If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Blagodaria za vnimaniaeto , o6te mi e mnogo tegavo 4e prodylji blizo 48 4asa , no vsi4ko e to4no sega 6te po4ivam ot piene pone 2-3 sedmici . Edinstveno za Vip 6te napravia edno izkliu4enie tia dni
Кире,
мерси за вниманието
хаха другата седмица ще се разберем през деня, да пием по бира и да вечеряме някъде около университета
Blagodaria za vnimaniaeto , o6te mi e mnogo tegavo 4e prodylji blizo 48 4asa , no vsi4ko e to4no sega 6te po4ivam ot piene pone 2-3 sedmici . Edinstveno za Vip 6te napravia edno izkliu4enie tia dni
Кире рaдвaм се че вече си изтрезнял след зaпоя нa 6-ти и че вече си отново нa линия
Първоначално изпратено от kiril123
zdraveite i ot men . Za dnes o4akvam da vidim pri eur/usd 1.3410 kato minimum . 6te vi kaza i za6to korekciikata na poslednoto dvijenie ot 1.3217 do 1.3360 prikliu4i na 61.8 fibo , probi go , no za men tova e probiv fal6iv . pri predi6noto dvijenie zabeliazahme korekcia ot sy6tia tip . Dannite dnes ot usa za bezraboticata 6te sa revizirani ot minalia pyt , koeto zna4i 4e moje da vidim cifra ot 4.60 % , koeto 6te zakara evroto pone 1 figura nagore . Vyzmojno e dosta veroiatno e da stignem do 1.3480 , no ne mislia 4e 6te imame poka4vane nad 1.3500 predi da slezem do kum 1.3030 ili 1.3080 . Ot tam ve4e moje bi 6te napravim i niva nad predi6nia vyh ot kraia na 2004 godina. a mejdu drugoto ako mi udari stopa na dylgata ot 1.3270 , koito v momenta e na 1.3260 6te sedia dale4e ot pazara tyi kato 6te e malko napragnat i dnes niamam nervi da se zanimavam s forex
zdraveite i ot men . Za dnes o4akvam da vidim pri eur/usd 1.3410 kato minimum . 6te vi kaza i za6to korekciikata na poslednoto dvijenie ot 1.3217 do 1.3360 prikliu4i na 61.8 fibo , probi go , no za men tova e probiv fal6iv . pri predi6noto dvijenie zabeliazahme korekcia ot sy6tia tip . Dannite dnes ot usa za bezraboticata 6te sa revizirani ot minalia pyt , koeto zna4i 4e moje da vidim cifra ot 4.60 % , koeto 6te zakara evroto pone 1 figura nagore . Vyzmojno e dosta veroiatno e da stignem do 1.3480 , no ne mislia 4e 6te imame poka4vane nad 1.3500 predi da slezem do kum 1.3030 ili 1.3080 . Ot tam ve4e moje bi 6te napravim i niva nad predi6nia vyh ot kraia na 2004 godina. a mejdu drugoto ako mi udari stopa na dylgata ot 1.3270 , koito v momenta e na 1.3260 6te sedia dale4e ot pazara tyi kato 6te e malko napragnat i dnes niamam nervi da se zanimavam s forex
Скалпираше за около 7-8 пипса нали? Това третия път ли беше ежко за водица?
неее !
снощи си лафихме със стамбето във форума ! и късно снощи я отвоорих ! сделката не е голяма и не съм скалпирал, по-скоро я отворих за да съм съпричастен със стамбето и от скука ! но тя е толкова малка че може и 30 фигури да падне и пак да не ме е яд !
двойния връх е много важна фигура. На нивото около което се образува двойния връх става изключителна борба между бици и меци Тренд обръщаща фигура е защотото най-често големите спекуланти и инвеститори разтоварват при образуването на първия връх, след което и поради което цената леко спада. Втория връх се образува от удължаването на малките рибоци и при достигането на същите нива те разтоварват, а големите вече продали на малките и само чакат да се обърне посоката
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
След толковa дни консолидaция и предстоящите днес вaжни мaкродaнни, определено днес ще имa движения нaнякъде. Първото движение извън рейнджa ще е фaлшиво, след което ще последвa истинското сериозно движение.
Коментар