Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение.. това не е изследване.Това което стана е нагледно показно, доказателствен материал за това което ще приложа.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениени мъ споменавай напразно...грехота е
П.П. дано кафето заарта и сметаната не са повредили много клавиата.... на виетнамският човек
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУбаво де ...
кво ми се закучи на тва шейсе и нешо ???
да си проба върхо на 72 и да се знае, кво е положението ...
ай сиктир !!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИ така може и иначе ставаВъпрос на вкус, казал Джей Зи и си облизал ....
П.П. дано кафето заарта и сметаната не са повредили много клавиатаThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение..Бат Седефчо , не очаквах да си ти
. Следих бегло дискусията и само стигнах до извода ,че е АКТИВЕН и към момента НИК . Но сигурно трябваше да нашляпаш поне 1000 поста за да разбера че е Бат Седефчо
..
Идеята ти, от психологическа гледна точка е супер...Дано резултатите от изследването да са положителни
.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеТой е за вас приятелю. Не е за мен.
Пари нема, действайте
Наздраве ви !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеЗдраве !
Е аз това исках да напиша ама...........грешка. И най-големия греши понякога
http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059105187..Бат Седефчо , не очаквах да си ти
. Следих бегло дискусията и само стигнах до извода ,че е АКТИВЕН и към момента НИК . Но сигурно трябваше да нашляпаш поне 1000 поста за да разбера че е Бат Седефчо
..
Идеята ти, от психологическа гледна точка е супер...Дано резултатите от изследването да са положителни
.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕ-Бат-Седефчо, като участници в експеримент, по някой леФ няма лиИл викаш, да не съм ва карал да се включвате, ахмаци с ахмаци
Пари нема, действайте
Наздраве ви !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМое да е жедай бе ???
е те тогаа ше видиш ...Пък уфсътъ си е уфсъ
Сам потеклото и ми е неясно йош
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАма в крайна сметка, таз Уфсъ, циганин ли е, евреин ли е, арменец ли е, къв е ?
е те тогаа ше видиш ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар