IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Реда защо напоследък е толкова ДИСЦИПЛИНИРАН и не пише по НОЩИТЕ???
    Само по време на работно време се явява, така да се каже????

И още много хора.. явно ЛЕТНИЯ РЕЙНДЖ ги пусна в ОТПУСК!!!!!!!!!!!!!
    Щото на РЕДА рейдж му е най-трудно да
    търгува , щото още не се е научил как става
    и много се изморява и затова !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добро утро и успешен ден на трейдърската сган
      Чиче, сайта за хостинг на картинки го ползваш само ти!
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
        фицка не се мъчи с "буквата" на значението.
        влез във форума на желев и виж един чарт, който с теб драскахме.
        Еваси мааааа.... Добре де.... Защо... Той ми е приятел..... Защо точно него избра
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Добрю ютрю
          ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ !!!
          Днеска няма да търгувам щото е празник
          Е пуснал съм едно дълго сабален
          без стоп от 1.4351 лимит не съм му сложил ,
          но вероятно е да напиша
          МИТИЧНОТО
          1.4444444444444444
          ПОЗИЦИЯТА Е НЮНЮ да
          не гнявим свети Петър

Успешен ден на всички ХОРА !!!
          ПРАСЧО ти щеше да почиваш
          пък си денонощна смена у форума
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Хайде Манчо, време е и ти като Е-Бат-Седефчо да напишеш : " И сега следва .... " и да разкриеш кой с 2000 поста стои зад теб Аз лично не го разбирам това със смяната на никове, но всеки си има мухи в главата Аз съм си аз

П.П. Манчо може ли да уточниш и кой на кой се е мазнил от 1 пост.
            нямал съм неговите намерения.
            Малдежа Киану Р. ме подтикна да направя този ник, защото наистина нямах намерение да пиша повече за форекс (и в началото пишех само в темата му) .... щото ми пречи.

Коментар

E аз от тука го научих http://www.investopedia.com/terms/f/...#axzz1QdkA2dm1 Явно тоя сайт не го бива
              фицка не се мъчи с "буквата" на значението.
              влез във форума на желев и виж един чарт, който с теб драскахме.

Коментар

• Хайде Манчо, време е и ти като Е-Бат-Седефчо да напишеш : " И сега следва .... " и да разкриеш кой с 2000 поста стои зад теб Аз лично не го разбирам това със смяната на никове, но всеки си има мухи в главата Аз съм си аз

П.П. Манчо може ли да уточниш и кой на кой се е мазнил от 1 пост.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

фицката
                  навремето ти така и неразбра къде е тънкия момент на фейдване. имам и по изразителен чарт, но нямам намерени да правя излишни упражнения.
                  E аз от тука го научих http://www.investopedia.com/terms/f/...#axzz1QdkA2dm1 Явно тоя сайт не го бива

Коментар

Манчо, уважение за графиката. Би ли ми обяснил само, къде е момента на фейдване
                    фицката
                    навремето ти така и неразбра къде е тънкия момент на фейдване. имам и по изразителен чарт, но нямам намерени да правя излишни упражнения.

Коментар

що къде видя глупости. исках да вида кой тренд търгуваш ... и толкоз. преди да влезеш в позиция не чертаеш ли?
                      доле в поста има една думичка -- ТЕБ / ко не си я прочел /
                      добавка към късите
                      мале , Ти влезе в 3та от 3та фрии фолл

Коментар

• Манчо, уважение за графиката. Би ли ми обяснил само, къде е момента на фейдване

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          еййй сутрин е , глупостите довечера или след като влеза в позиция
                          успех
                          що къде видя глупости. исках да вида кой тренд търгуваш ... и толкоз. преди да влезеш в позиция не чертаеш ли?

Коментар

• Иската зает Манчо, аз съм свободен

Коментар

is3584
                              като се коментира трендове е добре да се изразят. Драсни и приложи, по ясно ще е.
                              еййй сутрин е , глупостите довечера или след като влеза в позиция
                              успех

Коментар

• is3584
                                като се коментира трендове е добре да се изразят. Драсни и приложи, по ясно ще е.

Коментар

Working...
                                X