IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
    Да говори ясно, а не да говори и нищо да не казва
    Няма нужда от недомлъвки и да откриваме "истината" сами. Аман от самозвани
    Овча Мисъл не бил велик, той бил голям . Което вече ми светна, че е вероятно да бъде и най-големият ахмак

Голям в какво Овча Мисъл си ?

E-Bat-Sedefcho значи ли, че и ти си на мнение, че на цените които виждаме няма сделки ?
    Дай повече сведения
    От него знание едва ли ще получи някой, ти добре обясняваш с примери, може и да се получи

Добро утро!
    само майката овца се грижи малкото да научи коя трева да пасе и как да ходи. аз не сам ви майка. говоря точно и кратко.не се присмивай на мен аз сам голям. присмей се на себе си и ще израснеш
    Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
    Здравето тъпкано да ти се връща !

Аха, при братята по разум да гостува
    "Грииди" е умно момче ама е малко мързелив

bgg_red не е вярно това, и е без значение.Всички сме в стадото както на всеки пост казва Овча Мисъл

Поздрави !
    така е.браво. умен си и си на прав път. пишеш верни неща но ненужно задълбаваш. по малко слова повече ще кажеш. излез напълно от стадото имаш потенциал. малко ти остава. bgg_red е любимеца на овчарите. той е разводача на стадото тук. най големия с 10000 поста. аз ще помогна и на него.
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
      По нашиот край ими викаме кракалянки

Ти не си от България бре
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        ДУДИ

аха,
        и аз така ги знам
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
          Заражда се много силно чувство между нас. Почвам да усещам силата му. Ако си с големи цици и кръшна снага, радостта ни няма да познае край.
          Чакам те.
          И замириса на .... кекс

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
            Драго ми е да те "видя" Мане
            На мен също ми е драго. Как си, не пишеш май тук, ама и аз съм отскоро "back".

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
              проблема с крака ми е сериозен.болката вече е по малка и разума ми е бистар.аз видях грешката си която допуснах между сфера и кръг.NYSERookie ти си прав. аз греша. за останолото сам прав.не бързай да се възгордяваш ще влезеш още по дълбоко в стадото.
              браво.не греша когато казвам че не си овца в стадото.ще ти отговоря за фундамента но малко по кусно.сега ще прочета добре въпросите кум мен и ще отговарям на братята българи за да помогна да станат вълци. аз ще ги извадя от стадото но те още не го знаят. не ме нападайте.аз сам най големия и това е факт. циганин не е обидна дума. опитайте с нещо друго. не мога да бъда обиден и засегнат.два пъти нова година не празнуват само циганите. бързате с предположенията и грешите. вие сте в стадото. точка.
              Мюсюлманин или мохамеданин
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

... не мога да бъда обиден и засегнат.два пъти нова година не празнуват само циганите. бързате с предположенията и грешите. вие сте в стадото. точка.
                Така е, прав си, че не само циганите празнуват Нова Година 2 пъти. Ако не си мангал, какъв си ?
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  ДУДИ
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

браво.не греша когато казвам че не си овца в стадото.ще ти отговоря за фундамента но малко по кусно.
                    Заражда се много силно чувство между нас. Почвам да усещам силата му. Ако си с големи цици и кръшна снага, радостта ни няма да познае край.
                    Чакам те.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Кви барабонки * - он е най-добрийот ...4 години е бил на флууръ ...Възползвайте се от промоцията за да ви искара от стадото - аз нещъ ...На мене си ми е готино в блатото ..

* туй барабонки като хлапе използвах за плодовете на черницата ( бели и черни ) и много ги ядях ...че и сега , ама тъдява нема черници
                      Някъде из булгарско му викат дуди на таз плод.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        ...

* туй барабонки като хлапе използвах за плодовете на черницата ( бели и черни ) и много ги ядях ...че и сега , ама тъдява нема черници
                        Мнооо вкуснички По нашенско им викаме дуди . В Габрово знам, че също им казват барабонки
                        Зад блока, където живеех като дете, имахме огромна черница и си бяхме сковали къщичка от дъски на нея Ееееех....

Коментар

проблема с крака ми е сериозен.болката вече е по малка и разума ми е бистар.аз видях грешката си която допуснах между сфера и кръг.NYSERookie ти си прав. аз греша. за останолото сам прав.не бързай да се възгордяваш ще влезеш още по дълбоко в стадото.
                          браво.не греша когато казвам че не си овца в стадото.ще ти отговоря за фундамента но малко по кусно.сега ще прочета добре въпросите кум мен и ще отговарям на братята българи за да помогна да станат вълци. аз ще ги извадя от стадото но те още не го знаят. не ме нападайте.аз сам най големия и това е факт. циганин не е обидна дума. опитайте с нещо друго. не мога да бъда обиден и засегнат.два пъти нова година не празнуват само циганите. бързате с предположенията и грешите. вие сте в стадото. точка.
                          Овньо, би ли ме светнал каква е функцията на стадото? Непрекъснато говориш за стадото като нещо долнопробно. да знаем все пак като сме в това или онова стадо какво да очакваме.

Коментар

• и формулата спрели заради мен. Сума време псувах че я изтървах)

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              От САЩ до Канада да отидеш, па и на Формулътъ, с барабонки не става Спарте

П.П. Па и проксита бол
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Живей дет си иска

АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА ФОРЕКС МАРКЕТА !
                                Знам знам !!!!
                                Имаш около 200 кила
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X