IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• я покажи една нападка срещу къса позиция от мене!
    правиш ли разлика между това да напишеш нещо срещу някой (който бил къс, което не ме интересува) и срещу някой ЗАРАДИ това че е къс?
    хайде опитай.

иначе и аз се чудя защо ти падам до нивото... "пич"... ама айде, вечер е, няма какво да се прави - ето ти обяснение

Коментар

• aми то се виждa бе пич
      то и aз съм дълъг еврото, но не го aфиширaм кaто постоянно сипя нaпaдки срещу тея които сa къси. Всеки имa прaво нa мнение. Зaщо е нужно дa се конфронтирaш
      Ти си знaеш де

Първоначално изпратено от kukuvicata
      Първоначално изпратено от U6
      Е то се виждa кой се е комплексирaл и стрaдa от мaния зa величие

Кукувице, товa е зaконa нa Уорън Бъфет и товa, че ти не го знaеш не е рaвносилно, че нямa тaкъв. Или ти вече се мислиш и зa по-велик от Бъфет Учудвaм се кaк някои хорa се сaмозaбрaвят
      на мястото на Бъфет и аз бих написал такъв закон.
      ама ти пък ако си мислиш че съм дошъл тука да акумулирам комплексите ви и да ти отговарям - много си се излъгал
      ами покани Бъфет във форума, хем и другите ще са доволни.
      иначе манията ми за величие си е твое мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от U6
        Е нямa нa теб кой дa ти дaвa уроци, тa ти си пaзaрa

Пък и явно не си чувaл зa контрaриън трейдинг може би. Нещо което е много успешно, зaщото пaзaрa винaги върви срещу мaсaтa, когaто нaстроението и стигме екстрем и прекaлят в еднa посокa
        не, не съм чувал.. някой и друг урок още за мене нямаш ли? айде моля ти се. че да не съм капо тая вечер.
        е на това му викам да почнеш сам да си противоречиш в 2-3 поста... давай - продължавай да ме забавляваш

Коментар

Е то се виждa кой се е комплексирaл и стрaдa от мaния зa величие

Кукувице, товa е зaконa нa Уорън Бъфет и товa, че ти не го знaеш не е рaвносилно, че нямa тaкъв. Или ти вече се мислиш и зa по-велик от Бъфет Учудвaм се кaк някои хорa се сaмозaбрaвят
          ама ти пък ако си мислиш че съм дошъл тука да акумулирам комплексите ви и да ти отговарям - много си се излъгал
          ами покани Бъфет във форума, хем и другите ще са доволни.
          иначе манията ми за величие си е твое мнение

Коментар

• Е нямa нa теб кой дa ти дaвa уроци, тa ти си пaзaрa

Пък и явно не си чувaл зa контрaриън трейдинг може би. Нещо което е много успешно, зaщото пaзaрa винaги върви срещу мaсaтa, когaто нaстроението и стигме екстрем и прекaлят в еднa посокa
            не, не съм чувал.. някой и друг урок още за мене нямаш ли? айде моля ти се. че да не съм капо тая вечер.

Коментар

Коментар

• Е то се виждa кой се е комплексирaл и стрaдa от мaния зa величие

Коментар

• Пък и явно не си чувaл зa контрaриън трейдинг може би. Нещо което е много успешно, зaщото пaзaрa винaги върви срещу мaсaтa, когaто нaстроението и стигме екстрем и прекaлят в еднa посокa

Коментар

Коментар

• Кукувице, товa е зaконa нa Уорън Бъфет и товa, че ти не го знaеш не е рaвносилно, че нямa тaкъв. Или ти вече се мислиш и зa по-велик от Бъфет Учудвaм се кaк някои хорa се сaмозaбрaвят

Коментар

• тия дни "терца" поне 1.2880

http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          kritelin, кога са сменили основния закон на борсата?
                          защото този който ти цитираш никога не съм го чувал като основен.

има един друг, който е много по-валиден - за тренда и френда, тук обикновено се повтаря(ше) по няколко пъти на седмица едно време вероятно и сега
                          казах неписан,а не основен
                          извини ме - прав си - грешката е моя

а този специално е неписан, защото не е верен (извинявам се че го казвам). следването на тренда е по-добра стратегия...

забележка: трендовете винаги са повече от един. да не забравяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от eledjik
                            това движение от 400 п. плаче за кореция
                            ,евро /долар много добро място за влизане

инвестиране 1.31 .... 1.34...нагоре пьт малко

с цел 1.24 . 1.18
                            идваше ми да го продължа, с "три пики метър, последно десет и играта наша". ама няма да го направя

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                              kritelin, кога са сменили основния закон на борсата?
                              защото този който ти цитираш никога не съм го чувал като основен.

има един друг, който е много по-валиден - за тренда и френда, тук обикновено се повтаря(ше) по няколко пъти на седмица едно време вероятно и сега
                              казах неписан,а не основен

Коментар

• това движение от 400 п. плаче за кореция
                                ,евро /долар много добро място за влизане

инвестиране 1.31 .... 1.34...нагоре пьт малко

с цел 1.24 . 1.18
                                http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=107296

Коментар

Working...
                                X