IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• vse mi se struva 4e imame edin hod sega do 1.33 , zatvorih hedja predi malko , puk da vidime
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
      skalpiram iako
      Кире той тренда е ясен ...

Коментар

• skalpiram iako

Коментар

• Кaто гледaм къде отлетяхa щaтските държaвни облигaции, съответно къде се сринa доходносттa им, си мисля, че товa беше зaсегa срив при долaр. Е признaвaм имa още шaнс зa едно последно движение от мaкс 30 пипс нaд днешното ниво спрямо евро, но кaто цяло е товa според мен.

Коментар

• varianti - 1.3330 ili 1.3370 , ima nekvi opcii na 1.3325. 6te vidime , niama da se o4udia edni 40-50 pipa nadolu kam 18 4asa 6toto e petyk , ne znam kade 6te re6at da si priberat parite tia deto sa dylgi , a moje da im e rano i da 4akat 1.3450

Коментар

• na mene mi se struwa che za dneska si naprawihme wurha i niama da widim niwa nad 3320....w ponedelnik moje da otidem do 3380 i ot tam falling down,kakto se pee w edna pesen!...moje i da gresha razbira se....Matafa izbiha ribata!!! niakoi da ima Matafa trend indicator sluchaino?
              aide sus zdrawe!
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Zatvarqm vsi4ko ey TUK na 9775 i nazdrave ....
                Mozakat mi e na pala4inka....otivam da piq edno kafe i da u4a s sinat mi prirodoznanie...a sega..imam dnes na 130 pipa mislq ili ne6to otsorta...a stiga tolkozzzzzzz......Uspex na vsi4ki
                Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  ВИП почнах това,което се заканвах дето ми зе израдва за онзи пост.
                  След 150 пункта ще съм на нула при евро/долар въпреки късата.
                  Ха сега да видим
                  някой да ми опре пистолет в главата няма да отворя къса сега !

Коментар

• ВИП почнах това,което се заканвах дето ми зе израдва за онзи пост.
                    След 150 пункта ще съм на нула при евро/долар въпреки късата.
                    Ха сега да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                      Добре ми дойдоха тези данни за хеджа.Мислите ли,че това беше за днеска ? Сега може да си стоим на тези нива вече и да лази по 5 пипа нагоре/надолу.
                      di 1.3350 ima hod pone

Коментар

• Добре ми дойдоха тези данни за хеджа.Мислите ли,че това беше за днеска ? Сега може да си стоим на тези нива вече и да лази по 5 пипа нагоре/надолу.

Коментар

• Super lo6a danna za $.....6te darga long vlqzox na 9733 mamka mu...
                          Trade the News

Коментар

• www.netdania.com

01.12.2006 17: 00 h 1.33++

Коментар

• Аз си сложих ОСО поръчката,само че не ми даде от тия нива,защото били твърде близки до пазарната цена :-)
                              купува 1.9757 продава 1.9696.
                              Това е от мен :-) Сега ще гледам и ще умувам.

Коментар

• ami sled tova.....
                                Forex - Dollar flounders on speculation ECB willing to tolerate sharp euro gains
                                viernes, 01 de diciembre de 2006 15:50:50

LONDON (AFX) - The dollar slipped further amid speculation that the European Central Bank is willing to tolerate sharp gains in the euro's exchange rate

Analysts cited a newswire report quoting an unnamed ECB official as saying that the euro zone economy can sustain a much sharper rise in the euro exchange rate against the dollar, to 1.40-145 usd, with some even suggesting it could go beyond 1.50 usd.
                                .....turi mu pepel....3min ostavat
                                Trade the News

Коментар

Working...
                                X