IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Казах по-отдоле
    гръцките мангау 1 000 000 номера имат
    плюс им са още 1 000 000 византииски
    дето и тях знаят
    Привет
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• ....

ако беше само затваряне на къси преди важна новина то кросовете на йената нямаше да рипнат толкова много защото там къси нямаше така или иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
        То това ясно, ама как ще си докажат искането? Или, то няма нужда от доказване, като навсякъде - така казал някой си и иди се разправяй. Мноооого позната практика в последните години. Как ми се иска всички тия бюрократи да им ..... сори
        Казах по-отдоле
        гръцките мангау 1 000 000 номера имат
        плюс им са още 1 000 000 византииски
        дето и тях знаят
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          закво закво
          за да могат като опре до маржин кол сами да си дърпат без оторизация и да го набутват
          То това ясно, ама как ще си докажат искането? Или, то няма нужда от доказване, като навсякъде - така казал някой си и иди се разправяй. Мноооого позната практика в последните години. Как ми се иска всички тия бюрократи да им ..... сори
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Гръцката полиция много и са меки китките , досега трябваше да има двайсетина трупа на площада и гърчулята както са страхливи утре един човек няма да има на площада
            ?
            Е, да, ама, като няма никой навън, как ще създадат напрежението? И без това стачкуващите не са толкова много. Доколкото разбрах, не били от частния сектор, а от чиновниците Направо нагласена работа.
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
              Ако добре разбирам текста по-долу, те искат да ги упълномощиш на кредит от твоята карта. Ако това е така, то това е лудост. Нареди им да ти ги преведат по обикновена банкова сметка, а после ти си ги прехвърли в сметката на картата. Няма какво да му мислиш толкова. Това упълномощаване долу е направо глупост. Аз не бих го направила при каквито и да са обстоятелства.
              Защо не им поискаш обяснение, за какво им е това пълномощно? Да видим какво ще отговорят.

закво закво
              за да могат като опре до маржин кол сами да си дърпат без оторизация и да го набутват
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                Имам захранена сметка при тях. Реших да изтегля част от сумата. Предлагат ми три начина за теглене, от които аз избрах превод към карта от която съм захранвал сметката си при тях. Въпросът ми е да го попълвам ли този формуляр. С попълването на този формуляр не им ли давам право да се разпореждат с моята кредитна карта без мое съгласие?

Благодаря Ви за отговорите!
                Ако добре разбирам текста по-долу, те искат да ги упълномощиш на кредит от твоята карта. Ако това е така, то това е лудост. Нареди им да ти ги преведат по обикновена банкова сметка, а после ти си ги прехвърли в сметката на картата. Няма какво да му мислиш толкова. Това упълномощаване долу е направо глупост. Аз не бих го направила при каквито и да са обстоятелства.
                Защо не им поискаш обяснение, за какво им е това пълномощно? Да видим какво ще отговорят.
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• ....

като се замисля тези дни имаше доста спекула че гърците ще прокарат бюджета и движението нагоре преди решението днес май беше точно заради това

ако опозицията ги притестяваше нямаше да има дълги позиции преди новината

следователно сега няма да има спад
                  Last edited by zloblivi_podritvaniq; 29.06.2011, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                    според мен има друг формуляр ..нещо от рода на искане или нареждане ...търси ..
                    п.п.или по-добре гипитай направо ..
                    Само това ми искат и трябва да го пратя.
                    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Гръцката полиция много и са меки китките , досега трябваше да има двайсетина трупа на площада и гърчулята както са страхливи утре един човек няма да има на площада
                      Междудругото ако стане военен преврат както през 1967 или 1973 беше в Гърция >>> според вас как ще реагира ойрото ?
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Имам захранена сметка при тях. Реших да изтегля част от сумата. Предлагат ми три начина за теглене, от които аз избрах превод към карта от която съм захранвал сметката си при тях. Въпросът ми е да го попълвам ли този формуляр.
                        според мен има друг формуляр ..нещо от рода на искане или нареждане ...търси ..
                        п.п.или по-добре гипитай направо ..
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Имам захранена сметка при тях. Реших да изтегля част от сумата. Предлагат ми три начина за теглене, от които аз избрах превод към карта от която съм захранвал сметката си при тях. Въпросът ми е да го попълвам ли този формуляр. С попълването на този формуляр не им ли давам право да се разпореждат с моята кредитна карта без мое съгласие?

Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Искат въпросния формуляр попълнен за да ми направят превод към мойта карта.
                            Аз скоро не съм теглила, но това наистина е странно. Ако сметката при ИП е твоя и сметката в банката е твоя, какво ги интересува тях, кой ще борави с картата. И откъде пък знаят, че превеждат към карта, а не към разплащателна сметка?
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

Искат въпросния формуляр попълнен за да ми направят превод към мойта карта.
                              Аз скоро не съм нетлила, но това настина е странно. Ако сметката при ИП е твоя и сметката в банката е твоя, какво ги интересува тях, кой ще борави с картата. И откъде пък знаят, че превеждат към карта, а не към разплащателна сметка?
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

--> "Формуляр за упълномощаване за разплащане с кредитна карта
                                __________________________________________________ ______________________

Този формуляр потвърждава Вашето искане за разплащане с карта Visa/MasterCard.

Вашият подпис по-долу представлява съгласието Ви да упълномощите.......
                                да получи съгласие за кредит от посочения издател на кредитната карта.

Аз, __________________________________________________ ______, с настоящото упълномощавам ……. да задължава сметката(ите) на моята кредитна карта.!
                                за първи път ли ще го правиш ? това е образец който се използва за захранване на сметката ти при посредника и то от кр.карта ..подчертала съм ти важните думички ...когато се получават не винаги посредника може да превежда по кр.карта .. ..обикновенно превода се прави по сметка която е обвързана с дебитна карта ..формуляра сякаш не е този
                                Last edited by ef4e; 29.06.2011, 18:34.
                                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Working...
                                X