лонг ойро @ 4487 стоп 4477
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеИма ли някой тук който разбира от форекс
аз само се правя тука на разбирачТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеаз заминавам на почивка/утре сабахлем / за 3-4 дена и няма да мога да търгувам , може би и по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеis3584 ЧАДО, аз например не ги чета тез
прогнози, щото много се обърквам
Само тука във форума ги чета, че
тука няма губищи и са най-верни !!!през пръстите
аре следващите 2-3 часа не е проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнениеВече не се учудвам когато уцелваш лъчите. Питам се дали няма първо да видим 1,4450?
http://img600.imageshack.us/img600/8167/eurusdfp.gif
99.9 % са сигурни че 45ХХ и край --отиваме под 3970 ....
аз заминавам на почивка/утре сабахлем / за 3-4 дена и няма да мога да търгувам , може би и по-добре
но бих съпортналпървите
п.с. никво значение дали ще се види 4450 , 4420 , дали от тука с тва '' дъно '' / 4470 /
п.с. тълпата никога не познаваимам впредвид анализите на повечето брокери и водещи стриим медии
-- е поне аз тва чета де
някой мое да каже че чете анализи само за нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениехаххахахаххавреме е май за промяна в сценария а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение...../няма нищо със сериала/време е май за промяна в сценария а ?
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеТа той ни е пътеводната светлина/няма нищо със сериала/От такива като нас нищо не става
Така де търговията си е самотно занимание. Само не разбрах що модито изтри линка где е тандема
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТой е тук и ме притеснява
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеНе претендирам за достоверност за ника ,но от време на време се подвизава форексджия ,който по подобен начин възклицава
Сакън,аз не съм той!Да не го ядосаме,че ще ни спретне нов възродителен процес.
Къде е моя приятел-оня дребния,църничкия,коцкар се пише?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар