IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Алъне, вчера те търсиха тук
    Не съм те назначавал за секретарка !
    Но пък щом ти харесва, ти разрешавам да докладваш

А тези които са искали да ме намерят са ме намерили.

Коментар

• Айде една песновка
      http://www.youtube.com/watch?v=AVUpIdkCPyI
      П.П.Късите държите ли бря???
      Last edited by bgg_red; 02.06.2011, 20:15.
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Алъне, вчера те търсиха тук
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Е/$ го отиграх така, пък да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Къс 4415
            Още един късак от 4436 /митичното не го стигнаха/ Стоп 4455. Търся им 4370 и 4340. Лека от мен

Коментар

• аржентинското песо след провала на валутния борд в края на 2001г е паднало само 4 пъти до момента благодарение на замръзяването на депозитите на гражданите > лимит от 250 $ теглене на седмица > чудесен успешен пример от миналото какво да направи с депозитите на гражданите гръцкото правителство

Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• всичко е в червеното последно време ни засипват отвсякъде с л...на и докъде ще я докараме не ми е ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                  преди това тук ще си поиграем на нерви обаче...скъсявам под 4400 не и преди това
                  обаче внимавай на 4392 има подкрепа
                  Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
                    1,4308 ще издържи от първия път смятам малко преди него от тренда може да се купи
                    преди това тук ще си поиграем на нерви обаче...скъсявам под 4400 не и преди това

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                      абсолютно съгласеннадблюдаваме един красив СРИВВВВВ който може да се възползва максимално или поне минимално
                      1,4308 ще издържи от първия път смятам малко преди него от тренда може да се купи

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Къс 4415
                        може би трябваше да изчакаш да излезе от зоната 4400-4425 но дано имаш гъзмет в мой интерес е тоже

Коментар

• Къс 4415

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
                            злато петрол сребро СП500 и Дау - всичко е дружно надолу ситуацията се изяснява
                            абсолютно съгласеннадблюдаваме един красив СРИВВВВВ който може да се възползва максимално или поне минимално

Коментар

• злато петрол сребро СП500 и Дау - всичко е дружно надолу а $ нагоре - ситуацията се изяснява

Коментар

• кой от вас ми спука балончето на среброто цяла седмица си го надувах
                                добавка към дълго злато активирана следваща на 1489...да видим

Коментар

Working...
                                X