Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобро утро!! Нещо се напрягате гледамПозволете и аз да направя предположение кой е ОВЧ
) Единственият който съм виждал да се подвизава по темите и да пише ново изречение след точка с малка буква е alltrader и производни
Днес ше е мноооого интересно състезанието
След малко отюам на църква да паля свещ за Алонсу
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобър си на средно нивоНо... за мен ти си прочетен
Нека ти споделя, че над това имам и дисертация защитена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениемислиш ли че това е обида ? ако ти си българин а аз циганин то тогава имам по древна история. ще се махна ако съфорумците ме помолят не ако ми нареждатНо... за мен ти си прочетен
Нека ти споделя, че над това имам и дисертация защитена
Ти обаче май си го усетил, тъй като леко взе да променяш тактиката.
Давай, акумулирай дорде се появят 3-ма съмняващи се и си заформиш опашка.Но... умната щото тогава включвам, артилерия, авиация, сухопътни и морски сили
Минавай дорде е време от страната на джедаите ( което се съмнявам да стане, защото предполагам каква е целта ти, но при силна воля човек е способен да постигне много ) или ще дойде момента в който "ще рониш крокодилски сълзи"
Толко ти е древна историята и толко я знаете, че всички в БАН можете да започнете работа. А мен ако ме питат : На хербарий и в историческият музейLast edited by fickata; 12.06.2011, 09:45.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКъв Дискавъри бре драги ми ГрийдиТи явно не разбираш, че ставаме свидетели на нещо фундаментално уникално
ТУК, В ИНВЕСТОРА ЩЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ ТАЙНИ, СТРОГО ПАЗЕНИ ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ ! Ние ще бъдем посветени
П.П. Предлагам всички да ссъберем по някой лев и да наемем охрана от израелските служби, за да осигурят сигурността на Офчету
Тогава нямаше да има нужда от израза аз съм наи големият
човек намесващ дори карма и изразяващ се мъгляво и неясно а на въпрос ти отговаря че трябва да израстнеш за да намериш отговора или пък че си в стадото Хубаво е че човекът е решил да помогне но с това държане на месия просто дразни и какво ако пише за 5 часови или по големи графики ако си скалпер и търсиш 10 20 пипса на 5 и 1 минутка ще ти свърши ли това работа моделите от по малките графики се образуват и на по големите Но пък темата се оживи мисля си в кръга на маитапа че тук е пълно с животни и Овча мисъл е рещил да стане пастир на форумното стадо е за престиж може да се ползва някоя по езотерична дума и завоалирани фрази Но кво да се прави може би не съм израстнал достатъчно за да разбера Виновен ли съм че съм там където съм ?очаквам отговор от рода че трябва да работя над себе си нищо ново маи няма по слънцето
Pip master
Коментар
-
емоционалността е положително качество.особено в събота вечер , когато няма пазар.
ти обаче продължаваш да си хлъзгав / да не кажа по лоша дума /. като начин на изразяване още не мога да си спомня на кого ми приличаш, но маниера ти да увърташ , да отклоняваш темата и да задълбаваш в странични подробности , когато те хванат неподготвен е едно към едно с този на асенчо .
аре със здраве. не си ми интересен вече.Last edited by NYSERookie; 12.06.2011, 00:34.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеполусфера е правилната дума овчи , както ти е подсказал гугъли идеалната обтекаема форма / капка btw / е с такава отпред.
а кръгла си е грешка. обяснявам за умници като теб , кръга е двуизмерен, ти обаче си най-големият и едва ли ще си признаеш глупостта
и да факт е , че сферата е идеална , но само когато става дума за повърхностни напрежения .Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
полусфера е правилната дума овчи , както ти е подсказал гугъли идеалната обтекаема форма / капка btw / е с такава отпред.
а кръгла си е грешка. обяснявам за умници като теб , кръга е двуизмерен, ти обаче си най-големият и едва ли ще си признаеш глупостта
и да факт е , че сферата е идеална , но само когато става дума за повърхностни напрежения .Last edited by NYSERookie; 12.06.2011, 00:12.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегрешка.когато става дума за обтекаемост не е. ако си умен сам ще разбереш коя еизлез от стадото. имаш много голям потенциал.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнениеаз сам тук заради грешките които допуска стадото и говоря за стадото.не смесвам далгови инструменти с валута на спота.
Успехи на всичкото трейдър.
Да слушате Овчия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеТи на това ли викаш кери трейд, или ми обясняваш какво стадото разбира под тоя термин?Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеБеше си въпрос от моя страна.
На въпросите не отговаряш, ясно. Всъщност отбягваш ги.
Тези нива, които аз използвах, нямаха нищо общо с това, което е било преди един месец
Имаха общо единствено с консолидацията на възходящият импулс.
За мен няма случайни неща. Всяка една цена, която е на графиката означава че е имало сключена сделка на нея, съответно и причина за нея.
Това което отговори е крайно недостатъчно.
Та хайде кажи, какво можем да научим от теб ? За втори път те питам и кажи кое ти е великото.
Фицка лека вечер.
Лека и на останалите, беше ми драго.поредната остроумна глупост. ако заслужавате ще научите. не сам казвал че сам велик. казвам че сам голям. възходящия ти импулс ми кажи по тренда ли е или не ? от отговора ти зависи дали ще ти отговоря.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
Коментар
Коментар