IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да има новини за Гръчко?

Коментар

• Валутна Търговия - архив 5

Първоначално изпратено от FelisConcolor Разгледай мнение
      Не, не виждам смисъл от тях. Защото на форекс маркета няма как да има прекупено препродадено състояние за да работи осцилатор, ако показва нещо, то няма да е в тази връзка.
      Разните РСИ и ЦЦИ, има много изписано за тях, но и те някакси не ми се връзват да имат смисъл. Може и да не съм ги разгледал, както трябва, но от прочетеното останах с впечатление, че са глупост.
      Затова реших да гледам само свещите и прозорчето на графиката съм го фиксирал да ми показва на ординатата около 100-150пипса. Видях "Бомбе", един участник в друг форум така да прави. И го счетох за рационално.
      Сядаш сутрин рано, изчиташ маркета, пускаш Bloomberg TV, чертаеш техническите нива, пускаш Фибо-та, отваряш Forexlive и Инвеститор.бг и чакаш вход

ПП: Пък и мисля колегата имаше предвид по-сложните индикатори които ти показва подкрепи и съпротиви или направо кога да купуваш и продаваш (не, че аз съм за тях, но понякога са полезни)
      Last edited by EpicFailure; 29.06.2011, 14:55.
      Buy now, think later !

Коментар

• Странно.....

WASHINGTON (Dow Jones)--The Senate is set to vote Wednesday on an amendment from Republican lawmakers that would restrict the International Monetary Fund's ability to use U.S. funds to bail out foreign countries, including Greece.
        Led by Sen. Jim DeMint (R., S.C.), the amendment would rescind authorization that the U.S. gave the IMF in 2009, allowing it to use $8 billion in dues and up to $100 billion in a credit arrangement with the international institution.
        The Republican proposal wouldn't be able to take back the $8 billion already sent to the IMF, but would direct the U.S. representative at the IMF that he no longer can support the group's use of up to $100 billion in U.S. credit to support bailouts of foreign nations. The IMF has access to lines of credit from other countries, but losing access to some U.S. funds could complicate attempts to stabilize the sovereign debt crisis in Europe.
        "Our nation is on the brink of bankruptcy and American taxpayers simply cannot afford to bail out Europe," DeMint said in an earlier statement.

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
          Е не гледаш ли някое друго индикаторче? Има толкова много...
          Не, не виждам смисъл от тях. Защото на форекс маркета няма как да има прекупено препродадено състояние за да работи осцилатор, ако показва нещо, то няма да е в тази връзка.
          Разните РСИ и ЦЦИ, има много изписано за тях, но и те някакси не ми се връзват да имат смисъл. Може и да не съм ги разгледал, както трябва, но от прочетеното останах с впечатление, че са глупост.
          Затова реших да гледам само свещите и прозорчето на графиката съм го фиксирал да ми показва на ординатата около 100-150пипса. Видях "Бомбе", един участник в друг форум така да прави. И го счетох за рационално.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ
            поредното МИТИЧНО
            1.444444444444444444444
            Аз приключих за днеска и отивам
            да се помоля на черквата
            +++++++++++++++++++++++
            Като го няма СВИНЧО някак си
            по добре се развиват нещата

Честито на тебе, удари едни 100-тина пипа
            DJ сватба

Коментар

• айде, стига,време е за почивка
              Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ
                поредното МИТИЧНО
                1.444444444444444444444
                Аз приключих за днеска и отивам
                да се помоля на черквата
                +++++++++++++++++++++++
                Като го няма СВИНЧО някак си
                по добре се развиват нещата
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• да митичното време е
                  Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• МИТИЧНОТО
                    1.4444444444
                    се пече
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от FelisConcolor Разгледай мнение
                      Здравейте колеги.
                      От скоро(около 2 месеца) се занимавам с трейдинг. Прочетох това онова, но нещо не ми се получават нещата. Гледам М5 на евро/долар.
                      .
                      Е не гледаш ли някое друго индикаторче? Има толкова много...

Коментар

• Първоначално изпратено от FelisConcolor Разгледай мнение
                        А пък като направих 100-ина сделки се оказа, че познаваемостта ми е около 30-40 процента.
                        В такъв случай прави обратното на това което ти показват индикаторите и познаваемостта ще ти е 60-70%, което е едно доста прилично ниво.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение

Реде
                          ,
                          може да съм останал с погрешно впечатление, но май днес имаш имен ден.
                          Да си жив и здрав!!!
                          ....пък, ако нещо бъркам, пак да си жив и здрав.

Руки хубаво, че е паметлив и ми е запомнил имения ден, който е януари
                          Чичо Манчо, то и аз помня, че ти беше януари и даже ги беше писал неработни онези дни, щото и рожденният ти ден беше тогава, и се чудех за какво ти честитят сега

Фелис, много ти е хубав аватара.
                          Гледам вече имаме и хищници, които да ловуват. Фицка внимавай, може да изглежда, като мило котенце, но само така изглежда
                          Иначе не знам какво да те посъветвам. Валутите не ги чувам особено.

Чичо Манчо, понеже ги слушаш тия песновки айде една за поздрав, и другите да се чувстват поздравени http://www.youtube.com/watch?v=3Rbke...eature=feedbul
                          Last edited by greedforsuccess; 29.06.2011, 13:48.
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            ..... в ден като днешния ..... [/url]

Реде
                            ,
                            може да съм останал с погрешно впечатление, но май днес имаш имен ден.
                            Да си жив и здрав!!!
                            ....пък, ако нещо бъркам, пак да си жив и здрав.

Руки хубаво, че е паметлив и ми е запомнил имения ден, който е януари

Коментар

• Здравейте колеги.
                              От скоро(около 2 месеца) се занимавам с трейдинг. Прочетох това онова, но нещо не ми се получават нещата. Гледам М5 на евро/долар.
                              Бихте ли ми посочили какво да прочета за управлението на капитала. Старая се да използвам не повече от 20 пипса стоп и да чакам движение на цената поне 40 пипса, но се получава така, че позицията ми излиза на 15-20 и след това се връща. А пък като направих 100-ина сделки се оказа, че познаваемостта ми е около 30-40 процента.
                              Мислех да затварям на 15 пипса половината и останалото да го чакам, както видях някои от тука да правят, но баланса отново отива надолу.
                              Бихте ли ми дали някакви насоки.
                              Благодаря предварително.

Коментар

• Тик-так,тик-так

http://www.businessinsider.com/

http://www.zerohedge.com/article/rea...nd-live-stream
                                Last edited by Пенчев; 29.06.2011, 13:34.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X