Насс, много верни неща казваш, аз лично перфектно уцелих времето на излизане от рейнджа......ама посоката нещо не успях
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GeorgiАз не очаквам големи чудеса. Една еластична зона около 1.30, пък на пролет да поемаме на ЮГ. То ако се обезцени още няколко фигури, къде ще иде петрола??http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Хане,
Позната история. Аз бях много голям фен на тех. анализ, но изцяло си промених мнението след 1998. Не е правилно, казвам го на база опит, да чертаеш графики, правиш прогнози, и да ги търгуваш ти самия. Или едното, или другото приятел. Не казвам, че не си добър и в двете, не се правят заедно. Аз съм най-добър в прогнозите си когато нямам позиция. Звучи познато - нали?
Коментар
-
Според мен най-безопасно е сега да се скалпира.Не го казвам само защото съм скалпер по принцип защото така се предпазваш да не те отнесе пазара със стотици пипсове както ми се е случвало не веднъж на мен и ако има и отрицателен сауп става красиво.Затова аз гледам малките графики и търся 10-20 пипса от сигнал а ако се обърка нещо то сработва стопа също на 10-20 пипса,зависи от сигнала.И при първа възможност стопа на нула и плаващ над него да се гарантира някаква печалба.Важното в момента е да не съм на загуба и да ме отнесе със 200-300 пипса и да ги чакам седмици наред.Иначе и осредняването и хеджирането не е лошо които знае как да го прави но всеки си знае.За момента не мога въобще да прогнозирам къде ще отиде котировката следващите 24 часа и затова го казвам това.Успех на всички спекуланти.
Коментар
-
Re: eur /usd
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от Han KrumНа фона на сегашните нива може да прозвучи смешно, но в петък около 1.27 при E/USD
Последния път когато бяхме на 1.2550 казах че 1.2750 е сигурно, а и прогнозирах след това нива на 1.30++. Отделен е въпроса че самият аз ги изиграх много левашки..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a manТо и aз нямa дa пишa повече тук, зaщото очевидно тук имa достa високомерни типове, които не търпят мнение рaзлично от тяхното.
Ти си този, който ме нaпaднa.
Късмет ти желaя и дaно кaто ме нямa във форумa дa рaзмислиш и дa продължиш дa си пишеш.Pip master
Коментар
Коментар