IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъкааа,мъка!Мътна и кървава,с три варианта/основни/:
    1.Пропада сделката за дълга в САЩ:от 02 август САЩ са във частичен фалит,агенциите свалят рейтинга им с една степен или две,безтегловно пропадане на акциите,съкров.бонове поскъпват рязко,първоначално шоково поевтиняване на долара,последвано от стабилно в средносрочен план поскъпване.Суровините и горивата рязко поевтиняват.Светът навлиза в рецесия.
    2.Формално вдигане на тавана без ясни ангажименти за икономии:горните последствия в по-мек вариант,перманентните икономически данни определят темпото на трендовете.
    3.Много ясна и категорична програма за икономии в САЩ,съпроводена и от стимулирани от правителството инфраструктурни проекти:поскъпват акциите,горивата и суровините се колебаят в зависимост от икономическите данни,доларът остава ,,слаб,, поради нулевата лихва,но при първите сигнали за нейното покачване през 2012 започва стабилно да поскъпва.
    Те така!
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ююююю бряяяя

Коментар

• Ся кът пробихме 1,4328 кое е следващото съпровиа. Bg-red питам най-вече. Щот той е за на долу. Благодаря

Коментар

• Красота с какъв замах го отнесе. Дали няма да се изебът и да го върнат
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
            Докторе, не че имам нещо против 1.31 в Е/Ф но мисля че първо ще направи ново дъно...
            Голяма вероятност има но съм длъжен да пробвам.
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
              За гаврата дълго ЕUR/CHF с 0,02 стоп на 1,14 40лв къде не се изгубили... цел лимит 1,3175
              Докторе, не че имам нещо против 1.31 в Е/Ф но мисля че първо ще направи ново дъно...
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Бг още 20 пипоня надолу и си капитан на кораб.
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• За гаврата дълго ЕUR/CHF с 0,02 стоп на 1,14 40лв къде не се изгубили... цел лимит 1,3175
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    Ей на това се казва ,,рибка".
                    Реде чадо,на агент-разведчик ми мязаш,каза,,очаквам"вместо ,,надявам се"относно лошите данни на ЕЗ.Много станахте вече,човек требе да има очи и на гъ*о!
                    Пенчев чадо,
                    много си се наплашил от конспирациите !!!!
                    Очаквам, щото излизат лоши данни
                    от доста време и затова казах ОЧАКВАМ !!!!
                    ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Е ха долар ден и от мен ...
                      Аре неска Ве желая минимум 67 пиксела, на калпак от обед натам ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        много обичам сом, ама нали си приятелче ше го поделим половината е за тебе.сам обаче си го пържи , че много жега покрай тигана
                        да ти е сладко

КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
                        ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ D:
                        Ohhhh на батя
                        Само да изтичам до магазиня
                        за една две каси бири
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          много обичам сом, ама нали си приятелче ше го поделим половината е за тебе.сам обаче си го пържи , че много жега покрай тигана
                          да ти е сладко
                          Ей на това се казва ,,рибка".
                          Реде чадо,на агент-разведчик ми мязаш,каза,,очаквам"вместо ,,надявам се"относно лошите данни на ЕЗ.Много станахте вече,човек требе да има очи и на гъ*о!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Аномалите кога са започнали и
                            кога смяташ , че ще свършат???
                            Началото на Май започнаха.
                            До средата на Август ще приключат (ако не и вече да са приключили - след като успяха да ми дръпнат акаунта тази сутрин)
                            Мисионер

Коментар

Аномалите кога са започнали и
                              кога смяташ , че ще свършат???
                              Аномалиите реде започват когато видиш че тихото и напоително нарастване на сметката спира и почваш да връщаш на Маркета, а свършат с http://www.metacafe.com/watch/221243..._jingle_bells/

Коментар

КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
                                подхвърли некоя риба пържена
                                от тия дето вчера си хванал,
                                че обяд време е и много съм изгладнял
                                Ако няма цяла риба и някоя пържена
                                рибешка глава да има да изчопля,,,,,,,,,,,,

да ти е сладко

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X