IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nass
    абе ти кажи за прасето, то флагове, пръчки и хурки винаги ще има
    Какво да кажа за прасето ? Кога ще го ядем ли

Коментар

• nass

Прибрах се , аз нали казах за малко.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: http://web.hit.bg/signals/

Първоначално изпратено от supertrader
        или сме свършили разправията с лошите животни:-)или сме и по средата след корекция разбира се.
        ало , нали каза че ще излизаш?

Коментар

• абе ти кажи за прасето, то флагове, пръчки и хурки винаги ще има

Коментар

• http://web.hit.bg/signals/

или сме свършили разправията с лошите животни:-)или сме и по средата след корекция разбира се.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Мисля,че дойде краят на отката от големия импулс.Затваряне тази вечер го виждам на 1.3340 ( +/- 5-10 пункта ).
              Флагът почти го изпълнихме.Още 50 пипа и край на мъченията за мечките според мен :-)

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                Започва се бавно влакът да влачи към 1.30. Или поне така ми се иска.........
                аз си чакам моето 22 , даже свалям летвата на 1,20

и то шъ доиде/ казал Соломон /
                Абе мани бе егати и икономиката изкараха европейците(ако знаеха че и ние с румънските цигани влизаме), всичко според мен е предварително планирано между Е/USD. И какво толко лошо беше в днешните новини, разминаване с някакви десети и 1 фигура нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Започва се бавно влакът да влачи към 1.30. Или поне така ми се иска.........
                  аз си чакам моето 22 , даже свалям летвата на 1,20

и то шъ доиде/ казал Соломон /

Коментар

• Започва се бавно влакът да влачи към 1.30. Или поне така ми се иска.........

Коментар

• аз само мога да го платя ,ти го поръчай защото нямам връзки в подземния кулинарен свят..

Коментар

• EUR/USD

Мнения ......[/quote]Колега, а аз имам странното чувство, че това днес му беше върхът... не казвам, че ще се потопи, а просто, че стигнах ме върхът на този етап...
                        Поздрави![/quote]

Edva li !
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

kritelin, пусни си графики на всички кросове на кивито и долу горе ще ти стане ясно,тое много криво , май много се корелира с кабела обаче или го изправарва и или забавя чувствително спрямо долара ,и ауд киви трябва да гледаш ...
                          и ккогато се приберш вБългария ми се обади да да изядем едно прасе,нищо че не се хванахме на бас , искам да почерпя..
                          GL/GT
                          nass добре,ама при едно условие.Искам печеното прасе да го напълнят с пилешки кебапчета вътре :-) хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от kiril123
                            o6te edni kusi pusnah ot 1.3338 s cel 1.3290 za dnes
                            И аз пуснах ама скалпирах на +21 пипа
                            otivam da pia bira, no 6te go sledia , o4akvam na 1.3290 da obyrne pak nagore, no ako go mine 6te dokosnem moje bi 1.3260 , a i tova ako mine moje da stane US profit taking i da idem do 1.3210-20 kadeto da zatvorim ,

Do4uvam ot niakolko mesta 4e se gotviat solidni profit taking tazi ve4e niama da se o4udia na pazara kum 21:30 23 4asa da stanat razni interesni ne6ta za6tite se sa s stopove , za6toto ne6tata mogat da stanat mnogo interesni dnes

4ao $ao 4ao $ao
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• kritelin, пусни си графики на всички кросове на кивито и долу горе ще ти стане ясно,тое много криво , Nай много се корелира с кабела обаче или го изправарва и или забавя чувствително спрямо долара ,и ауд киви трябва да гледаш ...но кивито си е вестоносец и сигурно не грешиш..
                              и ккогато се приберш вБългария ми се обади да да изядем едно прасе,нищо че не се хванахме на бас , искам да почерпя..
                              GL/GT

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                o6te edni kusi pusnah ot 1.3338 s cel 1.3290 za dnes
                                И аз пуснах ама скалпирах на +21 пипа

Коментар

Working...
                                X