IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Пак късо 4286. Да видим някоя новина ще върже ли днес
    МАЙМУН от тука има много
    голям шанс 1.43555
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• поздрав за ефче

no mercy и ....умната

http://youtu.be/1g8trfSXth4
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Мани тоя фундамент. Важи сама при неочаквана промяна на лихви. То неочаквана няма ама някои в последния момент може да оката гащите... Да ме беще послушал за Швейцареца вече щеше да си напред а не да гониш вятъра...
        Аз не им разбирам и разноглед не ща да ставам

Коментар

Пак късо 4286. Да видим някоя новина ще върже ли днес
          Мани тоя фундамент. Важи сама при неочаквана промяна на лихви. То неочаквана няма ама някои в последния момент може да оката гащите... Да ме беще послушал за Швейцареца вече щеше да си напред а не да гониш вятъра...
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Пак късо 4286. Да видим някоя новина ще върже ли днес

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              резнах зелката на австралиецо. след осем поредни зелени на дневна не мое да не даде господ поне една червена свещ
              Браво бе колега тоя Австралиец не го бях загледал а сега вече съм + 15 пипа от него с еврото...
              Който ме слуша фалира.

Коментар

пазаря в по голямата част от времето е аномален, анормален и аморален
                пропусна че понякога може да бъде и опасно анален
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Внимавай къде ще ти е червената свещ спрямо местоположението на задните ти части
                  http://www.zendocat.com/images/CGMR.JPG
                  предател. нали беше уж от късата партия
                  tnm

Коментар

резнах зелката на австралиецо. след осем поредни зелени на дневна не мое да не даде господ поне една червена свещ
                    Докосна и се върна при старото дъно на еврото. Може и да му резнаха зелката........ Но долара е кенеф ....
                    Който ме слуша фалира.

Коментар

Внимавай къде ще ти е червената свещ спрямо местоположението на задните ти части
                      http://www.zendocat.com/images/CGMR.JPG

Коментар

• резнах зелката на австралиецо. след осем поредни зелени на дневна не мое да не даде господ поне една червена свещ
                        tnm

Коментар

Аз съм аут.
                          Седи бре колега. Купи си малко Евро ама срещу Шеицарската мафия - и стопче на 1,1396. Похарчи 20лв за спорта....
                          Който ме слуша фалира.

Коментар

TP 4233 ако благоволи да ти изпълни дългото и благоволи да ти удари стопа Следящ 20 пипонека от 4260 за моето
                            Браво бе колега успя да ме нервираш и да влезна по-раничко в дълга позиция. Сега се чупя с 15 пипоня и ще чакам старата си позиция да се активира. Поне избих стопа ако го лупне без да иска..
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                              Неще и Неще --- виж имаше една реклама с кято друга песен запяваше...
                              Аз съм аут.

Коментар

TP 4233 ако благоволи да ти изпълни дългото и благоволи да ти удари стопа Следящ 20 пипонека от 4260 за моето
                                Неще и Неще --- виж имаше една реклама с кято друга песен запяваше...
                                Който ме слуша фалира.

Коментар

Working...
                                X