If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля,че дойде краят на отката от големия импулс.Затваряне тази вечер го виждам на 1.3340 ( +/- 5-10 пункта ).
Флагът почти го изпълнихме.Още 50 пипа и край на мъченията за мечките според мен :-)
Започва се бавно влакът да влачи към 1.30. Или поне така ми се иска.........
аз си чакам моето 22 , даже свалям летвата на 1,20
и то шъ доиде/ казал Соломон /
Абе мани бе егати и икономиката изкараха европейците(ако знаеха че и ние с румънските цигани влизаме), всичко според мен е предварително планирано между Е/USD. И какво толко лошо беше в днешните новини, разминаване с някакви десети и 1 фигура нагоре
Мнения ......[/quote]Колега, а аз имам странното чувство, че това днес му беше върхът... не казвам, че ще се потопи, а просто, че стигнах ме върхът на този етап...
Поздрави![/quote]
kritelin, пусни си графики на всички кросове на кивито и долу горе ще ти стане ясно,тое много криво , май много се корелира с кабела обаче или го изправарва и или забавя чувствително спрямо долара ,и ауд киви трябва да гледаш ...
и ккогато се приберш вБългария ми се обади да да изядем едно прасе,нищо че не се хванахме на бас , искам да почерпя..
GL/GT
nass добре,ама при едно условие.Искам печеното прасе да го напълнят с пилешки кебапчета вътре :-) хахаха
o6te edni kusi pusnah ot 1.3338 s cel 1.3290 za dnes
И аз пуснах ама скалпирах на +21 пипа
otivam da pia bira, no 6te go sledia , o4akvam na 1.3290 da obyrne pak nagore, no ako go mine 6te dokosnem moje bi 1.3260 , a i tova ako mine moje da stane US profit taking i da idem do 1.3210-20 kadeto da zatvorim ,
Do4uvam ot niakolko mesta 4e se gotviat solidni profit taking tazi ve4e niama da se o4udia na pazara kum 21:30 23 4asa da stanat razni interesni ne6ta za6tite se sa s stopove , za6toto ne6tata mogat da stanat mnogo interesni dnes
kritelin, пусни си графики на всички кросове на кивито и долу горе ще ти стане ясно,тое много криво , Nай много се корелира с кабела обаче или го изправарва и или забавя чувствително спрямо долара ,и ауд киви трябва да гледаш ...но кивито си е вестоносец и сигурно не грешиш..
и ккогато се приберш вБългария ми се обади да да изядем едно прасе,нищо че не се хванахме на бас , искам да почерпя..
GL/GT
Коментар