If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
лесно е при възходящ тренд не мисля за къси , докато не видя-по ниско дъно. а започвам да се оглеждам за къси едва ,след като последващият връх е по-нисък от предният или заформи двоен връх.
Благодаря за отговора, аз съм се заел доста сериозно със скалпирането но май ще ми трябва учител който пие мнооого бира , от мен имаш колкото можеш да изпиеш.
От 1991 година, чета само и изключително техническа литература (изброените от теб не съм чел).
Старая се да не спамя (с изключение, когато ви казах в прав текст за обръщането на тренда.. в началото на седмицата...)
Реших да изпия една бира... и да погледам шоуто на екраните. Наздраве на колегите, които са с питие.
ПП1: Интересна ми е позицията на Кросов за златото. Аз все още нямам сефте там, но... имам мерак
....
Легнах си на обед да поспинкам малко, че снощи тежка вечер... Мониторите светят в червено, минуси големи... Планувах да спя до вечерта, да не хабя нерви.
Ставам до тоалетна, хвърлям един поглед на мониторите и очите на шишарки... Точно в 2 нула 6 Лондонско време... С голямата коса...
Правя документацията и пак си полягвам...
Какъв ден, който не си личи от заранта...
Прекалил си с четенето на соц .плагиата - Богомил Райнов => оригинала е Чандлър
Единственните истински БГ-писатели са Д..Димов и Талев . Донякъде Елин Пелин и Йовков ...Останалото е Пропаганда и Агитация от Полит-Отдела на др.Велко Палин , като почнеш от Вазов и свършиш с Хр.Калчев . - долнопробни драскачи .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Здрасти, Руки би ли спделил според теб кои са индикациите за обръщане, кога контриш и какво гледаш? Аз контря само при фейдове но нещо не ми се получават нещата. А след това за бирите, колко можеш да изпиеш?
лесно е при възходящ тренд не мисля за къси , докато не видя-по ниско дъно. а започвам да се оглеждам за къси едва ,след като последващият връх е по-нисък от предният или заформи двоен връх.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар