IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    СВИНЯТА СВИНСКА ЧАДО,
    след като хърка цял ден
    успя ли да се НАГРУХАШ
    с кофа ПУМИЯ
    Ябълки, от хубавите
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Де тоз късмет

виж кво съм дописал
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ....

щом инвеститор от калибара на китай казва че ще инвестира в европейски дълг преди да бъде приет бюджета значи е повече от ясно че всичко ще е ок

а това че почти нямат инвестиции в европейски дълг не трябва да заблуждава никой защото и само 10 милиарда да имат то едва ли ще искат да ги загубят

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          аз пък реших дълго да търгувам @21 стоп 13 ,таргет дневният връх

стоп @ брейк ивън на дългите @ 21
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            прасе,
            юлианчо не препра ли някое и друго лимонче през тебе ?
            Де тоз късмет
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Де са губиш бре аверче
              СВИНЯТА СВИНСКА ЧАДО,
              след като хърка цял ден
              успя ли да се НАГРУХАШ
              с кофа ПУМИЯ
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                Пътувам,аз много го обичам това.Ако има кой да ме финансира,няма да се спра,докато не обиколя цялата планета.Най-късно 08 юли пак изчезвам за 20-ина дни.
                Ти как си,има ли жега още у Испанско?
                Mноооого Другата седмица и аз изчезвам за 10 дни

Коментар

• прасе,
                  юлианчо не препра ли някое и друго лимонче през тебе ?
                  апропо, това е първият бг международен аферист /далавераджия /
                  уж за големи тарикати се имат нашенци , а далаверите им , както казва мой приятел американец все дребни.за едни 10к са готови да си заложат главите
                  Last edited by NYSERookie; 29.06.2011, 19:52.

Коментар

• аз пък реших дълго да търгувам @21 стоп 13 ,таргет дневният връх

Коментар

Де са губиш бре аверче
                      Пътувам,аз много го обичам това.Ако има кой да ме финансира,няма да се спра,докато не обиколя цялата планета.Най-късно 08 юли пак изчезвам за 20-ина дни.
                      Ти как си,има ли жега още у Испанско?
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ....

други причини за положителните настроения преди гръцкия бюджет бяха спекулата че китай ще продължи да инвестира в европейски дълг
                        и това че европейските банки взеха много по малко
                        заеми от фонда за стабилност спрямо миналата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                          Всичко хубаво започва с "П" - пари , пиене , палачинки , партита , плажове , Порше , Прада

След секса , най-хубавото нещо е монопола ...П , никъде не виждам .....
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
                            Просто поискай превод по банковата сметка на картата
                            предполагам, че случайно използваш моя цитат Аз нямам проблем с изясняването на документите, помагаме на колега, който е имал неблагоразумието да им каже, че превеждат карта А е могъл, както казваш ти, просто да им даде банковата сметка. Но сега може да е късно. затова давам този акъл
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                              Ако добре разбирам текста по-долу, те искат да ги упълномощиш на кредит от твоята карта. Ако това е така, то това е лудост. Нареди им да ти ги преведат по обикновена банкова сметка, а после ти си ги прехвърли в сметката на картата. Няма какво да му мислиш толкова. Това упълномощаване долу е направо глупост. Аз не бих го направила при каквито и да са обстоятелства.
                              Защо не им поискаш обяснение, за какво им е това пълномощно? Да видим какво ще отговорят.
                              Просто поискай превод по банковата сметка на картата
                              Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Боже,Реде,аз-ментор?!!
                                А,бре,къде е моят малък испански приятел?

????П.С.Оня,бре,черничкият?
                                Де са губиш бре аверче

Коментар

Working...
                                X