IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
    Еврото, пак ви разказа играта па нека Гърция си фалира
    Императореее, още ли не си продал доларите ве?
    Аман!
    Ти кво печелиш от цялата работа,че се хилиш кат някой пача
    Поне разбра ли защо беше последният скок на еврото?
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
      ... тренда на usd/ars е бичи след пробива на върха от средата на 2003 ...
      Бичи е ,да ! Мисълта ми беше ,че ако след 2001 г. доларовият тренд бе продължил , песото вероятно щеше да е много по -слабо отколкото е в момента ...Но въпреки това аржентинците се оказаха хитри , отвързвайки курса си ,на върха на резервната валута ограничавайки си загубите ...По аналогия - нашите трябваше да девалвират лева ( махайки Борда ) при евро/долар -1.60 ...колкото и за момента тоя връх да не е връх
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Еврото, пак ви разказа играта па нека Гърция си фалира
        Императореее, още ли не си продал доларите ве?
        Аман!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Рейтингът на Гърция вече е на пет стъпки от фалит

http://bg.time.mk/read/f00c46e1a4/12a672cbfd/index.html
          Бе то толкова ли много степени
          имало надоле
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• При дневно затваряне над 1.4535/40, купуваме още.

Стопът вече е при затваряне на 4 часа под 1.4310/15

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Жалко , че си се кръстил Графиките щото само ги гледаш ,без да ги анализираш

Бордът в Аржентина не беше класически ,а съдържаше елементи на Борд -затова и рухна , но е факт ,че преди това издържа няколко спелутативни атаки по времето на азиатската криза ! БГ Бордът е подобен на аржентинския и ако нашите главанаци не го махнат доброволно ( подобно на Прибалтика ) , ни чака същата катастрофа - макар че вече с или без Борд , сме в негасената вар

Песото беше девалвирано в края на последния глобален доларов тренд ( евро/долар = 0.8300 ; злато = 215 за тр.унция ) ....И това е една от причините за момента спадът му да е само " 4 пъти " , но тая сметка е икономически некоректна ...

Пропускаш и факта ,че всички валутни депозити и наличности по банковите карти над 4000 долара , бяха замразени със закон и лихви не им се начисляваха !

Примерът ти е подходящ за БГ , но не и за Гърция !
              Благодаря за коментара !!!!! тренда на usd/ars е бичи след пробива на върха от средата на 2003 макар че корекцията 2003-2009 е доста плитка

така добре ли е ?

Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                Излезе ми спешна работа, ще ти отговоря след малко, тъкмо като са ти взели стопа и си по-наведен. Въпрос на няколко минути.
                А аз няма да си оправя нещата до тогава ли ?
                Вече за бравих за тази позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                  Боли ме к..а за мнението на най-тъпият евреин раждал се някога.
                  Ох....така ме разчуства, че си го преместих от десният в левият крачол.
                  входа е странен ..... и не защото стоп ти е ударен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Рейтингът на Гърция вече е на пет стъпки от фалит

то като погледнеш статийте гърция от 2009 все фалира
                    Вся Власть Советам

Коментар

Излезе ми спешна работа, ще ти отговоря след малко, тъкмо като са ти взели стопа и си по-наведен. Въпрос на няколко минути.

Коментар

• Рейтингът на Гърция вече е на пет стъпки от фалит

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          погледнах и видях , че наистина си го отиграл професионално..... изпикал си се с/у вятъра .....невероятен ахмак си....както обикновено ( нямам идея защо изпитвам такива симпатии към тебе )
                          Ох....така ме разчуства, че си го преместих от десният в левият крачол.

Коментар

Е/$ го отиграх така - сел 1,4472 -стоп 95
                            погледнах и видях , че наистина си го отиграл професионално..... изпикал си се с/у вятъра .....невероятен ахмак си....както обикновено ( нямам идея защо изпитвам такива симпатии към тебе )
                            Last edited by йосиф; 02.06.2011, 20:24.

Коментар

• Петре, Аз може да съм ти секретарка но търся човек за миене на прозорците в офиса - искаш ли да се кандидатираш?
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение
                                аржентинското песо след провала на валутния борд в края на 2001г е паднало само 4 пъти до момента благодарение на замръзяването на депозитите на гражданите > лимит от 250 $ теглене на седмица > чудесен успешен пример от миналото какво да направи с депозитите на гражданите гръцкото правителство....
                                Жалко , че си се кръстил Графиките щото само ги гледаш ,без да ги анализираш

Бордът в Аржентина не беше класически ,а съдържаше елементи на Борд -затова и рухна , но е факт ,че преди това издържа няколко спелутативни атаки по времето на азиатската криза ! БГ Бордът е подобен на аржентинския и ако нашите главанаци не го махнат доброволно ( подобно на Прибалтика ) , ни чака същата катастрофа - макар че вече с или без Борд , сме в негасената вар

Песото беше девалвирано в края на последния глобален доларов тренд ( евро/долар = 0.8300 ; злато = 215 за тр.унция ) ....И това е една от причините за момента спадът му да е само " 4 пъти " , но тая сметка е икономически некоректна ...

Пропускаш и факта ,че всички валутни депозити и наличности по банковите карти над 4000 долара , бяха замразени със закон и лихви не им се начисляваха !

Примерът ти е подходящ за БГ , но не и за Гърция !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X