If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
има начин да разбереш...като ни видиш поотделно Хепи мислиш ли че ще има
корекция, защото на мен ми се привижда малка такава поне до 4280 ?
Според мен няма да е само корекция но това са само предположения, не е сигнал за отиграване (имам впредвид нямам сигнал аз, за да съм убедена) Но въпреки многото пипсове, индикаторите не се покачиха съществено. За мен това означава, че няма да продължи още много.
Хахах, миналата седмица с един приятел бяхме в кръчма в Букурещ. Със сядането поръчахме двамата метър бира /10бири/. В менюто имаше оферта за бири на корем. Резервирахме сепаре за 10 души за другия ден и от заведението завалиите изрично ни предупредиха че няма да важи офертата за бира на корем
Макар прогнозата която съм направил в началото на седмицата...!
Легнах си на обед да поспинкам малко, че снощи тежка вечер... Мониторите светят в червено, минуси големи... Планувах да спя до вечерта, да не хабя нерви.
Ставам до тоалетна, хвърлям един поглед на мониторите и очите на шишарки... Точно в 2 нула 6 Лондонско време... С голямата коса...
Правя документацията и пак си полягвам...
Какъв ден, който не си личи от заранта...
кви къси ?
виж пазара как катери
преди да е спрял и да е дал индикация за обръщане никви контри
Здрасти, Руки би ли спделил според теб кои са индикациите за обръщане, кога контриш и какво гледаш? Аз контря само при фейдове но нещо не ми се получават нещата. А след това за бирите, колко можеш да изпиеш?
Някой беше спонал вчера ли оня ден ли, че не му вървяло с позициите щото било го напекло много .Вземете всички от тоя форум и не само от него си купете шапки да се предпазвате от слънцето -шото като фърлям по едно око на темата ми се струва че всички сте напекли бая .
И тези шапки ги носете ЦЕЛОГОДИШНО ,щото сте слънчасали и през есента и през зимата
То голям спам голямо нещо тука пу .....
Мислим аналогично с доста голяма точност и като действия сме почти 1:1 само дето се целя по високо от 1.44. успех и на двама ни
Някой беше спонал вчера ли оня ден ли, че не му вървяло с позициите щото било го напекло много .Вземете всички от тоя форум и не само от него си купете шапки да се предпазвате от слънцето -шото като фърлям по едно око на темата ми се струва че всички сте напекли бая .
И тези шапки ги носете ЦЕЛОГОДИШНО ,щото сте слънчасали и през есента и през зимата
Там шъ ходя на отпуск след 14 дни Мисля си за един хотел Рила на Боровец в бързината. Ама не им ща инклузива, че гадно готвят. Гледам и тва нещо. Някой ако е ходил да каже. http://www.booking.com/hotel/bg/aqui...9ac56b5aae6dX5
В Банско забрави за спокойствието. Пък и не съм сигурна, че имат собствен минерален извор. Виж, в Добринище има един нов комплекс - там е с минерална вода. Но зимата още не беше пуснат. Иначе от опит - х-л Рич във велинград, АТА във Вършец и Хисар в Хисар. Всички са с минерална вода и са много удобни, ако си с дечурлига, защото водата е топла и подходяща за тях.
Коментар