If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не вярвам на фундамента. По скоро бих повярвал на подобието на 2 дъно на 5 мин. което си и почти лудост за дългата ми в момента. Имам да връщам някой пип днес на пазара, но с нулевия ми стоп трудно ще стане.
Не гледам малките графики ! освен ако не потвърди по графика над часова.
Техническият ти анализ се състои от исторически събития основани на фундамента който е движил пазара...или по точно психологията му изразена в движение !
аха...сега ще се провери логиката у фундаменто щот технически не можахме да пробием 4430-40 и би трябвало да обрънем вече към 4500
Не вярвам на фундамента. По скоро бих повярвал на подобието на 2 дъно на 5 мин. което си и почти лудост за дългата ми в момента. Имам да връщам някой пип днес на пазара, но с нулевия ми стоп трудно ще стане.
бахмаамуа бяха времена когато негативни новини за дадена икономика водеха към поевтиняване на съответната валута ся би требало да тестваме 1.4530...майако има логика ...
бахмаамуа бяха времена когато негативни новини за дадена икономика водеха към поевтиняване на съответната валута ся би требало да тестваме 1.4530...майако има логика ...
Коментар