IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    ...
    Картина,много точно описваща житието и битието на дребния спекулантин,на който всъщност му е все едно дали ще го изядат с жълтото миризливо или без него.
    Честито на всички именници и поздрав:
    http://www.youtube.com/watch?v=hBgAQc-MnGM
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Чиче Манчо , честит имен ден
      много успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Кво става с форума,кажете някой майтап,че ме мързи да чета толкоз много?
        Пенчев , докато си плуват старата акула учела младата как да изяде жертвата и гледат ..курабокрушенец..старата съветвала ..
        -сега правиш едно кръгче, доближаваш..после още едно кръгче пак доближаваш ..още едно и тогава нападаш..младата се обажда ..
        -да бе ще си губя времето ..що да правя гръгчета..направо захапвам.. а старата замислено казала
        - ми като искаш да я адеш с онова жълтото миризливото ....
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          ....... европарата-скок нагоре до 1.50 и после плавно възвръщане на разума към края на годината ли?
          ........
          Там някъде и аз го виждам - 1.4850-1.4900. Да минем над 1.4440 само
          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Стара ти е информацията Реде. Те го осъдиха момчето, та и след около 2 години макс ще го освободят.
            Не бе ПРАСЧО
            То ясно, че е старо, но нали
            се раздумвахте за ФБР, та
            щом е бил в затвор на ФБР
            значи и, че те са го арестували !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добро утро,бре аверчета!
              Ейй,колко малко ме нямаше и ме хвана носталгията за форума,честно!
              Сегиз ко ке прайме с европарата-скок нагоре до 1.50 и после плавно възвръщане на разума към края на годината ли?
              Тоз триъгълник на дневна може и коварен да излезе,но все си мисля,че ще е от нормалните,т.е.нагоре сме.
              Кво става с форума,кажете някой майтап,че ме мързи да чета толкоз много?
              Успешен ден в бурното море днес!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                фицка
                аз съм пич и съм готов цялата вина да понеса.
                ако това има някакво значение за някой, но виновен не се чувствам в нищо.

в чат обяснения не ми се изпада. Благодаря ти!

лека и доходна на всички!

пп
                каса ... 50% (15 пипса) от плана ми дневния е изпълнен. Лягам си доволен.
                честит имен ден чичо манчо
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  След повече от месец в неизвестност бившият брокер на "Креди Суис" Юлиян Цолов беше върнат в САЩ и ще застане пред съда по обвинения в измами за поне 1 млрд. долара. Така близо 2 години, след като американската Комисия за ценни книжа и финансов надзор започна да разследва Цолов и бившия му колега Ерик Бътлър, двамата ще отговарят за едно от първите финансови измами, които бяха разкрити след избухването на ипотечната криза. В момента българинът е в ареста на ФБР.
                  Стара ти е информацията Реде. Те го осъдиха момчето, та и след около 2 години макс ще го освободят.
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• След повече от месец в неизвестност бившият брокер на "Креди Суис" Юлиян Цолов беше върнат в САЩ и ще застане пред съда по обвинения в измами за поне 1 млрд. долара. Така близо 2 години, след като американската Комисия за ценни книжа и финансов надзор започна да разследва Цолов и бившия му колега Ерик Бътлър, двамата ще отговарят за едно от първите финансови измами, които бяха разкрити след избухването на ипотечната криза. В момента българинът е в ареста на ФБР.
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                      фицка

пп
                      Абе вина... Глупости Аз по друг начин гледам на живота, ама нали и затова всички сме еднакво различни. Живи и здрави да сме Успехи ти желая !
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        Да не би фамилията му да е Цолов на твоето приятелче?
                        Да, Юлианката

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Хммм, абе и те яко работят Преди време, мое приятелче,финансисче, тука в Испания чак го откриха Да си няма човек работа с тях
                          Да не би фамилията му да е Цолов на твоето приятелче?
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• фицка

пп

Коментар

Щото на РЕДА рейдж му е най-трудно да
                              търгува , щото още не се е научил как става
                              и много се изморява и затова !!!
                              Пий витамини и прави упражнения за правилно дишане

Коментар

Добрю ютрю
                                ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ !!!
                                Днеска няма да търгувам щото е празник
                                Е пуснал съм едно дълго сабален
                                без стоп от 1.4351 лимит не съм му сложил ,
                                но вероятно е да напиша
                                МИТИЧНОТО
                                1.4444444444444444
                                ПОЗИЦИЯТА Е НЮНЮ да
                                не гнявим свети Петър

Успешен ден на всички ХОРА !!!
                                ПРАСЧО ти щеше да почиваш
                                пък си денонощна смена у форума
                                Не съм лягал Прибрах се одеве

П.П. На Манчо не се извинявам за една моя дума Комърджито да ме прощава, ако се е почувствал засегнат от някои мои слова към Манчо

Коментар

Working...
                                X