IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kritelin, кога са сменили основния закон на борсата?
    защото този който ти цитираш никога не съм го чувал като основен.

има един друг, който е много по-валиден - за тренда и френда, тук обикновено се повтаря(ше) по няколко пъти на седмица едно време вероятно и сега

Коментар

• Това за мен не беше корекция,защото отварянето с този гап беше пълна комедия с леко трагичен характер :-)
      Прав си,че можем да тестваме 1.32+ при затваряне на тези нива и пробив на 1.3155 ( според моите сметки ) в азиатската сесия,но да напраим още 3 фигури нагоре за 4 дена ..струва ми се близо вече до областта на научната фантастика,а аз там не съм много вещ и за това предпочитам да стоя настрана от нея.
      Качим ли до 1.3280 очаквам след това тест на 1.3130 отново вече като подкрепа и едва след това мога да се съглася с много условности за 1.34.
      Като гледам си постигнаха целта вече -> всички се наточиха и почнаха да товарят дълги евра и нека пак си повторим неписания закон на борсата -> Купувай когато всики продават и продавай,когато всички купуват.
      Движение до безкрай няма ..дори и ралито на еврото от Август 2004 е имало корекции по 300 пипа.
      Освен ако sdsd не смята,че ще направим един шип от тук 400 пункта ..
      знам ли :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sdsd
        Излитaме
        1.3450 до крaя нa седмицaтa
        Абе братле ти ще спреш ли да повтаряш едно и също като развален грамофон ? Не разбра ли,че повечето във форума са къси и като пишеш така не влиея добре на всички ? Вкарай малко чувство и се стегни.
        1.3450 не можем да стигнем до края не седмицата без корекция според мен.Изключено е

Коментар

• ами сетих се за разни неща в петък и реших да попиша.
          но ако много дразня околните ще спра

иначе отдавна, да.

Коментар

• Излитaме
            1.3450 до крaя нa седмицaтa

Коментар

• EUR/USD

Zdravei ,Kukuvica ot odavna ne si pisal tuk kakto i az sashto .I spored men o4akvaniata mi sa takiva .

Коментар

• четох по-долу че дългите трябвало да му мислим - ами нещо не ми се напъва да мисля.

руснаците вдигали цената на газта за европа - това никога не е било пазароопределящ фактор.

пазара е слаб, но в нормален рейндж днес (1.3088 - 1.3175).
                текущите нива (1.3131) и затваряне на американската търговия над петъчните нива за мене си е ясен сигнал за тест на 1.3175 в азиатската сесия и на 1.3230 при преодоляване.

ако не бях на дълга позиция в момента, бих чакал влизане на 1.3105 (s/l 1.3080) или 1.3190 (s/l 1.3170, t/p 1.3330, преместване на стопа на входа, при нива около 1.3220).

ако толкова иска някой да изкарва пари от къси - един рисков, но евтин вариант - къси на 1.3170 (s/l 1.3205, t/p 1.3080)

стига толкова от мен

Коментар

• miro

http://web.hit.bg/chat/ - там съм
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Иначе курса бавно си пълзи на горе. Но при все по сериозна съпротива. Големи желаещи за къси не се намират но и дългите са много предпазливи.Докато пиша това и то стана1.3140 май ще ходим на 1.3179.
                    Здраве да е.
                    Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                      Как сме късаците...?
                      добрата новина е до края на ам,сесия не удари ли над 32...,швеика од 1,2 япона под 114,7 ...
                      Касите сме добре аз лично съм зи захванал една бутилчица Кабарне от Виноградец 2001 така и така нищо не става.
                      Иначе днес както писах порано започнах плана за защита на късите.
                      С дълги Евро Едната ми позиция от 1.3106 беше стопирана от нулев стоп. Другата ми е още в играта. Сега чакам добро ниво да преотворя отново стопираната.
                      Иначе късите си седят поне суапа е с нас.
                      Нека суапа да бъде с вас.

Коментар

• Липсата на корекция на върха 1.3160 според мен показва 4е това не е връх и 4е ще имамме нов такъв първо към 1,3300 и после 1,3500.Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Насс, много верни неща казваш, аз лично перфектно уцелих времето на излизане от рейнджа......ама посоката нещо не успях
                          Dano ste pravi Koko i kasite ni izlznat .Ina4e 6te si dqlkame den za den...

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Насс, много верни неща казваш, аз лично перфектно уцелих времето на излизане от рейнджа......ама посоката нещо не успях
                            хаха, коко май, май посоката е по-важната ;-)
                            Поздрави!
                            П.С.
                            Би найт говори ли с тебе за евентуална среща през уйкенда?
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Индексите отнасят голям бой в момента... всички са над процент надолу... Наблюденията ми от скромните 4 години на борсите са, че ралитата свършват именно след такъв пул бак. А слаби индекси :arow: силен $ ... което е лошо, щото съм дълъг Но пък с кеф на смарт мъни от таз вечерната сесия ще скъся Nasdaq 100 или S&P500.
                              Поздрави!
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                                Първоначално изпратено от nass
                                Как сме късаците...?
                                добрата новина е до края на ам,сесия не удари ли над 32...,швеика од 1,2 япона под 114,7 ...

.......but the very bad news (for shorts like me ) e 4e tezi niva mogat da se dostignat naprimer utre .... ili the day after tomorrow....
                                абе да му мислят дългите ,

1.руснаците вдигнаха цената на газта за Европа/ жокерN 1 /

Коментар

Working...
                                X