IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от seсorito
    Първоначално изпратено от Facts
    Бреееее бранят ли го бранят при паунда това 1.96. Я да го натисна с малко по-голяма позиция че да им обера стоповете и да си лягам.
    ....
    Molq te ....4e go BUY nax na 27 i kabel i 4udo .....sl nqma da go kazvam 4e e SUPER strategi4eski....No ne go pravi badi MEN...xaxaxxa
    Uspex
    ...az pak 6te mu zvanna na VUI4O ...da me podkrepi...nikva kolegialnost...:P
    Uspex na vsi4ki
    Trade the News

Коментар

• Айде банда май потегляме за поне 50 пипона на юг.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        Бреееее бранят ли го бранят при паунда това 1.96. Я да го натисна с малко по-голяма позиция че да им обера стоповете и да си лягам.
        ....
        Molq te ....4e go BUY nax na 27 i kabel i 4udo .....sl nqma da go kazvam 4e e SUPER strategi4eski....No ne go pravi badi MEN...xaxaxxa
        Uspex
        Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Ееее ти ако го резнеш към 1.88 отпатува, само че свирни да скъсяваме и ние............

Коментар

• Бреееее бранят ли го бранят при паунда това 1.96. Я да го натисна с малко по-голяма позиция че да им обера стоповете и да си лягам.

Коментар

• Jay Gould

Потеглим или полетим? Очаквам все пак да удари 34 и от там да лети.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Ами в 22 часа има някакви новини отнасящи се до потребителките кредити, ако и тогава не тръгне на юг, няма кога - слагам ордер за дълга на 1.3237

Коментар

• Това само ако потеглим на Юг... Лека вечер на всички
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    А извини ме ВИП не разбрах мотивите ти просто си мислех
                    че действаш на шопският принцип

"Искам да възпитам възможно най-добре сина си"-обявил Ксенофон
                    " Това е възможно само ако е роден в държава с по-добри закони"-напомнил Питагор
                    Разговорът между двамата велики мъже е записан преди повече от 26 века и съвсем точно отразява връзката между индивида и обществото. Сравнен с българските от рода на "Всяка коза на свой крак" или още по -абсурдното:" Не сакам язе да съм добре, искам Вуте да е зле", той тутакси ни дава ясна представа защо сме на това дереже. Каква коза, какви пет лева?
                    Идеята при еврото в момента е проста - аз твърдя че има достатъчно мотиви то да ходи и в двете посоки и нито един твърд мотив да се качва в краткосрочен план - до края на седмицата, както и няма твърди мотиви да пада тоест пак в краткосрочен план но до края на годината би трябвало още да качи, ох незнам какво исках да кажа но излизам сега и ще съм онлине може би чак понеделника
                    Успехи

Коко,
                    в момента имам отворени позиции точно такива каквито съм написал !
                    количеството им съвсем не е малко (за моите представи)
                    единствено си защитавам позицията

п.с. а дали пазара ще ч защити, това е друг въпрос !

п.с. п.с. НИКОГА през живота си не съм завиждал на никой ! Опериран съм от това чувство !
                    ако някой има успехи, единствено мога да му стисна ръката и да се радвам за него ! Дай-Боже повече такива хора !
                    Не съм си позволявал Никога да те обидя нито засегна ! ако съм го направил бъди сигурен че е било неумишлено !

Коментар

• А извини ме ВИП не разбрах мотивите ти просто си мислех
                      че действаш на шопският принцип

"Искам да възпитам възможно най-добре сина си"-обявил Ксенофон
                      " Това е възможно само ако е роден в държава с по-добри закони"-напомнил Питагор
                      Разговорът между двамата велики мъже е записан преди повече от 26 века и съвсем точно отразява връзката между индивида и обществото. Сравнен с българските от рода на "Всяка коза на свой крак" или още по -абсурдното:" Не сакам язе да съм добре, искам Вуте да е зле", той тутакси ни дава ясна представа защо сме на това дереже. Каква коза, какви пет лева?
                      Идеята при еврото в момента е проста - аз твърдя че има достатъчно мотиви то да ходи и в двете посоки и нито един твърд мотив да се качва в краткосрочен план - до края на седмицата, както и няма твърди мотиви да пада тоест пак в краткосрочен план но до края на годината би трябвало още да качи, ох незнам какво исках да кажа но излизам сега и ще съм онлине може би чак понеделника
                      Успехи

Коментар

• Смятам да натисна паунда след половин час за да обера стоповете под 1.96. Казвам ви го предварително за да няма сърдити след това!

Коментар

• Шaнсът утре дa излязaт по-добри дaнни от очaквaните зa щaтскaтa икономикa е много голям. Т.е. шaнсът евро.долaр дa види корекция е много голям предвид днешнaтa реaкция нa покaчвaнето нa лихвите от ЕЦБ.

Остaвa дa видим кaкво ще се случи и дa търгувaме съответно. Нямa смисъл дa си зaрaвяме глaвите в пясъкa и сляпо дa следвaме цели, които сa изчислени преди време. Пaзaрът ни покaзвa/ще ни покaже кaкво искa. Успехи!

Първоначално изпратено от kritelin
                          На 100% съм съгласен с теб.Утре излязат ли добри данни за Щатите те ще се отиграят няма да е като днеска.Толкова много дълги има вече,че няма кой да влиза просто според мен.Ако все пак ..въпреки всичко бием 1.3320 то ще качим до 1.3430 и ще изпълним целта на флага ( чисто технически погледнато ) Инфлация та инфлация .лихви..филми.Най-голямата икономическа сила в Европа - Германия се насира в момента от предстоящото покачване на ДДС и всички купуват като невидели.Как няма това да се отрази върху цените ? Базел-2 ни чука на вратата и банките изпомпват всичко до последно.Аз дори и да мисля,че работата ни нагоре е свършена донякъде за момента искам да се качим да натоваря отгоре много прилично.Той изгодия долар ще си окаже влияние на икономиката в близките месеци като почнат да изкарват фирмите там извънземните отчети.
                          Ето моите идеи: при пробив на 1.3320 първа цел 1.3362.След това 1.3430 и от там надолу.
                          Ако паднем под 1.3255 първа цел 1.3219,втора цел 1.3185 и трета 1.3131.Пробием ли 3-тата цел обръщане на целия тренд.
                          Врачка не съм и не твърдя,че съм прав ..просто разсъждавам на глас.Готов съм да чуя всяко мнение,с което някой може да ме обори.
                          Успехи на всички :-)

Коментар

• Очевидно до 17.30ч не се случи нищо. Кaкто писaх и преди товa според мен покaзвa изтощaвaне нa възходящото движение, което увеличaвa много шaнс зa корекция. Корекциятa от своя стрaнa е нужнa, зa дa създaде предпостaвки зa ново покaчвaне. Но товa ще го рaзберем кaто видим кaквa ще е корекциятa - плиткa или дълбокa. От сегa нямa кaкво дa се чудим.

Първоначално изпратено от VIP
                            Първоначално изпратено от the fan*
                            VIP, ако позволиш....цяла седмица пазара очакваше тази пресконференция и струва ми се "биковете" не са във възторг....от друга страна е вероятно това да е последното вдигане за Европа за по-дълъг период от време (след февруари 07) .....а пък утре и онези данни.... мисълта ми бе, че май-май ще пробват 1.3230-20 и евентуално 3160-50.. ако ли пък не SMS на 1.3370 ...това последното беше за мен
                            в интерес на истината ми трябва малко време да помисля !
                            очаквах 1.34 , приемах за възможен вариант и 1.32++, но да си седим на тези нива - не го бях предвидил !

Коментар

• На 100% съм съгласен с теб.Утре излязат ли добри данни за Щатите те ще се отиграят няма да е като днеска.Толкова много дълги има вече,че няма кой да влиза просто според мен.Ако все пак ..въпреки всичко бием 1.3320 то ще качим до 1.3430 и ще изпълним целта на флага ( чисто технически погледнато ) Инфлация та инфлация .лихви..филми.Най-голямата икономическа сила в Европа - Германия се насира в момента от предстоящото покачване на ДДС и всички купуват като невидели.Как няма това да се отрази върху цените ? Базел-2 ни чука на вратата и банките изпомпват всичко до последно.Аз дори и да мисля,че работата ни нагоре е свършена донякъде за момента искам да се качим да натоваря отгоре много прилично.Той изгодия долар ще си окаже влияние на икономиката в близките месеци като почнат да изкарват фирмите там извънземните отчети.
                              Ето моите идеи: при пробив на 1.3320 първа цел 1.3362.След това 1.3430 и от там надолу.
                              Ако паднем под 1.3255 първа цел 1.3219,втора цел 1.3185 и трета 1.3131.Пробием ли 3-тата цел обръщане на целия тренд.
                              Врачка не съм и не твърдя,че съм прав ..просто разсъждавам на глас.Готов съм да чуя всяко мнение,с което някой може да ме обори.
                              Успехи на всички :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                                VIP, ако позволиш....цяла седмица пазара очакваше тази пресконференция и струва ми се "биковете" не са във възторг....от друга страна е вероятно това да е последното вдигане за Европа за по-дълъг период от време (след февруари 07) .....а пък утре и онези данни.... мисълта ми бе, че май-май ще пробват 1.3230-20 и евентуално 3160-50.. ако ли пък не SMS на 1.3370 ...това последното беше за мен
                                в интерес на истината ми трябва малко време да помисля !
                                очаквах 1.34 , приемах за възможен вариант и 1.32++, но да си седим на тези нива - не го бях предвидил !

Коментар

Working...
                                X