IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Насс, много верни неща казваш, аз лично перфектно уцелих времето на излизане от рейнджа......ама посоката нещо не успях

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
      Как сме късаците...?
      добрата новина е до края на ам,сесия не удари ли над 32...,швеика од 1,2 япона под 114,7 ...

.......but the very bad news (for shorts like me ) e 4e tezi niva mogat da se dostignat naprimer utre .... ili the day after tomorrow....

Коментар

• скромните ми наблюдения показват че най големите грешки се правятот 24 до 72 часа след излизане от рейнж. рали 100 п.рали при при мейджърите = 2-5 дена при кросовете за консолидация. и аз напускам и оставям форума на специалистите,
        добре че днес купих хх,......долари кеш

живи и здрави!

Коментар

• [quote="nass"]Как сме късаците...?
          добрата новина е до края на ам,сесия не удари ли над 32...,швеика од 1,2 япона под 114,7 ..
          и да не го удари сега какво му пре4и след кратка консолидация да го удари утре 1.32
          Pip master

Коментар

• Как сме късаците...?
            добрата новина е до края на ам,сесия не удари ли над 32...,швеика од 1,2 япона под 114,7 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
              Аз не очаквам големи чудеса. Една еластична зона около 1.30, пък на пролет да поемаме на ЮГ. То ако се обезцени още няколко фигури, къде ще иде петрола??
              Продължавам да потдържам мнението си. Нямам време да анализирам фундамента. Много съм натоварен с други щуротий!! И днес навъртях 450 км., и за утре се очертава същото. Това сиромашко лято прекалено продължи!! Дано декември падне сняг! Ама да го държи и март месец!! Лека вечер на всички!!
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Хане,

Позната история. Аз бях много голям фен на тех. анализ, но изцяло си промених мнението след 1998. Не е правилно, казвам го на база опит, да чертаеш графики, правиш прогнози, и да ги търгуваш ти самия. Или едното, или другото приятел. Не казвам, че не си добър и в двете, не се правят заедно. Аз съм най-добър в прогнозите си когато нямам позиция. Звучи познато - нали?

Коментар

• Прав си $tambeto, но някой пазара ги отнесе още в петък, включително и мен де, ама по твоята логика днес открих дълга и скалпирах на +15 пипа - хем от страх, хем както някой спомена миналия ден - събираме като пчелички и се изсираме като слонове......

Коментар

• Според мен най-безопасно е сега да се скалпира.Не го казвам само защото съм скалпер по принцип защото така се предпазваш да не те отнесе пазара със стотици пипсове както ми се е случвало не веднъж на мен и ако има и отрицателен сауп става красиво.Затова аз гледам малките графики и търся 10-20 пипса от сигнал а ако се обърка нещо то сработва стопа също на 10-20 пипса,зависи от сигнала.И при първа възможност стопа на нула и плаващ над него да се гарантира някаква печалба.Важното в момента е да не съм на загуба и да ме отнесе със 200-300 пипса и да ги чакам седмици наред.Иначе и осредняването и хеджирането не е лошо които знае как да го прави но всеки си знае.За момента не мога въобще да прогнозирам къде ще отиде котировката следващите 24 часа и затова го казвам това.Успех на всички спекуланти.

Коментар

• Han Krum

Добра логика приятел!:-)
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Re: eur /usd

Първоначално изпратено от trade
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        На фона на сегашните нива може да прозвучи смешно, но в петък около 1.27 при E/USD
                        A така уважавам мнението ти ама някви идеики или доводи да сподели6 за да го подкрепи6 това мнение
                        По скоро интуиция - все пак дългите направиха пари за коледа, ред е на късите. По принцип не очаквай да чертая графики..........
                        Последния път когато бяхме на 1.2550 казах че 1.2750 е сигурно, а и прогнозирах след това нива на 1.30++. Отделен е въпроса че самият аз ги изиграх много левашки..........

Коментар

• Първоначално изпратено от just a man
                          То и aз нямa дa пишa повече тук, зaщото очевидно тук имa достa високомерни типове, които не търпят мнение рaзлично от тяхното.
                          Ти си този, който ме нaпaднa.
                          Късмет ти желaя и дaно кaто ме нямa във форумa дa рaзмислиш и дa продължиш дa си пишеш.
                          калпава история колега man не си струва да се оттегля6 така заради някво си спре4кване помисли си само 4е твоите идеи биха помогнали някому например на мен пи6и и обcъждаи на воля и не се засягаи все пак от всеки има смисал от всяко мнение а дали е право или не знае6 кои е cъдията негово вели4ество пазара
                          Pip master

Коментар

• eur /usd

Първоначално изпратено от Han Krum
                            На фона на сегашните нива може да прозвучи смешно, но в петък около 1.27 при E/USD
                            A така уважавам мнението ти ама някви идеики или доводи да сподели6 за да го подкрепи6 това мнение
                            Pip master

Коментар

• Представитель Союза конфедераций промышленников и предпринимателей Европы Сельер: ЕЦБ следует рассмотреть возможность приостановить повышение ставок

Мнения по въпроса ?

Коментар

• Коментар

Working...
                                X