If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аре махай се оттука и отивай в ПолитикатЪ - ся след малко идвам там за неделна проповед срещу мутро-милиционерите и 500 кинта на пост + 50 % горница ако някой ме цитира в отговора си ..Допълнителен доход не моа да откажа на тая сакантия ..... ...кой ти ги дава , пък и аз след Партията и кучето , обичам най-много тебе, мила ми Венето - както би казал калоферския нехранимайко Христо Петков - с партизанското име Ботев
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
а МЕЧОБИКА,какво е нещо нередовно със сигурност.
Най умно било прасето яхяхях.
Щом ви харесва коментирайте си акъла на животните,но вашия,на къде ли в.
За жълти книжки сте.Това е.
Много плосък ник,нещо от егн-то явно вече.
соколе, ти си мъдър човек. имаш изящен изказ и тънко чувство за хумор
Ами нали затова ме нападна,защото ти пиша по принцип за долният ти подпис.Това е.
МОДЕРАТОРЕ,НИМА СМЯТАШ,ЧЕ ПРАСЕТО Е ПРАВ,ЧЕ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ ЛЮБИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ И МЕРЗАВЦИТЕ,МЕН,ВАС ИЛИ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЛЮБИ,ЗНАЕШ ЛИ КОГО ТОЧНО ЛЮБИ.
ВИЕ СЕГА ЛИ ЩЕ СЕ УЧИТЕ ОТ ТАКИВА.Явно.
според зоологическите науки пиуетата имат най малко мозък в сравнение с другите жувотни. най умно е прасето, след което следват маймуните и хищните китове
а МЕЧОБИКА,какво е нещо нередовно със сигурност.
Най умно било прасето яхяхях.
Щом ви харесва коментирайте си акъла на животните,но вашия,на къде ли в.
За жълти книжки сте.Това е.
Явно и те заедно с теб станаха за смях,тъй като те са тия които си общуват с теб с този ти подпис.
А ти даже вместо да е усетиш,какво говориш ъъъ,пак не за търговия. Нещо много голям проблем ти е подписа,явно.
За мен - НЕ, ама за теб явно Е !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар