IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: señorito

Първоначално изпратено от seсorito
    Първоначално изпратено от supertrader
    Изкара ли го кабела .
    @BUY na 20 pak ...6te vidq s mnogo tanak (evreiski) sl malko pod 12 , no za sega e mnogo vqlo...Komentarite za ? % sa mai mai 3.75% tavan...Silnoto ? vaob6te ne gi pritesnqva....Ug bilo problem za Germany ,no v posledstvie komentara be6e ,4e sa tolkova na + ,4e im dreme,a pak i sa EXPortiori na visoko industrualni producti (SL 500 nice car..)....Kritelin da komentira, no kato gi gledam i slu6am ne se pritesnqvat mnogo..
    Uspex
    PS Mislq 4e 6te testvame na novo varxovete..6te vidim ..Uspex
    Ka4i li onova 4udo...gena mi mi se razsardi ..bqx go ostavil da i govori cqlata no6t..mani razil...
    EEEEE davai VUI4o....toi dobro mom4e ama 6te vidim do koga...:P
    От автомобилната индустрия почнаха да мрънкат,защото евтината йена и скъпото евро им подбива пазара и въпреки преимуществото,че имат изградено име започват да губят от конкурентоспособността си.
    Иначе като цяло няма големи отзиви ..сега за заети всички да купуват като побъркани коли и други скъпи продукти заради предстоящото увеличение на ДДС.Тук наистина претърпяха голям бум последната година в икономиката си,но точно това евро може да ги върне назад.За сега стискат и не мърморят много.Дори и турчинът на дюнерите под нас е доволен,че еврото поскъпва,защото както се изрази той "Ще съм патрон в Турция" :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
      Първоначално изпратено от CrazyHorse
      Колеги, някой може ли да ми помогне? Трябват ми котировки на ИнтербанкФХ за М1 за 1 година назад.
      Moga da pogledna za niva ako iska6 no sa na 5min...neznaq dali 6te ti var6i rabota,no ne sa na toq broker...
      Благодаря, но ми трябва точно това, което съм специфицирал

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
        Колеги, някой може ли да ми помогне? Трябват ми котировки на ИнтербанкФХ за М1 за 1 година назад.
        Moga da pogledna za niva ako iska6 no sa na 5min...neznaq dali 6te ti var6i rabota,no ne sa na toq broker...
        Trade the News

Коментар

• Re: señorito

Изкара ли го кабела .
          @BUY na 20 pak ...6te vidq s mnogo tanak (evreiski) sl malko pod 12 , no za sega e mnogo vqlo...Komentarite za ? % sa mai mai 3.75% tavan...Silnoto ? vaob6te ne gi pritesnqva....Ug bilo problem za Germany ,no v posledstvie komentara be6e ,4e sa tolkova na + ,4e im dreme,a pak i sa EXPortiori na visoko industrualni producti (SL 500 nice car..)....Kritelin da komentira, no kato gi gledam i slu6am ne se pritesnqvat mnogo..
          Uspex
          PS Mislq 4e 6te testvame na novo varxovete..6te vidim ..Uspex
          Ka4i li onova 4udo...gena mi mi se razsardi ..bqx go ostavil da i govori cqlata no6t..mani razil...
          EEEEE davai VUI4o....toi dobro mom4e ama 6te vidim do koga...:P
          Trade the News

Коментар

• miro

Засега се ориентирам към това да го търся на дневна реинджа и съответно продължението на юг.Там ще стане ясно , но дълги при достигнати актуални цели засега няма да отворя да хеджирам късите ,а май за утре имат смисъл. Мисля нещо като двоен връх на 4 часа ще има , а новините ще бъдат неутрални. Ако това за новините го позная това не значи че много познавам , а че ги нагаждат към пазарната ситуация.Обаче може и да не се състои двойния връх а да поудължат нещата на юг преди него и после .Мисля че долара скоро ще започне да си взема въздух и не е добре да се играе точно сега срещу него , по смислено ми изглежда да се остави една предпазна зона до 35 да речем и да си стискаме късите.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Колеги, някой може ли да ми помогне? Трябват ми котировки на ИнтербанкФХ за М1 за 1 година назад.

Коментар

• Нещата съвсем затихнаха.При долар/швейцарец очаквам тесен 1.1959 и 1.1941 до утре.Скоро ще се види кой прав,кой крив :-)

Коментар

• señorito

Изкара ли го кабела .
                  D.Y.F-091066

Коментар

• dobur wecher pak ot mene.....ot tuka mi se struwa 3230 shte widim pri ewroto i 1520 na canadeca...ot tam suotwetno dulag i kus shte wliaza za po 100 pipsa s maluk stop.....
                    koko,predi 3 dena kato pisah che imam buy oders na 3230 me razkritikuwa ,a sega pisa che 3230 e mnogo wajno niwo .kakwo tochno se promeni ot togawa?pitam s cel obuchenie,a ne se zaiajdam .
                    mersi i leka wecher na wsichki.
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                      Първоначално изпратено от seсorito
                      Molq te ....4e go BUY nax na 27 i kabel i 4udo .....sl nqma da go kazvam 4e e SUPER strategi4eski....No ne go pravi badi MEN...xaxaxxa
                      Uspex
                      Съжалявам но вече е късно, трябва да се ударят стоповете под 1.96 иначе ако закрия сега няма да има никакъв ефект. Предупредих ви още преди два часа за да не ми се сърдите, защо го байваш?
                      ....emi ne bqx v kupona...bax na 4astno ..ama to iv dvete posoki nemoge...vig 5min.
                      Trade the News

Коментар

• ..VUI4OOOOOOOOOOOOO.....:O
                        Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                          Molq te ....4e go BUY nax na 27 i kabel i 4udo .....sl nqma da go kazvam 4e e SUPER strategi4eski....No ne go pravi badi MEN...xaxaxxa
                          Uspex
                          Съжалявам но вече е късно, трябва да се ударят стоповете под 1.96 иначе ако закрия сега няма да има никакъв ефект. Предупредих ви още преди два часа за да не ми се сърдите, защо го байваш?

Коментар

• señorito

Купил си го срещу посоката на по-голяма графика , точно както направихме с еврото на 29 и то тръгна на месечна , но стана ясно че щом е минала с 60п. нагоре че ще отлети до целите си , същата работа е и тука - гониш двойния връх.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Jay Gould

Потеглим или полетим? Очаквам все пак да удари 34 и от там да лети.
                              СТ напръв поглед така изглежда но не мисля че ще го ударим.
                              Всичко зависи от пей рол данните утре. Утре трябва да се избистри фундамента а от там и близката политика на ФЕД по лихвите.
                              За сега се очертава че 1.75-2% разлика между лихвените нива на Еврозоната и САЩ ще се запази поне в близките 4-5 месеца.
                              И си мисля че кери трединга, пак може да си продължи поне още 4-5 месеца.
                              А това връща топката в полето на долара.
                              Наистина Американската икономика има сериозни структурни проблеми
                              но тази тема толкова е предъвкана вече че пазара като че ли си изгради анти дефицитен имунитет.
                              Пазара на труда е разковничето докато икономиката им все още създава работни места и заплащането върви нагоре фед ще държи лихвите високи. И за намаление не може и да става дума.
                              Ама истината утре.
                              Чисто технически за $/шв. франк. На 4 часа пробихме 1.1943 и докато
                              сме над това ниво сме в бай зона но ни трябва един пробив на 1.1987-1.2007 зоната за да затвърдим силата на бай сигнала и тогава- 1.2115 става реална първа цел в северна посока.
                              Успех на всички.

Коментар

• señorito

9580 но като го гледам как е купен като за световно , дали ще спретам че после да прави двоен връх не знам контакт с голямата си подкрепа има на 88 чак и до нея ако стигне пиши я пробита.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X