IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Говорех за стопа на позицията в Е/Ф
    Аре стига вече!
    PS: стоповете обикновенно са ми *-1
    Ти бъди в готовност другата седмица евентуално да хеджираш при Е/$.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Ареее, новата версия на РЕЧНИКА!
      ..................
      Ще се повторя от миналия път: винаги ми е харесвал интелигентния хумор. Какво да кажа, освен: Есенцията!!!
      Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        съжалявам 4е попитах извинете ме няма да се повтори
        Не се засягай де. Отговорихме ти максимално ясно и кратко.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          стопа на 41 пази 65-70 нивото / от спайк / , дето се проби вече ...
          вземи се научи нещо .....поне
          да не слагаш кьорави стопове
          Говорех за стопа на позицията в Е/Ф
          Аре стига вече!
          PS: стоповете обикновенно са ми *-1
          Last edited by Nekaduren Astrolog; 24.06.2011, 20:36.
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

съжалявам 4е попитах извинете ме няма да се повтори
            Всъщност, може и да си прав.

Към Бг-Реда: Реде, онзи ден исках да пусна анкета, колко участника тук се издържат единствено от форекс. Щеше да има и нюанси в отговорите.

Разбирам понякога да се пише тук за разтуха, но при такава вола последните дни.... умът ми не го побира.

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
              Да разбрах за що иде реч.
              Усетих нещата още преди време.
              Имам масивна къса при среброто от 37 и петрола от 98.
              Мисля че нещата ще се случат скоро и това лято ще е от най интересните от последните ми 7 такива.
              Остава да видим
              лека от мен време е за почивка
              охх на мама
              боцна ли те шипчето в златото м?

няма да плачкаш мамин златен

Коментар

Ти мЪн не Ма Мисли
                Спора си е спор И малко буриш с тоя длИбок стоп, да знаеш!!!!!
                стопа на 41 пази 65-70 нивото / от спайк / , дето се проби вече ...
                вземи се научи нещо .....поне
                да не слагаш кьорави стопове

Коментар

• съжалявам 4е попитах извинете ме няма да се повтори
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Вчера те бъзнах на тема "инвеститор", защото не трябва да се изпускат подобни движения. Може накрая ти да излезеш прав, но такъв спад не е за изпускане като печалба, а ти осредняваш дълги!!! Не си спекулант.
                    Вчера исках да помогна да търгуваш в ПРАВИЛНАТА посока.
                    пак успех!

П.П. Чакаш "големите" да започнат да ти купуват златото, вместо сега ти да ги цакаш с къси. Бой по акулите и се не бой!
                    Да разбрах за що иде реч.
                    Усетих нещата още преди време.
                    Имам масивна къса при среброто от 37 и петрола от 98.
                    Мисля че нещата ще се случат скоро и това лято ще е от най интересните от последните ми 7 такива.
                    Остава да видим
                    лека от мен време е за почивка

Коментар

• Ареее, новата версия на РЕЧНИКА!

Основни термини:
                      Жиуотно - надарен трейдър.
                      Кака - форекс индикатор Moving Average.
                      Стамбова кака, дърта кака - Moving Average с голям период, колко е точно пише в темата
                      Колачка - японски вариант на Българското изобретение "каракулак". Японците му казват "катана". С него Редà фърля в размисъл ЧЕРНОПРАС.
                      Банани по пижами - Голдмън Сакс, особенно азиатския клон.
                      Бъкет, Бъкет шоп - Обикновен измамник ИП.
                      Ливиридж, Лост - Тояга, с която бъкетите бият желаещите да спечелят трейдъри.
                      Суап - Аз на мене, ти на мене положение.
                      ЦК на КОМЪРДЖИТО - виртуален DJ с огромен миш-пулт. На всеки плъзгач е изписана двойка валута.
                      Бренеке - Шефа на Американското ЦК. Б.Б. да не се бърка с Бат'Бойко
                      Тирбушон - европейски сФинчо, хитър като стадо женски ЛИСИЦИ французки розоФ Прасчо! Шеф на Европейското ЦК! Изкарва тапите с звучния звук "хлЪц"

Формации, ФБ групи и други подобни:

Първата формация която искам да предложа на Вашето внимание е изветна като тесен кръг ИЛЮМИНАТИ. Някои от тях, но не всички са:
                      ЧЕРНОПРАС - Фицката
                      Редà - особенно активен озарен трейдър който си отглежда жиуотни. Обича да бере гъби с чадър по ул.Витошка когато се сурва курса.
                      Мирко - отгледано и пожертвано по коледа жиуотно на Редà. Гергьовския вариант е Митко (аз обаче го изпреварих с хайванчето)
                      E-Bat-Sedefcho трейдър който пие почти колкото мен но когато търгува е РОБОКОП!
                      Наивник - бръмчи по Найзе и обича да контри ФОРЕКСО. Също така форекса обича да контри НАИВНИКА. Напоследък купува/продава НАХАПАНИ ЯБЪЛКИ. Ако се завърти ще се получи въртопад, демек РЕЙНЖ!
                      Стамбата - един от откривателите на дъртите КАКИ. Когато Стамбата вземе мярка на курсО и Голдман-Сакс не могат да помогнат.
                      Спарт и Пенчев - Много особенни трейдъри, да не ти пресичат курса. СПАРТ е белогвардеец в чистия смисъл и ако излезеш на дуел с него даже няма да боли!
                      Един от главните участници е Анонимния, но той спря да пише. Ако напиша защо, ще получа още един БАН.
                      Иската (is3584) - подвизава се някъде по острова (май). Основно търгува дълги.
                      ingivo1 - водач на пиратската фракция. Да не му попадаш под мечовете, въпреки че смени мечовете с мотика за известно време.
                      Ефчето, F4, ф4то: Магьосница със зелена шапка. Вдъхновява повечето народ в Темата. Пада си по Фицката, но се пече гола на самотни плажове по Южното Черноморие. Слуша себе си. По Еньов ден ходи гола и боса по росата и Фъррля трейдърите от ТЕМАТА в мечти!
                      ОвсЪта, Овча Мисъл, Овчи или обикновенно агънце: ДЕМО на РОБОКОП
                      anon6706: Товя лятно чадо чете много добре между редовете и има фундамент като БАЛБЕКСКАТА тераса!
                      NYSERookie: Известен още като КРАДЛИВАТА МИЖИТУРКА този като се появи обърква сметките на РЕДА!
                      Greed$Success: Задава умни въпроси и направо си е тръгнал към групата на ЖИУОТНИТЕ!!!

Друга група е клуба на форекс-милионерите.
                      Някои от по-известните членове (по-голямата част са тайна) включват:
                      ПК, Алън и т.н. - Този трейдър спечели милиони след като с хитри трикове успя да привлече огромна аудитория и реализира огромни приходи от реклама във неговия си форум. В момента ги проиграва в демо-акаунтите на форекса. Има една издадена книга и тя се продава апокрифно само с подпис от автора.
                      Черкезов, Ph.D., M.D., Ltd, JsC, Inc. - Особенно талантлив трейдър който обаче инвестира в селското стопанство. Ако искате да разберете дълбочината на мислите му, трябва да прочетете 30 редовия му подпис.

Има и други групи но го оставям на Вас!

Естественно от съображения по скромност не съм включил себе си в списъка. Който иска просто да го копира и допълва.Обещал съм на НАИВНИКА да дам курбан на 1.34 (РЕДЕ!) И като добавка, ще му сложа карта в ГПС-а на САПУНЕРКАТА А на 1.334 Реда получава риза от ЗНОЙНИ ДЕВОЙКИ. Пиша го че го забравя!

Нямам желание да обиждам никой, просто се забавлявам! Надявам се и на Вас да ви е забавно!
                      Last edited by Nekaduren Astrolog; 24.06.2011, 20:20.
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

от любопитство питам за високо4естотните по образование съм свързан с електрониката и телекомуникацийте но не това ми е работата с която пе4еля пари
                        В BGmama има едни самотни майки, които по образование са майки, но питат как да си оправят печката.
                        Намерил си правилната тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Напротив момчето е интелигентно.
                          Сутринта ти казах, че оня 4 часов бар ако затвори под @4240 ситюейшъна става друг. Имаше идеален вход за къса на @4245 по-късно с първа цел 100 пипа.
                          не става бря и за драскач на книжки
                          ма те нема никъв да осъвремениш идеята
                          е почивка си , респект

Коментар

• тва ше свърши ли работа?http://www.dnes.bg/technology/2011/06/21/iaponski-superkompiutyr-e-nai-byrziiat-v-sveta.121896
                            молим?айде нема нужда

Коментар

някой може ли да ми обясни подробно как работят високо4естотните роботи, за кой работят при кой инструменти, особенности, приложение,на4ин да се възползваме от тях и на4ин за неутрализирането им

ако е за обща култура ето :

http://www.wikinvest.com/wiki/High-F...ding_%28HFT%29

да неутрализираш и да се възползваш , забрави
                              освен ако не си GS или поне да разполагаш с еквивалентни ресурси
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                                амии съгласен съм с визията ти до много голяма степен
                                златото го купувам като усреднявам но пък съм хеджирал с нещо друго... и засега нещата работят правилно

при пробив на предишното дъно ще го мисля,но смятам че от цялата работа полза ще има и то немалка
                                Вчера те бъзнах на тема "инвеститор", защото не трябва да се изпускат подобни движения. Може накрая ти да излезеш прав, но такъв спад не е за изпускане като печалба, а ти осредняваш дълги!!! Не си спекулант.
                                Вчера исках да помогна да търгуваш в ПРАВИЛНАТА посока.
                                пак успех!

П.П. Чакаш "големите" да започнат да ти купуват златото, вместо сега ти да ги цакаш с къси. Бой по акулите и се не бой!
                                Last edited by anon6706; 24.06.2011, 20:14.

Коментар

Working...
                                X