IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

http://web.hit.bg/chat/-dа ближем рани
    D.Y.F-091066

Коментар

• Na6ite sabratq ot vad golqmata lokva gi gledam v chata 4e govorqt az slednoto:
      ?/$ 1.335 golqma bariera i The cable 1.9900 i tai nastroenisa ot tezi niva da pravqt the big mama , no i golqma 4ast ot tqx sa za niva ?/$.3550
      ....tova samo za da vidim i drugi mneiq..Uspex
      Trade the News

Коментар

• Колеги незнам при другите валути,но новозеландеца много малко качи срещу долара.Това ме навежда на мисълта,че там разширяващият се триъгълник влиза в сила и ще има ход до 0.67.Дано пак не греша ..имам чувството,че този крос ще е първия който ще започне про-доларовата корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          Първоначално изпратено от SStoilov
          Ех, не играйте срещу тренда . Къде ще обръщаме платната , на 1.34 или ще чакаме още ? Аз съм дълъг от 1.26 и почвам да се чудя ТП ми е 1.34 , дали да го подигна на 1.35 . Мнения ......
          Колега, а аз имам странното чувство, че това днес му беше върхът... не казвам, че ще се потопи, а просто, че стигнах ме върхът на този етап...
          Поздрави!
          dano da si prav ) dobre 4e swap4e to mi haresva kato cifra , 4e drugoto mi se reve i ne mi se pie mnogo mnogo bira , no vse pak otivam da si pia biri4ka i da si blija ranite , leka ve4er na vsi4ki i vesel weekend , posle moje da drasna nekoi red kato se pribera , tukmo 6te vidim t.p. to na kusoto dali se e izpylnilo 1.3290 , kato stopa e 1.3360 , no slojih i edin plavasht
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
            Ех, не играйте срещу тренда . Къде ще обръщаме платната , на 1.34 или ще чакаме още ? Аз съм дълъг от 1.26 и почвам да се чудя ТП ми е 1.34 , дали да го подигна на 1.35 . Мнения ......
            Колега, а аз имам странното чувство, че това днес му беше върхът... не казвам, че ще се потопи, а просто, че стигнах ме върхът на този етап...
            Поздрави!
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• sled malko 6te sloja stop na 0 na poslednata kusa, moje i da iz4akam targeta po katilarium 1.3255 , no ne sam siguren dali 6te minem 1.3290 kato nivo , symniavam se

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                ...mmmmmdaaaaaaa....az ? ne igraq ,no kato go gledam Dayli ponedelni6koto zatvarqne 6te e vagno za da vidim da li izlizame ili 4akame s dalginite..Uspex
                Trade the News

Коментар

• o6te edni kusi pusnah ot 1.3338 s cel 1.3290 za dnes

Коментар

• Ех, не играйте срещу тренда . Къде ще обръщаме платната , на 1.34 или ще чакаме още ? Аз съм дълъг от 1.26 и почвам да се чудя ТП ми е 1.34 , дали да го подигна на 1.35 . Мнения ......

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                      Първоначално изпратено от Han Krum
                      Първоначално изпратено от kiril123
                      vse mi se struva 4e imame edin hod sega do 1.33 , zatvorih hedja predi malko , puk da vidime
                      За кой ли път черен петък от валутните ми глупости
                      mani drugoto a si imah 4udesna dylga v kabela ot 1.9650 deto ia zatvorih mnogo ama mnogo rano , posle 6te iz4isliavam kakvo e polojenieto sas smetkata mi , no zasega sam na nivoto na v4era s tia hedj medj gluposti no cifrite - sa vnu6itelni i nikak ne mi haresvat
                      Абе и аз при еврото имах една дълга от 1.3175, ама оттавна я затворих, нали съм много "умен"

Коментар

• Re: EUR/USD

Boi po dolara Kato gledam kolko mechki ima za otstrel oshe shte hodim mai
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от kiril123
                          vse mi se struva 4e imame edin hod sega do 1.33 , zatvorih hedja predi malko , puk da vidime
                          mani drugoto a si imah 4udesna dylga v kabela ot 1.9650 deto ia zatvorih mnogo ama mnogo rano , posle 6te iz4isliavam kakvo e polojenieto sas smetkata mi , no zasega sam na nivoto na v4era s tia hedj medj gluposti no cifrite - sa vnu6itelni i nikak ne mi haresvat

Коментар

• EUR/USD

Dati : 05, 10-11 Декември ...

Vyrha mai shte go naprawim na 5 ti ... Mirishe mi mai na 1.3420 !!!

Az se maitapih onzi den , obashe tiq poludqha .... )) .. i nali imah lim. samo nqkolko `asa sym izkaral izvyn pazara..

Sorka bratleta no ne sam si w kyshti i zatova pisha na latinica... i ne moga da vi kopna grafikite ama koito me poznava znae kyde da gleda..
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• pod 1.3320 katilariuma 6te dade signal za sell s dobra cel 1.3254 , vijto go , o4akvam profit taking da vidim pri vsi4ki polojenie dnes

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123

Коментар

Working...
                                X