IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• факта че отговорих на поста ти беше че той почваше с : "Абе ВИП..."

това че резултата е 3:0 не ме прави нито по-добър нито по-лош играч!
    както виждаш аз не съм го споменавал ИЗОБЩО в цялата ми комуникация!
    Има случаи в които играта ми съвпада с твоята, или пък твочта съвпада с моята ... все едно е !
    Но на последък случая не е такъв и аз не виждам НИЩО лошо в това! най малкото можем да помогнем на колеги които се двуумят и нямат ясно изразена позиция, каквато в случая имам и аз и ти !

Коментар

• VIP, ако позволиш....цяла седмица пазара очакваше тази пресконференция и струва ми се "биковете" не са във възторг....от друга страна е вероятно това да е последното вдигане за Европа за по-дълъг период от време (след февруари 07) .....а пък утре и онези данни.... мисълта ми бе, че май-май ще пробват 1.3230-20 и евентуално 3160-50.. ако ли пък не SMS на 1.3370 ...това последното беше за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Абе ВИП, имам един въпрос към теб, ти ми се струва че нещо последно време се опитваш да заяждаш идеите ми - лошо няма да имаш собствени идеи, не казвам това но оспорваш всяко мое мнение м продължение на 3 дни - лошо няма но лично аз нямам обяснение в предвид факта че с теб сме влизали в пряк двубой 3 пъти и резултата е 3-0 май в твоя полза в смисъл много ти се чудя
        за последния пост всъшност говорех за себе си !
        защото аз да позная и 1-2-10-20 фигури и да играя на макс, пак няма ка да спечеля 1 млрд !
        за това казах . че трябва фиш да се пуска ако искаш 6 от тотото ! а в случач аз такъв фиш не съм пуснал !

Коментар

• Абе ВИП, имам един въпрос към теб, ти ми се струва че нещо последно време се опитваш да заяждаш идеите ми - лошо няма да имаш собствени идеи, не казвам това но оспорваш всяко мое мнение м продължение на 3 дни - лошо няма но лично аз нямам обяснение в предвид факта че с теб сме влизали в пряк двубой 3 пъти и резултата е 3-0 май в твоя полза в смисъл много ти се чудя

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от VIP
            Първоначално изпратено от koko
            az ne sam si promenil mnenieto 1.3232 i ot tam e vazmojen chak napan za 34 nivo no ako go biem 3220 oshte 100-200p nadolu
            Коко,

няма НИТО една причина да падне еврото !
            нека бъдем реалисти !

ВИП ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА МНОГО СЕРИОЗНА ПРИЧИНА ЕВРОТО ДА ПАДНЕ И ТЯ Е ЧЕ АЗ ГО ПРОДАВАМ

ХеХе нали знаеш Сорос какво е направил застанал на едно ниво и а британският паунд си подаде главата а го реже, докато от банк ъф ингланд решили да му вземат неговата глава - защото са бавни бюрократи той такава лавина подкарал че и БОИ се уплашили и реално разказал играта на паунда в резултат на което станал милиардер за 1 ден - това е факт, и аз съм така но проблемите ми са три първо Спеко - значи той играе заедно с хамериканците мен от ФЕД не ме е страх, второ куки той и той срещу мен а за капак и ти е аз със кой да се бия първо, но ти обещавам че ако до утре изкарам един милиард ще инвестирам в благотворителност я нещо подобно на сорос отворено общество2 - виж колко съм хуманен ама вие не та не ми пречете гавази такива. а ма ха
            то и аз ако спечеля един млрд после целя ще съм в благотворителност! ама нали знаеш ... за да спечелиш 6 от Тото, трчбва поне фиш да си пуснеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
              az ne sam si promenil mnenieto 1.3232 i ot tam e vazmojen chak napan za 34 nivo no ako go biem 3220 oshte 100-200p nadolu
              Коко,

няма НИТО една причина да падне еврото !
              нека бъдем реалисти !

ВИП ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА МНОГО СЕРИОЗНА ПРИЧИНА ЕВРОТО ДА ПАДНЕ И ТЯ Е ЧЕ АЗ ГО ПРОДАВАМ

ХеХе нали знаеш Сорос какво е направил застанал на едно ниво и а британският паунд си подаде главата а го реже, докато от банк ъф ингланд решили да му вземат неговата глава - защото са бавни бюрократи той такава лавина подкарал че и БОИ се уплашили и реално разказал играта на паунда в резултат на което станал милиардер за 1 ден - това е факт, и аз съм така но проблемите ми са три първо Спеко - значи той играе заедно с хамериканците мен от ФЕД не ме е страх, второ куки той и той срещу мен а за капак и ти е аз със кой да се бия първо, но ти обещавам че ако до утре изкарам един милиард ще инвестирам в благотворителност я нещо подобно на сорос отворено общество2 - виж колко съм хуманен ама вие не та не ми пречете гавази такива. а ма ха

Коментар

• Накъдето и да избие пазара ще е доста мощно.... Аз съм къс това всеки го знае..........

Коментар

• Re: vankata

Първоначално изпратено от supertrader
                  Можеш да си изтеглиш едно демо и да ги ползваш няма разлика.Аз ги ползвам защото ми е най-лесно и платформата не ми пречи за други неща и да си чета.
                  АЗ имам там не разбрах как си ги прикрепил, но и така са ми от полза. Още съм в учебна фаза.
                  Успех.

Коментар

• vankata

Можеш да си изтеглиш едно демо и да ги ползваш няма разлика.Аз ги ползвам защото ми е най-лесно и платформата не ми пречи за други неща и да си чета.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Re: ЕЦБ , какво е казал Трише

Първоначално изпратено от supertrader
                      http://web.hit.bg/signals/
                      Благодаря супер.

Коментар

• ЕЦБ , какво е казал Трише

http://web.hit.bg/signals/
                        D.Y.F-091066

Коментар

Първоначално изпратено от sorento
                          Първоначално изпратено от La Salle
                          ОК. Ще видим.
                          Много спекулaнти сa зaложили нa покaчвaне и сегa трябвa дa имa изчиствaне преди ново покaчвaне. Тaкa рaботи пaзaрa.

Досегa нищо ново, инaче пaзaрa дa беше реaгирaл вече.
                          Моето виждaне е, че се нaблюдaвa временно изтощaвaне нa покaчвaнето и се нуждaем от корекция преди ново движение нaгоре.

При това изказване на Трише и при новините за безработицата + лихвите просто няма как да не видим 1.34 !
                          това се нарича ПОДАРЪК на пазара !
                          нещата както писах ще се развият около 17 h
                          аз съм на същото мнение, има нужда от корекция
                          ок ! аз до 17, 17 i 30 h няма да пиша
                          тогава само ще постна текущите нива !
                          Защо точно 17-17:30 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento
                            ОК. Ще видим.
                            Много спекулaнти сa зaложили нa покaчвaне и сегa трябвa дa имa изчиствaне преди ново покaчвaне. Тaкa рaботи пaзaрa.

Моето виждaне е, че се нaблюдaвa временно изтощaвaне нa покaчвaнето и се нуждaем от корекция преди ново движение нaгоре.

При това изказване на Трише и при новините за безработицата + лихвите просто няма как да не видим 1.34 !
                            ок ! аз до 17, 17 i 30 h няма да пиша
                            тогава само ще постна текущите нива !

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle
                              ОК. Ще видим.

Коментар

shte vidish imp vip - zapomni pazara zabavia no ne zabravia
                                със сигурност ще го видя !
                                и аз съм заложил на това !
                                както знаеш дълъг съм !
                                Държа да отбележа че имаше импулс от 60 пипса !!!
                                30 нагоре и после 30 надоло !
                                или 30+30 = 60

хахахах

Коментар

Working...
                                X