Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЕ нищо де ..той ако много ме ядосва и спре да ми дава кредитната карта ..ще ти направя и на тебе ...
Ако въпроса е само кредитна карта и аз ще ти приготвя някоя щом това е условието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПРАСЧО обърни страната в калтЪ,
че ще изгориш от слънцето, пък
и така ненамазан ОВОДИТЕ мног хапят бря
да подадеш малко инфо колега ...и ти кат мен на младени, да не си тичал след жувотните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеТвоето момиче ?Не сига че капучино ти направих , тортичка ами и още иска .
Ще правя мусака само на Фицката !
ама такиз кулинарни излияния за гладния по обедно време нарот, .. меко казано разконцентриращо звучат ..
ас за една ладна Загорска с мусака, съм готов на смъртна схватка със секи в тоа мик.
... моля вЕ ..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
Извинявай, не искам да нарушавам семейните ви отношения. А използвах това обръщение щото си талисмана на на този форумВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеТвоето момиче ?Не сига че капучино ти направих , тортичка ами и още иска .
Извинявай, не искам да нарушавам семейните ви отношения. А използвах това обръщение щото си талисмана на на този форум
Коментар
-
Еххххххх
Горе на върхъ еднна Стамбена КАКА
го спира и не ще да иде до МИТИЧНОТО
1.44444444444444444444444444444444444
пък там ми е лимита
++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЧО обърни страната в калтЪ,
че ще изгориш от слънцето, пък
и така ненамазан ОВОДИТЕ мног хапят бря--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеами то станало време вече за обед моето момиче, що не завъртиш някоя мусакаНе сига че капучино ти направих , тортичка ами и още иска .
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение...кроасан няма....има тортичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеEФче няма ли и някой кроасан покрай това капучиноима тортичка
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеДобър ден добри хора !понеже вече сте изпили кафето ..по едно капучино!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДнескаааааМъжку ли си или женску
не ,че не сме виждали подобни изпълнения....... десетина дни при "идеални условия"
П.С. Мъжку съм
Коментар
Коментар