If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравеите на всички одеве стана дума високочестотен forex та тези дни се позачетох за квантовата теориа и започнаха да ме врахлитат мисли следни щом прелагаме математика физика и алгебра в опит да се предвиди дадено движение защо не приложим и квантовата теориа та така ако квантите са пипове сагласно теориата квантите се даржат различно зависимо от наблудателиа тоест те имат своиството да са тук и там едновремено зависи кои ги наблудава а сега значи цената е и тук и там едновремено може за това едни стратегии или индикатори да работиат за едни и да не работиат за други
СВИНЬО СВИНСКА искаш
да преям с месо и да се сапатясам
Да ти кажа се храня супер здравословно
с природно чисти продукти и много
скромно като количество.
Например таз вечер BE[E супичка от жълт
грах и филиика пълнозърнест ЛЯБ
ми беше вечерята.
Та КОЛЕДАТА няма да ти се размине
Кво е туй меню вааааа Ти да не гледаш у вас кошки и да им ядеш от разкладката МЕСО ТРЕБЕ ДА СЕ ЯДЕ !!! Телешко, пилешко и риба !!!
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Да разбрах за що иде реч.
Усетих нещата още преди време.
Имам масивна къса при среброто от 37 и петрола от 98.
Мисля че нещата ще се случат скоро и това лято ще е от най интересните от последните ми 7 такива.
Остава да видим
лека от мен време е за почивка
Сега обърнах внимание. Бил съм близо.
15 е числото, поне аз така мисля.
Някой мой роднина ли изяде пак Не са нарани ва Аз млатя карпуза и козе сирене, че мнооо топло Днес май беше към 40
СВИНЬО СВИНСКА искаш
да преям с месо и да се сапатясам
Да ти кажа се храня супер здравословно
с природно чисти продукти и много
скромно като количество.
Например таз вечер BE[E супичка от жълт
грах и филиика пълнозърнест ЛЯБ
ми беше вечерята.
Та КОЛЕДАТА няма да ти се размине
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар