IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Според мен Дау ще да рисува към 12400. Ако това стане, няма начин олиото да не последва, а и то има много хубав потенциал за рисуване. Сега е станал един голяяяям триъгълник, и ако пробива от вчера се окаже fake, следва тест нагоре, който има добър шанс да стане - при което скуиз.
    Всичко това -лично мнение - при липса на форсмажорни обстоятелства.
    Благодаря. Долу горе го мислим еднакво. Само че аз докато сме в рейднда, който прилича на триъгълник на по-малките, няма прогнози.
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Nekaduren Astrolog,поздравления досега се търкалях на пода от смях ....ти си бил и даровит при това ....обаче аз съм и доволна ...доста Фнимание си ми обърнал ...
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
        Как ще си страшен ...такова добричко и любвеобвилно прасенце...
        Ареее, новата версия на РЕЧНИКА!

Основни термини:
        Жиуотно - надарен трейдър.
        Кака - форекс индикатор Moving Average.
        Стамбова кака, дърта кака - Moving Average с голям период, колко е точно пише в темата
        Колачка - японски вариант на Българското изобретение "каракулак". Японците му казват "катана". С него Редà фърля в размисъл ЧЕРНОПРАС.
        Банани по пижами - Голдмън Сакс, особенно азиатския клон.
        Бъкет, Бъкет шоп - Обикновен измамник ИП.
        Ливиридж, Лост - Тояга, с която бъкетите бият желаещите да спечелят трейдъри.
        Суап - Аз на мене, ти на мене положение.
        ЦК на КОМЪРДЖИТО - виртуален DJ с огромен миш-пулт. На всеки плъзгач е изписана двойка валута.
        Бренеке - Шефа на Американското ЦК. Б.Б. да не се бърка с Бат'Бойко
        Тирбушон - европейски сФинчо, хитър като стадо женски ЛИСИЦИ французки розоФ Прасчо! Шеф на Европейското ЦК! Изкарва тапите с звучния звук "хлЪц"

Формации, ФБ групи и други подобни:

Първата формация която искам да предложа на Вашето внимание е изветна като тесен кръг ИЛЮМИНАТИ. Някои от тях, но не всички са:
        ЧЕРНОПРАС - Фицката
        Редà - особенно активен озарен трейдър който си отглежда жиуотни. Обича да бере гъби с чадър по ул.Витошка когато се сурва курса.
        Мирко - отгледано и пожертвано по коледа жиуотно на Редà. Гергьовския вариант е Митко (аз обаче го изпреварих с хайванчето)
        E-Bat-Sedefcho трейдър който пие почти колкото мен но когато търгува е РОБОКОП!
        Наивник - бръмчи по Найзе и обича да контри ФОРЕКСО. Също така форекса обича да контри НАИВНИКА.
        Стамбата - единм от откривателите на дъртите КАКИ. Когато Стамбата вземе мярка на курсО и Голдман-Сакс не могат да помогнат.
        Спарт и Пенчев - Много особенни трейдъри, да не ти пресичат курса.
        Един от главните участници е Анонимния, но той спря да пише. Ако напиша защо, ще получа още един БАН.
        Иската - подвизава се някъде по острова и нещо не мога да му намря пълния ник (IS*)
        ingivo1 - водач на пиратската фракция. Да не му попадаш под мечовете, въпреки че смени мечовете с мотика за известно време.
        Ефчето, F4, ф4то: Магьосница със зелена шапка. Вдъхновява повечето народ в Темата. Пада си по Фицката, но се пече гола на самотни плажове по Южното Черноморие. Ако намери изгодно турски лири, се кандилка на кораби около Бодрум. Добра е, и слуша себе си!
        ОвсЪта, Овча Мисъл, Овчи или обикновенно агънце: Тоя тип понеже си навехна крака опищя гугъла със Егото си. Дългия Джон Силвър успя да накара 10-20 човека да пуснат супер-секретните си сделки. Иначе е обикновен ТРОЛ от Анкх-Морпорк. Опитва се да е от лошите, но е скала! От софра-бикарбонат.

Друга група е клуба на форекс-милионерите.
        Някои от по-известните членове (по-голямата част са тайна) включват:
        ПК, Алън и т.н. - Този трейдър спечели милиони след като с хитри трикове успя да привлече огромна аудитория и реализира огромни приходи от реклама във неговия си форум. В момента ги проиграва в демо-акаунтите на форекса. Има една издадена книга и тя се продава апокрифно само с подпис от автора.
        Черкезов, Ph.D., M.D., Ltd, JsC, Inc. - Особенно талантлив трейдър който обаче инвестира в селското стопанство. Ако искате да разберете дълбочината на мислите му, трябва да прочетете 30 редовия му подпис.

Има и други групи но го оставям на Вас!

Естественно от съображения по скромност не съм включил себе си в списъка. Който иска просто да го копира и допълва.Обещал съм на НАИВНИКА да дам курбан на 1.34 (РЕДЕ!) И като добавка, ще му сложа карта в ГПС-а на САПУНЕРКАТА

Нямам желание да обиждам никой, просто се забавлявам! Надявам се и на Вас да ви е забавно!
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• кво скъсяване бре това покачване може да продължи до утре да образува дневен дожи и чак тогава сега е рано
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Пък не съм страшен, кажи им
            Как ще си страшен ...такова добричко и любвеобвилно прасенце...
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Той Пенчев щеше да ме води на вечеря ...обаче Фицката го уплаши ..и човека се отказа ....
              тва ще заради спада на индийската рупия
              страничен ефект -- кво да прайш

Коментар

Той Пенчев щеше да ме води на вечеря ...обаче Фицката го уплаши ..и човека се отказа ....
                Пък не съм страшен, кажи им
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  Ф4, ти ако вярваш на Овсъта, да ти докарам Освалдо Риос, пък ще те водя на вечеря за разлика от ПРАСЧО
                  После ще му пускам снимки за да го ДРАЗНЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ха така - салатката , ракийката и тия три работи ще победят злото ....

Поздрав с една малка финна жена :

http://www.youtube.com/watch?v=6xUB4cMDEgo
                    Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      Ф4, ти ако вярваш на Овсъта, да ти докарам Освалдо Риос, пък ще те водя на вечеря за разлика от ПРАСЧО
                      Мбаааа, те наште отношения с Ефчето са на такъв нивел, че вече нищо не мои ма раздразни
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Как Спарте , тук съм ...обаче си правя салатка ...докато вие бутате нагоре ...четох Овцата и той така каза стадото да бута докато може ..аз ще се включа като не трябват вече мускули все пак сме финни жените ....
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

...обаче си правя салатка ...
                          Ха така - салатката , ракийката и тия три работи ще победят злото ....

Поздрав с една малка финна жена :

http://www.youtube.com/watch?v=6xUB4cMDEgo
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Затворихте ли дългите бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Иско,ти пак много курназ го раздаваш,ама да не взема да скъся еврото от 4490
                              виждаме 4490 и скъсявай тогава ....... / ма не те съветвам /
                              майтап нема ма бързи пипони ще са от 4490 до 4530-40

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                                дай тогава достъп до журнала
                                за десет пипа си мисля че не би трябвало да те интересува нещо повече от 30 мин , ко ще и на дясно да е графиката
                                30 минути е много 1,5 ,15 мин графики навремето един тип Greedy мисля написа че да се откажеш от контренето е по трудно отколкото да поставяш стопове
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X