Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеМани тоя фундамент. Важи сама при неочаквана промяна на лихви. То неочаквана няма ама някои в последния момент може да оката гащите... Да ме беще послушал за Швейцареца вече щеше да си напред а не да гониш вятъра...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПак късо 4286.Да видим някоя новина ще върже ли днес
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениерезнах зелката на австралиецо. след осем поредни зелени на дневна не мое да не даде господ поне една червена свещКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениепазаря в по голямата част от времето е аномален, анормален и амораленХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВнимавай къде ще ти е червената свещ спрямо местоположението на задните ти части
http://www.zendocat.com/images/CGMR.JPGБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениерезнах зелката на австралиецо. след осем поредни зелени на дневна не мое да не даде господ поне една червена свещНо долара е кенеф ....
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениерезнах зелката на австралиецо. след осем поредни зелени на дневна не мое да не даде господ поне една червена свещ
http://www.zendocat.com/images/CGMR.JPG
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз съм аут.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTP 4233 ако благоволи да ти изпълни дългото и благоволи да ти удари стопаСледящ 20 пипонека от 4260 за моето
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНеще и Неще --- виж имаше една реклама с кято друга песен запяваше...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTP 4233 ако благоволи да ти изпълни дългото и благоволи да ти удари стопаСледящ 20 пипонека от 4260 за моето
Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар