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеовцата била човек. за валутните двойки не ме питай, че ще загазим и двамата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнениеЗдравейте.Днес каква е ситуацията ? Може ли кратък разбор за деня ? МерсиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеА защо да не пробва дъното
(тиня - рабирш лe ... )
по-густо си беше семсе и две... то май по случайнос неква какичка се явява .. на часова де...
Па ти, дъното, та дъното ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар