IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• German Oct Industrial Output: -1.4% M/M
    Ето за това говоря!

Коментар

• Честит празник на всички студенти и много профитно бъдеще.

Коментар

• EUR/USD

Обнових някой от датите.

Тези с въпросителни са наистина под въпрос, защото експериментирам!

Тук пускам само част от Януарските и за следващите месеци от 2007 г. а старите за този месец са на сайта: www.borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

7-8 Януари, Дъно или подкр. за бичи пазар - 23 Февруари, Дъно или подкр. за бичи пазар - 10 Април, Дъно или подкр. за бичи пазар ? 15 Април, Връх или съпр. Мечи пазар?

Предполагам ще кача още дати за 2007 но сега ме мързи.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
          dobur wecher pak ot mene.....ot tuka mi se struwa 3230 shte widim pri ewroto i 1520 na canadeca...ot tam suotwetno dulag i kus shte wliaza za po 100 pipsa s maluk stop.....
          koko,predi 3 dena kato pisah che imam buy oders na 3230 me razkritikuwa ,a sega pisa che 3230 e mnogo wajno niwo .kakwo tochno se promeni ot togawa?pitam s cel obuchenie,a ne se zaiajdam .
          mersi i leka wecher na wsichki.
          Това което се промени колега е следното , вярно 1.3226 преди 4 дни се формира като сел зона на база 2В обръщане на 4ч графика - това което се промени е първо факта че не изпълнихме горе целта малко над 1.34 и заформихме горен рейндж и в това направи 3230 бай зона - преди 3 дни нямахме формирана бай зона там което можеше да значи че ако бяхме изпълнили целта горе нямаше въобще и да я има.
          Но това е субективно мнение което ще рече че на база твоят анализ ти си я видял два дни преди мен.
          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            eur/jpy ne ia igraia nikoga , no ot gledna to4ka na logikata bi tribvalo da bide taka
            След като смяташ, че трябва да очакваме 160 до няколко седмици, как ще се обяснят резките изказвания на големи европейски производители още на 152? Официално изразиха недоволсвото си от евтината йена която съсипва пазара им още над 150, а над 160 какво ще правят според теб? Ще предизвикат предсрочни избори??

Коментар

Nali vs4iki mnogo dobre znaete 4e triygylnika e formacia za prodyljavane na trenda i e po veroiatno da prodylji pri kabela nagore , kato da se izpylni o4akvaneto na vs4iki za 2.00 pri kabela
              Подозирам, че това словосъчетание беше ключовото в израза ;-)
              Да, зная, че е формазция за продължаване на тренда, но при пробив обратна посока, не значи точно това ;-) А и тук няма нищо пробито ...
              Поздрави!
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от Facts
                zdraveite i ot men . Za dnes o4akvam da vidim pri eur/usd 1.3410 kato minimum .
                Долар йена как я виждаш за днес?
                Da ti kaza 4estno niamam idea . Ne ia sledia gram v momenta . Az li4no ako vidim 113.50-70 6te udylja dylgosro4no sys celi nad 120 , 4e dori 125
                Не смяташ ли, че в такъв случай е по-добре да се купи направо евро йена? Явно там очакваш да бъде ракетно ускорение??
                eur/jpy ne ia igraia nikoga , no ot gledna to4ka na logikata bi tribvalo da bide taka , a az 113.50 ne go o4akvam nito dnes nito utre a v niakakyv etap po natam . moita igra pri eur/usd za dnes e ot 1.3270 do 1.3410 , i ot tam kusa sas stop 1.3430 . ako go udari nova kusa ot 1.3470 sas stop na 1.3510 . 6te gi vidim ne6tata kak sa no 6te e po kusni4ko sled 15:30
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Първоначално изпратено от Facts
                  Da ti kaza 4estno niamam idea . Ne ia sledia gram v momenta . Az li4no ako vidim 113.50-70 6te udylja dylgosro4no sys celi nad 120 , 4e dori 125
                  Не смяташ ли, че в такъв случай е по-добре да се купи направо евро йена? Явно там очакваш да бъде ракетно ускорение??

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                    Първоначално изпратено от Ajax4o
                    Първоначално изпратено от kukuvicata
                    затворих вчерашните си позиции и открих нова дълга в кабела.

ъпдейтнат блог - http://kukuvicata.blog.bg/
                    Куки, с каква преспектива тая дълга? Аз чакам кабела да ми даде много силен сел сигнал, е/д ми се движи в един красив триъхълник и е по-близо до долната му страна, ако пробие от там и кабела ми даде въпросния сел сигнал ... мисля, че ще станем свидетели на доста по-задълбочена корекция, от това което видях ме до сега...
                    Поздрави!
                    Хвани единия, удари другия.
                    Nali vs4iki mnogo dobre znaete 4e triygylnika e formacia za prodyljavane na trenda i e po veroiatno da prodylji pri kabela nagore , kato da se izpylni o4akvaneto na vs4iki za 2.00 pri kabela

Коментар

• Струва ми се че при кабела ще има 7-8 фигури даун за месец-два. Или двоен връх, или бързо покачване до 2.00 и после свободно падане.
                      Успех

Коментар

• Ajax4o

Точно така е ! И затова повече от двоен връх просто не мога да очаквам и на корекции не се надявам , аз досега да се прави корекция на импулс не съм видял и импулси които да са в посоката на дългосрочния тренд също не съм виждал , ако някой така му се струва че ще се наблюдават такива явления тепърва да си ги търгува.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Първоначално изпратено от kukuvicata

Куки, с каква преспектива тая дълга? Аз чакам кабела да ми даде много силен сел сигнал, е/д ми се движи в един красив триъхълник и е по-близо до долната му страна, ако пробие от там и кабела ми даде въпросния сел сигнал ... мисля, че ще станем свидетели на доста по-задълбочена корекция, от това което видях ме до сега...
                          Поздрави!
                          Хвани единия, удари другия.
                          ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Da ti kaza 4estno niamam idea . Ne ia sledia gram v momenta . Az li4no ako vidim 113.50-70 6te udylja dylgosro4no sys celi nad 120 , 4e dori 125 no tova e s celi next nova godina . Tam pri dylgite swapa e dobyr i tova mi e zasega plana za tazi dvoika i 4ak kato stignem na tezi niva 6te go mislia

Byeeee za sega

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata

Поздрави!
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

Коментар

Working...
                                X