IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
    има начин да разбереш...като ни видиш поотделно Хепи мислиш ли че ще има
    корекция, защото на мен ми се привижда малка такава поне до 4280 ?
    Според мен няма да е само корекция но това са само предположения, не е сигнал за отиграване (имам впредвид нямам сигнал аз, за да съм убедена) Но въпреки многото пипсове, индикаторите не се покачиха съществено. За мен това означава, че няма да продължи още много.
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
      да не сте едно лице с два ника
      има начин да разбереш...като ни видиш поотделно Хепи мислиш ли че ще има
      корекция, защото на мен ми се привижда малка такава поне до 4280 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        за ойрото не знам, ама с дау си го оплескал
        Щом така ми велиш затварям на +2$ 12 618
        Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение
          А след това за бирите, колко можеш да изпиеш?
          Хахах, миналата седмица с един приятел бяхме в кръчма в Букурещ. Със сядането поръчахме двамата метър бира /10бири/. В менюто имаше оферта за бири на корем. Резервирахме сепаре за 10 души за другия ден и от заведението завалиите изрично ни предупредиха че няма да важи офертата за бира на корем

Коментар

• Макар прогнозата която съм направил в началото на седмицата...!
            Легнах си на обед да поспинкам малко, че снощи тежка вечер... Мониторите светят в червено, минуси големи... Планувах да спя до вечерта, да не хабя нерви.
            Ставам до тоалетна, хвърлям един поглед на мониторите и очите на шишарки... Точно в 2 нула 6 Лондонско време... С голямата коса...
            Правя документацията и пак си полягвам...
            Какъв ден, който не си личи от заранта...
            Мисионер

Коментар

кви къси ?
              виж пазара как катери
              преди да е спрял и да е дал индикация за обръщане никви контри
              Здрасти, Руки би ли спделил според теб кои са индикациите за обръщане, кога контриш и какво гледаш? Аз контря само при фейдове но нещо не ми се получават нещата. А след това за бирите, колко можеш да изпиеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                Мислим аналогично с доста голяма точност и като действия сме почти 1:1 само дето се целя по високо от 1.44. успех и на двама ни
                да не сте едно лице с два ника
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Разбрах и си прав ,макар и да ме изкушават тези 190 пипа за 2 часа които направи

логиката : 'много избяга, няма начин да не върне малко' я класирам по тъпота, веднага след търгуването без стопове и добавките
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                    Не това е линк

Някой беше спонал вчера ли оня ден ли, че не му вървяло с позициите щото било го напекло много .Вземете всички от тоя форум и не само от него си купете шапки да се предпазвате от слънцето -шото като фърлям по едно око на темата ми се струва че всички сте напекли бая .

И тези шапки ги носете ЦЕЛОГОДИШНО ,щото сте слънчасали и през есента и през зимата

То голям спам голямо нещо тука пу .....
                    Мислим аналогично с доста голяма точност и като действия сме почти 1:1 само дето се целя по високо от 1.44. успех и на двама ни

Коментар

• като гледам, днес е имало и за къси и за дълги - всички са на далаверка
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov

те това е линк
                        Не това е линк

Някой беше спонал вчера ли оня ден ли, че не му вървяло с позициите щото било го напекло много .Вземете всички от тоя форум и не само от него си купете шапки да се предпазвате от слънцето -шото като фърлям по едно око на темата ми се струва че всички сте напекли бая .

И тези шапки ги носете ЦЕЛОГОДИШНО ,щото сте слънчасали и през есента и през зимата

То голям спам голямо нещо тука пу .....
                        Last edited by X_Y; 21.07.2011, 16:21.

Коментар

• Време и за дълъг Дакс, като начало за 7600.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

кви къси ?
                            виж пазара как катери
                            преди да е спрял и да е дал индикация за обръщане никви контри
                            Разбрах и си прав ,макар и да ме изкушават тези 190 пипа за 2 часа които направи

Коментар

• ма са ги надробили едни истории на чарт-а
                              аре песновка
                              http://www.youtube.com/watch?v=bg2knMSq9sQ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Там шъ ходя на отпуск след 14 дни Мисля си за един хотел Рила на Боровец в бързината. Ама не им ща инклузива, че гадно готвят. Гледам и тва нещо. Някой ако е ходил да каже. http://www.booking.com/hotel/bg/aqui...9ac56b5aae6dX5
                                В Банско забрави за спокойствието. Пък и не съм сигурна, че имат собствен минерален извор. Виж, в Добринище има един нов комплекс - там е с минерална вода. Но зимата още не беше пуснат. Иначе от опит - х-л Рич във велинград, АТА във Вършец и Хисар в Хисар. Всички са с минерална вода и са много удобни, ако си с дечурлига, защото водата е топла и подходяща за тях.
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X