IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Някой отигра ли Решението на Reserve Bank of New Zealand относно лихвата, в 00:00ч. ?
    Чудя се няма ли да чукне един 0.8730 за малко селл в полза 0.8710?

Куми се в момента, ама знае ли човек кивито какво го е замислило?

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      не я търгувам/тая валута/...не съм го и търсила...сори
      Ми продай го тук на 0.8700/05 със стоп на 0.8760/65 за 200-300 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Някой отигра ли Решението на Reserve Bank of New Zealand относно лихвата, в 00:00ч. ?
        не я търгувам/тая валута/...не съм го и търсила...сори
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Някой отигра ли Решението на Reserve Bank of New Zealand относно лихвата, в 00:00ч. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнение
            хе-хе прав си, и ние се опитваме едни магистралки да правим от зелено, от време на време са все в червено, но е важното поука да извличаме всеки път.
            Надявам се , че имаш чувство за хумор и си усетил усмивката в поста

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Ма не бе , пич. 300 лота за 330 лева. И те в кошница . То и магистралите ги правят на лотове , та затова се объркАх.
              хе-хе прав си, и ние се опитваме едни магистралки да правим от зелено, от време на време са все в червено, но е важното поука да извличаме всеки път.

Коментар

Благодаря, двойно да те стига.

До колкото знам са 1000 единици, защо?
                100 000 . Твоето е микролот - 0,01 стандартни лота.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Пууу нахален тоз Радо бре Ми 20 лота ти каза човека . Ти подробности сега 300 лефа профит.... смятай
                  Ма не бе , пич. 300 лота за 330 лева. И те в кошница . То и магистралите ги правят на лотове , та затова се объркАх.

Коментар

Честит профит !!
                    Ама я ми обясни колко валутни единици , според теб , има в един лот ??
                    Благодаря, двойно да те стига.

До колкото знам са 1000 единици, защо?

Коментар

Снощи с койо негро та поздравих вааааааа Погледни постовете http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059125739
                      Верно
                      Извинявай ПРАСЧО !!!!!!
                      Пропуснал съм
                      Май требе аз да си гу пуска,
                      че да ХВАЩА !!!!
                      ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                      http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                        А сега кажете какво ще пускате тази вечер негрята ли кво ли ?
                        Трява са следи мъничката ми Диу жиутно е туй Мои негрята, мои и не Спарт бе дълго време у Виетнам, сражава са човека, той ше ти речи ко стаа из Азия
                        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Честит профит !!
                          Пууу нахален тоз Радо бре Ми 20 лота ти каза човека . Ти подробности сега 300 лефа профит.... смятай
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            ХУБУ че днеска си пуснах
                            аз моито НЕГРО, че твоите
                            много са сухи !!!
                            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!!!!!!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                            Снощи с койо негро та поздравих вааааааа Погледни постовете http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059125739

Коментар

Ка ти пуснах снощи негрята виде ли днес Предикшън При тебе от край време имат обратен ефект
                              А сега кажете какво ще пускате тази вечер негрята ли кво ли ?
                              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

През изминалите дни, добавки на двете ми поръчки....

В крайна сметка след добавките
                                EUR/USD добавка на 1.4489
                                1.4502

Затворена позиция селл на 1.4346

XAGUSD

добавки 40.43....през 20 пипса до 41.15

в крайна сметка 300 лота кошница. Разпродадена на 40.25

Тотал профит в BGN 330 кинта.

Успех на всички и много профит.
                                Честит профит !!

Коментар

Working...
                                X