IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нови безредици избухнаха в Гърция часове преди парламентът да гласува план с нови мерки за икономии, от който зависи продължаването на международната финансова помощ за страната.
    Протестиращи влязоха в сблъсъци с полицията, която насочи сълзотворен газ срещу тях рано сутринта, предаде АФП, цитирана от "Фокус".

http://dnes.dir.bg/news/gartzia-stac...a-8941950?nt=4
    Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Прав си,осъзнах,че съм в грешка веднага след като го написах.Говориш за вълнението преди вота.
      До преди малко по CNN от гърция излъчваха на живо, и пред парламента им нямаше много протестиращи/около 4000/

Коментар

• Гледайки картината по-отогоре...
        Няма друго събитие на хоризонта и в момента, което да помага на Еврото...
        Толкова много се инвестира в събитието "Гърция", че не мога да повярвам как всичко ще бъде ОК. Еврото няма други събития, които да го подкрепят... Долара, постоянно си създава...
        14 часа... Малко преди да отворят тарабата американците

ПП: Тази нощ в Гърция има ранени 37 полицая...
        Last edited by студен_сок; 29.06.2011, 11:23.
        Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          ..
          Прав си,осъзнах,че съм в грешка веднага след като го написах.Говориш за вълнението преди вота.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
            Добро утро.

Ако действително сценарият "Гърция" е разработен от Европа... Очаквам, в края на работното време на Швейцария или Лондон, гръцкия парламент да отложи с бурни дебати гласуването или някаква трагична новина от Гърция... Което ще смъкни Еврото поне с 300-400 пипса... Еврото няма нужда от хубави новини или от подкрепа... Напротив.
            Знае ли някой, има вече определен час за гласуването???
            Ако Блумбърг го пуснат, ще ви пиша веднага...
            В 14:00 започва гласуването

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Здрасти,Иско!Ако стане някой гаф с гърците,шансът за което не вярвам да е по голям от 5-10%,4330 ще стои и ще гледа смаяно как курсът преминава с бясна скорост покрай него надолу.Т.е.,мисля,че Реда е прав да си върже гащите.
              точно от 2 дена само едни бичета са на пазара --- затварят / корегира / .....и отварят / импулс /
              та в този ред на мисли имаме покупка по '' тренда '' / двудневен / и най-близко локално дъно за '' buying on a dip '' е 4337
              няма смисъл от стоп на 4350 , напротив ордер за бай на 4340-45 със стоп под 4330 / бих казал и фигурата 43 , 4295 /
              тва е според мен технически
              за Гърция , ко гръмне и се обърне таркалото то и на 1.40 да го сложи / кел файда /
              Реда си знае най добре целите
              успех на всички

Коментар

• Добър да е денят ви!!! Аз малко заебах маркета, ама гледам и той не ми е останал длъжен Излюпило ми се е и ново късо в 1.44

Сценарият за днес според мен. Парламентът на Малякия решава положително за реформите. След тва маляките не ги пускат да излязат, става мазало и до затваряне на щатската сесия сме на 1.41

Коментар

под 4330 ,Реде
                  Здрасти,Иско!Ако стане някой гаф с гърците,шансът за което не вярвам да е по голям от 5-10%,4330 ще стои и ще гледа смаяно как курсът преминава с бясна скорост покрай него надолу.Т.е.,мисля,че Реда е прав да си върже гащите.
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Забравих да кажа че съм влезнал на USD/CHF ... и няма таргет...

Гръцки опозиционен депутат казва:
                    - Избирам ножа, вместо пистолета...
                    151 - За са необходими... Ма как ще стане
                    Last edited by студен_сок; 29.06.2011, 11:05.
                    Мисионер

Коментар

под 4330 ,Реде
                      На неколко пипа ПЛЮС, че да
                      взема нещичко днеска
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        стоп на 1.4355555555555555
                        под 4330 ,Реде

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                          Добро утро.

Ако действително сценарият "Гърция" е разработен от Европа... Очаквам, в края на работното време на Швейцария или Лондон, гръцкия парламент да отложи с бурни дебати гласуването или някаква трагична новина от Гърция... Което ще смъкни Еврото поне с 300-400 пипса... Еврото няма нужда от хубави новини или от подкрепа... Напротив.
                          14:00
                          Buy now, think later !

Коментар

• Добро утро.

Мисионер

Коментар

• Лимит на 1.44444444444444
                              стоп на 1.4355555555555555
                              и няма да се занимавам
                              повече днеска
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://forexmagnates.com/dukascopy-t...ts-technology/
                                http://forexmagnates.com/swiss-broke...ome-july-2011/

Коментар

Working...
                                X