Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
....
щом инвеститор от калибара на китай казва че ще инвестира в европейски дълг преди да бъде приет бюджета значи е повече от ясно че всичко ще е ок
а това че почти нямат инвестиции в европейски дълг не трябва да заблуждава никой защото и само 10 милиарда да имат то едва ли ще искат да ги загубят
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз пък реших дълго да търгувам @21 стоп 13 ,таргет дневният връх
стоп @ брейк ивън на дългите @ 21Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепрасе,
юлианчо не препра ли някое и друго лимонче през тебе ?Де тоз късмет
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДе са губиш бре аверче
след като хърка цял ден
успя ли да се НАГРУХАШ
с кофа ПУМИЯ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПътувам,аз много го обичам това.Ако има кой да ме финансира,няма да се спра,докато не обиколя цялата планета.Най-късно 08 юли пак изчезвам за 20-ина дни.
Ти как си,има ли жега още у Испанско?Другата седмица и аз изчезвам за 10 дни
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
прасе,
юлианчо не препра ли някое и друго лимонче през тебе ?
апропо, това е първият бг международен аферист /далавераджия /
уж за големи тарикати се имат нашенци , а далаверите им , както казва мой приятел американец все дребни.за едни 10к са готови да си заложат главитеLast edited by NYSERookie; 29.06.2011, 19:52.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДе са губиш бре аверчеПътувам,аз много го обичам това.Ако има кой да ме финансира,няма да се спра,докато не обиколя цялата планета.Най-късно 08 юли пак изчезвам за 20-ина дни.
Ти как си,има ли жега още у Испанско?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеВсичко хубаво започва с "П" - пари , пиене , палачинки , партита , плажове , Порше , Прада
След секса , най-хубавото нещо е монопола...П , никъде не виждам
.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнениеПросто поискай превод по банковата сметка на картатаАз нямам проблем с изясняването на документите, помагаме на колега, който е имал неблагоразумието да им каже, че превеждат карта
А е могъл, както казваш ти, просто да им даде банковата сметка. Но сега може да е късно. затова давам този акъл
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеАко добре разбирам текста по-долу, те искат да ги упълномощиш на кредит от твоята карта. Ако това е така, то това е лудост. Нареди им да ти ги преведат по обикновена банкова сметка, а после ти си ги прехвърли в сметката на картата. Няма какво да му мислиш толкова. Това упълномощаване долу е направо глупост. Аз не бих го направила при каквито и да са обстоятелства.
Защо не им поискаш обяснение, за какво им е това пълномощно? Да видим какво ще отговорят.Търпение му е майката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБоже,Реде,аз-ментор?!!
А,бре,къде е моят малък испански приятел?
????П.С.Оня,бре,черничкият?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар