Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от SStoilovЕх, не играйте срещу тренда. Къде ще обръщаме платната , на 1.34 или ще чакаме още ? Аз съм дълъг от 1.26 и почвам да се чудя ТП ми е 1.34 , дали да го подигна на 1.35 . Мнения ......
Поздрави!) dobre 4e swap4e to mi haresva kato cifra , 4e drugoto mi se reve i ne mi se pie mnogo mnogo bira , no vse pak otivam da si pia biri4ka i da si blija ranite , leka ve4er na vsi4ki i vesel weekend , posle moje da drasna nekoi red kato se pribera , tukmo 6te vidim t.p. to na kusoto dali se e izpylnilo 1.3290 , kato stopa e 1.3360 , no slojih i edin plavasht
Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovЕх, не играйте срещу тренда. Къде ще обръщаме платната , на 1.34 или ще чакаме още ? Аз съм дълъг от 1.26 и почвам да се чудя ТП ми е 1.34 , дали да го подигна на 1.35 . Мнения ......
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovЕх, не играйте срещу тренда. Къде ще обръщаме платната , на 1.34 или ще чакаме още ? Аз съм дълъг от 1.26 и почвам да се чудя ТП ми е 1.34 , дали да го подигна на 1.35 . Мнения ......
Trade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kiril123vse mi se struva 4e imame edin hod sega do 1.33 , zatvorih hedja predi malko , puk da vidime
Коментар
-
Re: EUR/USD
Boi po dolaraKato gledam kolko mechki ima za otstrel oshe shte hodim mai
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kiril123vse mi se struva 4e imame edin hod sega do 1.33 , zatvorih hedja predi malko , puk da vidimeForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
EUR/USD
Dati : 05, 10-11 Декември ...
Vyrha mai shte go naprawim na 5 ti ... Mirishe mi mai na 1.3420 !!!
Az se maitapih onzi den , obashe tiq poludqha ....)) .. i nali imah lim. samo nqkolko `asa sym izkaral izvyn pazara..
Sorka bratleta no ne sam si w kyshti i zatova pisha na latinica... i ne moga da vi kopna grafikite ama koito me poznava znae kyde da gleda..http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар