If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С консолидацията която наблщдаваме тези дни и това, че времето лекува започваме да се самозалъгваме с това, че сега идва мечия тренд. НЕ! импулсът беше много силен и в момента просто се подготвят за още поне едно катерене нагоре към 34-35. ....
така ще да е, въпроса е до къде са готови да слезнат за засилване
Даже не се и надявай на Уолстрийт полицията само ги пази , а в Сити само ухилени до ушите полицаи! Няма много стопове , гледам и лимити купува няма изобщо чакат си фундамента хората.
Много го защитават това 1.96 при паунда, не мога да се преборя. Има страшни стопове малко под 1.9590. Някой няма ли да даде едно рамо да се възползваме от временния нокдаун на форекс мафията?
не го пипай,само ще падне,само трябва да се засили малко
С консолидацията която наблщдаваме тези дни и това, че времето лекува започваме да се самозалъгваме с това, че сега идва мечия тренд. НЕ! импулсът беше много силен и в момента просто се подготвят за още поне едно катерене нагоре към 34-35. Но пък знае ли човек може точно този път да стане изведнъж, от раз , падането. Аз залагам на първия вариант. Поздрави и успешен ден. Днес ще е интересно защото дали сме нагоре или надолу ще разберем покрай пейролите.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Под 3260 хеджирай и чуй какво ти се казва за добро е !Мисля че ще ударят едно двойно връхче и ще ги затвориш на профит , обаче от къде да знам какво точно ще решат примерно ако сметнат че няма нужда от двоен връх , знам ли ги!
СТ,
как да хеджирам като съм напълно убеден в 1.34 ! просто ми е като написано ! разбира се че може и да бъркам, но предпочитам да добавя,ако има по-сериозна корекция ! а не да влизам в хедж и т.н и да се чудя кога и къде да излизам ...
все едно де , аз съм си дълъг и съм готов да добавям, но не отварям шорт !
Под 3260 хеджирай и чуй какво ти се казва за добро е !Мисля че ще ударят едно двойно връхче и ще ги затвориш на профит , обаче от къде да знам какво точно ще решат примерно ако сметнат че няма нужда от двоен връх , знам ли ги!
Много го защитават това 1.96 при паунда, не мога да се преборя. Има страшни стопове малко под 1.9590. Някой няма ли да даде едно рамо да се възползваме от временния нокдаун на форекс мафията?
за мен ситуацията днес е следната : след като накараме и последния мечок от хралупата в която се е скрил, а то доста мечоци се оттеглиха в зимна дрямка последните 2-3 седици, ще ги излъжат с някой друг пипс заханка и от там ...бой по мечоци и наново уловени в капана !
знаете моите сделки от последните няколко дена санепроменени !
Вземи си сложи днес разумни стопове, да не те повлече с много назад
за мен ситуацията днес е следната : след като накараме и последния мечок от хралупата в която се е скрил, а то доста мечоци се оттеглиха в зимна дрямка последните 2-3 седици, ще ги излъжат с някой друг пипс заханка и от там ...бой по мечоци и наново уловени в капана !
Очаквам след толко черни петъци за долара, днес да отрежат доста бичи глави, а и за напред май долара ще се реабилитира много скоро......... Днес го чакам около нива от 1.32
Коментар