If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за твоите 10 пипона на пазара му е все едно на къде тупка или не тупка ...
ни входа ти ми се струва удачен ....
респект към парите ти
успех
нема стоп кат гледам , както и да е ...
напротив стоп имаш е на 1,4487 сега прегледах журнала и пак си мисля че следва низходящо движение прав си че е не е много удачен щот е срещу тренд а пък и овацата каза дъна и върхове да не се хващат изтъргувах го като за двоен връх и се получи шансове днес валяло и затова така се случи друг път няма да правя така
готово пуснах една от 1,4475 за 10 пипса дори не за 10 а 9.9 много съм зян днес само с една позиция като се има предвид че и тренд имаше и като за капак контра впрочем не ви ли се струва че пазара започва да тупка с низходящ ритъм
за твоите 10 пипона на пазара му е все едно на къде тупка или не тупка ...
ни входа ти ми се струва удачен ....
респект към парите ти
успех
нема стоп кат гледам , както и да е ...
[B]Обаче Ефчето от три деня не е писала ..Да не е в някой подземен пияно-бар и да няма нет
Как Спарте , тук съм ...обаче си правя салатка ...докато вие бутате нагоре ...четох Овцата и той така каза стадото да бута докато може ..аз ще се включа като не трябват вече мускули все пак сме финни жените ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
готово пуснах една от 1,4475 за 10 пипса дори не за 10 а 9.9 много съм зян днес само с една позиция като се има предвид че и тренд имаше и като за капак контра впрочем не ви ли се струва че пазара започва да тупка с низходящ ритъм
Коментар