Първоначално изпратено от Happy68
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение--> "Формуляр за упълномощаване за разплащане с кредитна карта
__________________________________________________ ______________________
Този формуляр потвърждава Вашето искане за разплащане с карта Visa/MasterCard.
Вашият подпис по-долу представлява съгласието Ви да упълномощите.......
да получи съгласие за кредит от посочения издател на кредитната карта.
Аз, __________________________________________________ ______, с настоящото упълномощавам ……. да задължава сметката(ите) на моята кредитна карта.
Потвърждавам, че съм на възраст на или над 18 години и съм законно упълномощен да използвам сметката(ите) на кредитната карта, посочени по-долу.
Освен това, разбирам и съм съгласен, че разходите са неотменими и не могат да бъдат начислени обратно в по-късен момент.
Дата: _________________
Номер на кредитна карта:_______________________ Дата на валидност:____________
ПОДПИС: _____________________________________________.
Картодържателят приема да получава услуги от ……. и се съгласява да изпълнява условията, посочени тяхното споразумение на картодържател с потребителя. "
Такава ли е практиката при искане за теглене от финансов посредник, при който имам отворена сметка за валутна търговия?
Извинете, ако въпросът Ви се стори глупав!Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе става си маргалПфуууу и аз мислех да ходя да почивам там
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Бихте ли ми дали съвет?
--> "Формуляр за упълномощаване за разплащане с кредитна карта
__________________________________________________ ______________________
Този формуляр потвърждава Вашето искане за разплащане с карта Visa/MasterCard.
Вашият подпис по-долу представлява съгласието Ви да упълномощите.......
да получи съгласие за кредит от посочения издател на кредитната карта.
Аз, __________________________________________________ ______, с настоящото упълномощавам ……. да задължава сметката(ите) на моята кредитна карта.
Потвърждавам, че съм на възраст на или над 18 години и съм законно упълномощен да използвам сметката(ите) на кредитната карта, посочени по-долу.
Освен това, разбирам и съм съгласен, че разходите са неотменими и не могат да бъдат начислени обратно в по-късен момент.
Дата: _________________
Номер на кредитна карта:_______________________ Дата на валидност:____________
ПОДПИС: _____________________________________________.
Картодържателят приема да получава услуги от ……. и се съгласява да изпълнява условията, посочени тяхното споразумение на картодържател с потребителя. "
Такава ли е практиката при искане за теглене от финансов посредник, при който имам отворена сметка за валутна търговия?
Извинете, ако въпросът Ви се стори глупав!Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
....
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеза кой данни говориш?днес имаше запаси от гориво и готови жилища.....а потребителското е с голям спад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБоже,Реде,аз-ментор?!!
А,бре,къде е моят малък испански приятел?
в момента, зоби 25 кила ерма и
прекарва с 50 кила КАРПУЗИ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеданните от сащ излязоха много добри и отвориха пътя нагоре за биковете защото в момента се задава въпроса дали не тръгва силен ръзтеж в щатите - който ще покрие негативния ефект от силния ръзтеж на инфлацията
ако данните бяха излязли само добри това щеше да е позитивно за икономиката от една страна
но от друга щеше да влезе варианта - инфлацията изпреварва ремпа на ръзтеж на БВП
а това е негативно за икономиката
сега ако анон излезе прав обаче ще имаме спад
на еврото въпреки тези много добри новини от сащмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеЗдравейте,
много зор днес!
Пенчев тук ли си?
Да не ти е ментор--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
....
данните от сащ излязоха много добри и отвориха пътя нагоре за биковете защото в момента се задава въпроса дали не тръгва силен ръзтеж в щатите - който ще покрие негативния ефект от силния ръзтеж на инфлацията
ако данните бяха излязли само добри това щеше да е позитивно за икономиката от една страна
но от друга щеше да влезе варианта - инфлацията изпреварва ремпа на ръзтеж на БВП
а това е негативно за икономиката
сега ако анон излезе прав обаче ще имаме спад
на еврото въпреки тези много добри новини от сащ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе става си маргалПфуууу и аз мислех да ходя да почивам там
на автомобила и бегом в село Чакаларово!!!
Казах ти, че там ще ВИ хареса !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение155 да / 138 не / 5 въздържали се
това не е консенсус
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениепри евентуален вот на недоверие има шанс
опозицията да завземе властта защото тълпата
изглежда е с тях
май от това ги е страх в еврозоната
Коментар
Коментар