IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Кво става, продадохте ли или още се пинявите на дълги??? Хайде че почвам да правя кинти от късаци
    пинявим са още ... само да си ни прецакал...
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Кво става, продадохте ли или още се пинявите на дълги??? Хайде че почвам да правя кинти от късаци

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
        Е нищо де ..той ако много ме ядосва и спре да ми дава кредитната карта ..ще ти направя и на тебе ...
        Опа уредих се за първа резерва
        Ако въпроса е само кредитна карта и аз ще ти приготвя някоя щом това е условието.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          ПРАСЧО обърни страната в калтЪ,
          че ще изгориш от слънцето, пък
          и така ненамазан ОВОДИТЕ мног хапят бря
          Red,
          да подадеш малко инфо колега ...и ти кат мен на младени, да не си тичал след жувотните?

Коментар

Твоето момиче ?Не сига че капучино ти направих , тортичка ами и още иска .Ще правя мусака само на Фицката !
            Ша ма прощааш,
            ама такиз кулинарни излияния за гладния по обедно време нарот, .. меко казано разконцентриращо звучат ..
            ас за една ладна Загорска с мусака, съм готов на смъртна схватка със секи в тоа мик.
            ... моля вЕ ..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение

Извинявай, не искам да нарушавам семейните ви отношения. А използвах това обръщение щото си талисмана на на този форум
              Е нищо де ..той ако много ме ядосва и спре да ми дава кредитната карта ..ще ти направя и на тебе ...
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Твоето момиче ?Не сига че капучино ти направих , тортичка ами и още иска .Ще правя мусака само на Фицката !

Извинявай, не искам да нарушавам семейните ви отношения. А използвах това обръщение щото си талисмана на на този форум

Коментар

• Еххххххх
                  Горе на върхъ еднна Стамбена КАКА
                  го спира и не ще да иде до МИТИЧНОТО
                  1.44444444444444444444444444444444444
                  пък там ми е лимита
                  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
                  ПРАСЧО обърни страната в калтЪ,
                  че ще изгориш от слънцето, пък
                  и така ненамазан ОВОДИТЕ мног хапят бря
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

ами то станало време вече за обед моето момиче, що не завъртиш някоя мусака

Коментар

• Зех аз и малко жица ...
                      6150 ...
                      таргет +25-30 пимпона ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

...кроасан няма....има тортичка
                        ами то станало време вече за обед моето момиче, що не завъртиш някоя мусака

Коментар

EФче няма ли и някой кроасан покрай това капучино
                          ...кроасан няма....има тортичка
                          Attached Files

Коментар

Добър ден добри хора ! понеже вече сте изпили кафето ..по едно капучино!
                            EФче няма ли и някой кроасан покрай това капучино

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Днескааааа Мъжку ли си или женску
                              Как днес ?!?!??!?!?!?! не ,че не сме виждали подобни изпълнения....... десетина дни при "идеални условия"

П.С. Мъжку съм

Коментар

• Добър ден добри хора ! понеже вече сте изпили кафето ..по едно капучино!
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X