IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    Не го хокай поне е забавен и пише по темата за разлика от другите животни.
    От 120 долара нефт е започнал да ни облъчва с неговата цел за 500. Все търси някъде обезценка на кредитите си.
    Нефта взе да пада и сега търси спасение в Гърция.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ти и 100 000 поста да напишеш, пак няма да се научиш да мислиш.

Невръщане на заеми означава недоверие и към останалите длъжници или бъдещи кредитополучатели, съответно по-малко новоотпуснати заеми, съответно по-малко инвестиции, съответно по-малко паричен ресурс.
      Къде виждаш инфлационен натиск?

Хайде така да се разберем с теб - Имаш право да пишеш глупостите си, едва когато нефта мине 200 долара.
      Съгласен ли си?
      Не го хокай поне е забавен и пише по темата за разлика от другите животни.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Планктон бре, ква цаца Ти утре, други ден и неква по голема риба ше ма напрайш и току виж данъчните ма подгонили
        да та гонят , да не би да няма що
        ма и курсовете не бяха за пренебрегване
        помощ за данъците
        стана интересно 76
        успехи на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          ехх , фантазия малко де
          на курсове иска да се записва при теб
          пък и ваканция
          септември , е първа цаца на пазара
          подсигурява се
          Планктон бре, ква цаца Ти утре, други ден и неква по голема риба ше ма напрайш и току виж данъчните ма подгонили
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            ti си удължил ама работата стана не много за удължаване мн бързо пада цената всяко покачване се парира
            забравил съм я вече - затворих я навреме ... на 0.

Ефке мила, така е за пишането .
            тези 40 пипса хубаво че си ги изкарала .... ама много на проветрение се излагаш, ако не си го разбрала ...... но това си е твоя

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Фалита на Гърция ще бъде искра , която ще запали верижна реакция. Не само гърците лапат от така структурирания финансов свят в момента , много са лапачите. А за това как ще си платят дълговете просто забравете , нищо няма да платят.И на германската вървежна икономика ще се отрази и то как. Вероятността да се получи едно голямо кълбо от дългове и замеряне с книгите за тях е велика -100% , обезценката на валутата е просто неизбежна и е сигурно че ще бъде над 100% до към 1000%.На ръба сме и то не Гърция , всички сме в кюпа , а България най малко го заслужава ..НО...
              Ти и 100 000 поста да напишеш, пак няма да се научиш да мислиш.

Невръщане на заеми означава недоверие и към останалите длъжници или бъдещи кредитополучатели, съответно по-малко новоотпуснати заеми, съответно по-малко инвестиции, съответно по-малко паричен ресурс.
              Къде виждаш инфлационен натиск?

Хайде така да се разберем с теб - Имаш право да пишеш глупостите си, едва когато нефта мине 200 долара.
              Съгласен ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                Не го очаквах от теб ...не ме разочаровай ..
                За кое за пикличка това е от либоф Ако не щях да кажа пикло Не искам да те разочаровам Поне не още Все още не мога да ти се наситя
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

ехх , фантазия малко де
                  на курсове иска да се записва при теб
                  пък и ваканция
                  септември , е първа цаца на пазара
                  подсигурява се

Коментар

Как си пикличке От рано се вееш по форума днес
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                      За разлика от Япония, Европейската икономика е относително "Селф съфишънт икономи" Ти си отговори на въпроса, защо Йената е толкова стабилна
                      Не ме карай да мисля много, че е жега тука и ще прегрея Банките доказаха на много търговци, че срещу вятъра не се пикае, както се изрази преди малко моята любима

Коментар

Пирфектна икономическа мисъл Не се шегувам.
                        Що аз пък съм останал с впечатлението, че на пазара и доктора по икономика и месаря имат еднакви шансове да увеличат сметките си, познавайки го добре, но тълкувайки миналото вторият издиша от всякъде Та, и Япония загуби милиарди от земетресението, ама виж де е йената А Сорос си говори квото му е удобно, щото знае, че цял свят го слуша
                        За разлика от Япония, Европейската икономика е относително "Селф съфишънт икономи" Ти си отговори на въпроса, защо Йената е толкова стабилна
                        Мисионер

Коментар

Ем...Манчо аз си взех 40 пипа ....знаеш ли жените имаме едно предимство .....неможем да пикаем срещу вятъра .....
                          Как си пикличке От рано се вееш по форума днес

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                            Ефче, насити ли се на късите .... щото аз се удължих от 4208 ... да видя да ли ще те стигна сега, че само с мераци не става ....
                            Ем...Манчо аз си взех 40 пипа ....знаеш ли жените имаме едно предимство .....неможем да пикаем срещу вятъра .....
                            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                              Ефче, насити ли се на късите .... щото аз се удължих от 4208 ... да видя да ли ще те стигна сега, че само с мераци не става ....
                              ti си удължил ама работата стана не много за удължаване мн бързо пада цената всяко покачване се парира
                              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                                Ако Гърция фалира, то ЕЦБ ще олекне със 120 милиарда Евра. Което означава "бейл аут" ... от гражданите на ЕС(Блумбърг нюз).
                                Собствениците на Гръцките бонове след фалит губят 70% от стойността йм.
                                Гръцките банки "бейл аут" ...

Забравих да добавя, че никой от банките кредиторки не иска като гаранция Гръцките бонове, защото те са на едно минусче от нулевата стойност... За това са и лихвите от 10%...
                                Освен това, ЕС няма предвиден механизъм за отлюспване на държава...
                                Ако фалира Гърция, ще се запали и Франция, Германия (банките йм)...
                                Тоя Сорос цял ден го коментират, колко хлъзгаво е Еврото според него...
                                Пирфектна икономическа мисъл Не се шегувам.
                                Що аз пък съм останал с впечатлението, че на пазара и доктора по икономика и месаря имат еднакви шансове да увеличат сметките си, познавайки го добре, но тълкувайки миналото вторият издиша от всякъде Та, и Япония загуби милиарди от земетресението, ама виж де е йената А Сорос си говори квото му е удобно, щото знае, че цял свят го слуша

Коментар

Working...
                                X