If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютно съм против, когато говорим за демо с акции. Особено - ниско ликвидни. За форексо не мога да дам мнение. Мога да си кажа само резултатите в момента от как търгувам. Бъкето ми откри паралелна демо сметка. 9 месеца, 110% на риъл и 920% демо.
Бравос бря !!!!
110% са си супер добре !!!
Умен МАЙМУН умен !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
аз разполагам с десетки лефове.ше ме земеш ли и мене ?
искам след две седмици да прая по 2-300 ойро за 10-15 мин и после очилата на диадемка и върти по кръчметата
отворен си и в общи линии си схванал правилата на играта .... айде ще зема и твойте лефове.
пп
тъй както съм тръгнал, до вечерта май ще събера пари за селския казан.
именно това е -не може да си в акциите ,ако нямаш в реалната сметка достатъчно.
За това и споменах ,че колко ще вложиш реално от там се определя и тактиката
Друго исках да кажа. И при акции и при форекс би следвало твоят ордер да променя пазара. А при демото не е така. Друг е въпросът че нямам никаква идея, може ли да пръдне на форексо един маркет ордер на един лот например. Или казано по друг начин колко стандартни лота маркет ордер са достатъчни да преместят курсо с 3 пипа да речем. Щото на демото и 1000 да са не можеш го помръдна.
.... аз пък моя наскоро го увътрих с 5-6 демо сметки, ревеше му се ... ми то ако имаш 5-6К ойро свободни мога ментор да ти бъда.
аз разполагам с десетки лефове.ше ме земеш ли и мене ?
искам след две седмици да прая по 2-300 ойро за 10-15 мин и после очилата на диадемка и върти по кръчметата
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Абсолютно съм против, когато говорим за демо с акции. Особено - ниско ликвидни. За форексо не мога да дам мнение. Мога да си кажа само резултатите в момента от как търгувам. Бъкето ми откри паралелна демо сметка. 9 месеца, 110% на риъл и 920% демо.
именно това е -не може да си в акциите ,ако нямаш в реалната сметка достатъчно.
За това и споменах ,че колко ще вложиш реално от там се определя и тактиката
Въпреки че се интересувам от 2 години от форекс и се бъзикам с демосметки все още мисля че съм пълен начинаещ и с радост ще възприемам обучението си, за което много ще ти бъда благодарен
абе , страшно е да си зодия '' цаца ''
ма всеки с акъла си
кат се опитвам да мисля доста са от тази зодия
успех на всички
мойто си свъших е зор ма се плаща
4300
п.с може и 4360 , ко благосклонен пазара
Ако в демо сметка са толкова пари колкото искаш да вложиш на реална си върши работа
Не.
Иска, споря с теб, не се заяждам
Да не си зодия ТЕЛЕ?????????????????????????
абе , страшно е да си зодия '' цаца ''
ма всеки с акъла си
кат се опитвам да мисля доста са от тази зодия
успех на всички
мойто си свъших е зор ма се плаща
4300
п.с може и 4360 , ко благосклонен пазара
Коментар