IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей, тука като затишие пред буря....
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      мноо тъп ден днеска
      ни дъно пуснаха да го купиш кат ората , ни direct rise / някви 30 пипа с мъка /
      почивка до янките
      п.с. мани ми нема и с кой да се скараш
      Дъно имаше при франка, дъно имаше при австралиеца (надявам се), дъно имаше и при Йенакиса (към долара)
      Да видим де
      Мисионер

Коментар

• мноо тъп ден днеска
        ни дъно пуснаха да го купиш кат ората , ни direct rise / някви 30 пипа с мъка /
        почивка до янките
        п.с. мани ми нема и с кой да се скараш

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          И все пак да не забравяме че одобрението вече е в цената. Силното движение може да бъде само надолу

Силното движение надолу може да бъде само временно отложено според мен

Коментар

• И все пак да не забравяме че одобрението вече е в цената. Силното движение може да бъде само надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
              Аз ще изчистя спекулантските позиции до 1-2 часа.. И излизам по гости...
              Предпочитам да съм предпазлив... За тази седмица минимума съм го покрил, така че мога да си позволя безрискова позиция.
              Най-добрата стратегия за днес може би.С изключение на майстори на висшия пилотаж,т.е.светкавичния скалп като Рукито.Днеска той може яко да напълни торбата.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Тва си е моят сценарий, който съм нагласил спрямо късите си позиции Още едно чакащо късо от 1,443
                Аз ще изчистя спекулантските позиции до 1-2 часа.. И излизам по гости...
                Предпочитам да съм предпазлив... За тази седмица минимума съм го покрил, така че мога да си позволя безрискова позиция.
                Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                  точно от 2 дена само едни бичета са на пазара --- затварят / корегира / .....и отварят / импулс /
                  та в този ред на мисли имаме покупка по '' тренда '' / двудневен / и най-близко локално дъно за '' buying on a dip '' е 4337
                  няма смисъл от стоп на 4350 , напротив ордер за бай на 4340-45 със стоп под 4330 / бих казал и фигурата 43 , 4295 /
                  тва е според мен технически
                  за Гърция , ко гръмне и се обърне таркалото то и на 1.40 да го сложи / кел файда /
                  Реда си знае най добре целите
                  успех на всички
                  Верно си го написал, като стратегия
                  за търговия, обаче на 555 имам +4.5,
                  пък и в ден като днешния техниката
                  не е важна, щото движенията ще са
                  2-3 дори и 4 фигури надоле при определени
                  условия, та кел файда като си го сложил правилно технически
                  Песновка
                  http://www.youtube.com/watch?v=opleOxh0W_0
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    МАЙМУН не умен МАМУН
                    Това, че не ги пускат не значи,
                    че ще отменят решението.
                    По вероятен сценарий е препирайки
                    се цял ден да отложат вземането на
                    решение по късни доби утре в 2-3 часа
                    Тогас шоуто надоле е сигурно
                    Тва си е моят сценарий, който съм нагласил спрямо късите си позиции Още едно чакащо късо от 1,4443
                    Last edited by НАИВHИК; 29.06.2011, 11:39.

Коментар

• За около месец, САЩ и ЕС йм се срещат интересите за силен долар. Колко силен, колкото могат да го направят... 1.35, 1.29 ...
                      Юли, Август - САЩ изнася селскостопанската си продукция... и оправят запасите си.
                      Чак след това Ходете на митични, на фантастически и други нива нагоре...
                      Мисионер

Коментар

Добър да е денят ви!!! Аз малко заебах маркета, ама гледам и той не ми е останал длъжен Излюпило ми се е и ново късо в 1.44

Сценарият за днес според мен. Парламентът на Малякия решава положително за реформите. След тва маляките не ги пускат да излязат, става мазало и до затваряне на щатската сесия сме на 1.41
                        МАЙМУН не умен МАМУН
                        Това, че не ги пускат не значи,
                        че ще отменят решението.
                        По вероятен сценарий е препирайки
                        се цял ден да отложат вземането на
                        решение по късни доби утре в 2-3 часа
                        Тогас шоуто надоле е сигурно
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                          В 14:00 започва гласуването
                          Официални данни в 22:00 СЕТ, както писах в понеделник. но решителното събитие е през уикенда, когато е срещата на ръководителите от ЕС за Одобряване на транЖа
                          В понеделник вероятно гапче - много ги обичам...
                          Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            До преди малко по CNN от гърция излъчваха на живо, и пред парламента им нямаше много протестиращи/около 4000/
                            Бинго,здравей,аз говорех за вълнението на двойката Е/Д
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Студен сок,същото си го мисля и аз.
                              В близък план импулс нагоре на еврото/ако политическите шитни в Гърция минат без големи издънки/,да не забравяме,че другия месец ЕЦБ ще вдигне лихвата с 0,25%,но в средносрочен план позицията на долара някак си ми се вижда по-стабилна.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                                Гледайки картината по-отогоре...
                                Няма друго събитие на хоризонта и в момента, което да помага на Еврото...
                                Толкова много се инвестира в събитието "Гърция", че не мога да повярвам как всичко ще бъде ОК. Еврото няма други събития, които да го подкрепят... Долара, постоянно си създава...
                                14 часа... Малко преди да отворят тарабата американците
                                Имаш разширен лихвен диференциал + изказването на Тришко и споменаването на "strong vigilance" което за момента се тълкува като ново качване на лихвите.

От няколко дни насам обаче ийлдовете в САЩ също тръгнаха нагоре. Все си мисля, че ако ще ходи евро/долар надолу това ще е в следствие на доларова сила, а не на слабосст в еврото поне за момента, но ще видим.

Коментар

Working...
                                X