IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Брала тя.... Има Виагра вече.
    Аз да не съм възрастен кат Реда
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Не Фицка ,не по моловете,ти забрави че днес имам празник ...не стига че не харчих пари ..ами и ходих да бера билки по ранни зори та като се отплеснах утиде цял ден ! и на теб набрах ....
      Брала тя.... Има Виагра вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
        Големото ми ИП няма връзка между стоп/лимит и позиция. Ако затвориш ръчно позиция, след малко се изпълнява стоп/лимита на вече затворената такава.

Не ми се обяснява публично защото парите които налях във форекса са именно от разработка и внедряване на софтуер и други IT. Не мисля да им давам акъл как стават работите.
        абе , да не би да я държиш .. въпростната

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Аз съм най-доволен от ПАЛАНТИРа
          Нъл сме от една банда.. свинската
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            Не Фицка ,не по моловете,ти забрави че днес имам празник ...не стига че не харчих пари ..ами и ходих да бера билки по ранни зори та като се отплеснах утиде цял ден ! и на теб набрах ....
            Кво ми набра Индийски коноп Ше си го оползотворим тая вечер

Тука също е голям празник- Сан Хуан Снощи се потапяхме в морето да се пречистим

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Колега, на този пазар наред с изброеното от теб, може да се използва и карти-таро, боб, кокалчета...... и всички методи ще са губещи, дорде чиляк не се научи да търгува.
              Аз съм най-доволен от ПАЛАНТИРа
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                Обикновенно около тези важни дневни МА се сменя тренда някъде бях чел че те са свързани с надеждите на мнозинството
                Интересно е, когато се случват в петък.
                ЕсЕндПи-то нещо не отлепя и освен ако Голдманите пак не пуснат някоя партенка, тази вечер може да има сериозен срив.

П.П. Някъде около 1263 е сега МА-то. Трябва да го думнат с поне 10 пункта надолу, за да имам потвърждение в сентимента.

П.П.П. SNB не успя да се справи с Пазара, та Голдманите ли?! Дето сума ти народ им се е наточил....
                Last edited by anon6706; 24.06.2011, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Ефче, па си драпала по улиците Кой ше пичели $$$$ в таз нашта къща Аз в отпуска, ти по моловете Или като ти казах, че имам кладенче и ти се успокои
                  Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    ехе , стана тя заплетена една
                    пък аз съм от прагматичните / глупавите /
                    Големото ми ИП няма връзка между стоп/лимит и позиция. Ако затвориш ръчно позиция, след малко се изпълнява стоп/лимита на вече затворената такава.

Не ми се обяснява публично защото парите които налях във форекса са именно от разработка и внедряване на софтуер и други IT. Не мисля да им давам акъл как стават работите.
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                      ей на това било ..... и ти да дочакаш най-накрая сигнала.
                      ууууп..са , Чиче Манче , нетдания -- 'убави графики да знаеш у що иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
                        здравеите на всички одеве стана дума високочестотен forex та тези дни се позачетох за квантовата теориа и започнаха да ме врахлитат мисли следни щом прелагаме математика физика и алгебра в опит да се предвиди дадено движение защо не приложим и квантовата теориа та така ако квантите са пипове сагласно теориата квантите се даржат различно зависимо от наблудателиа тоест те имат своиството да са тук и там едновремено зависи кои ги наблудава а сега значи цената е и тук и там едновремено може за това едни стратегии или индикатори да работиат за едни и да не работиат за други
                        Колега, на този пазар наред с изброеното от теб, може да се използва и карти-таро, боб, кокалчета...... и всички методи ще са губещи, дорде чиляк не се научи да търгува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          Не ИС, позицията е 1.3422 в е/д. И не е отворена умишлено
                          ехе , стана тя заплетена една
                          пък аз съм от прагматичните / глупавите /

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                            то човек цял живот се учи
                            В края на живота си човек си мисли, че се учи, защото почва да забравя наученото.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Всъщност, може и да си прав.

Към Бг-Реда: Реде, онзи ден исках да пусна анкета, колко участника тук се издържат единствено от форекс. Щеше да има и нюанси в отговорите.

Разбирам понякога да се пише тук за разтуха, но при такава вола последните дни.... умът ми не го побира.
                              Има и нюанси де.
                              Аз дращя най-много когато ми е
                              най-напечено и натоварено !!!
                              Май така избивам чивия
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
                                здравеите на всички одеве стана дума високочестотен forex та тези дни се позачетох за квантовата теориа и започнаха да ме врахлитат мисли следни щом прелагаме математика физика и алгебра в опит да се предвиди дадено движение защо не приложим и квантовата теориа та така ако квантите са пипове сагласно теориата квантите се даржат различно зависимо от наблудателиа тоест те имат своиството да са тук и там едновремено зависи кои ги наблудава а сега значи цената е и тук и там едновремено може за това едни стратегии или индикатори да работиат за едни и да не работиат за други
                                забравих да кайа че имам sell eur от вчера 1.4254 здраве на всички

Коментар

Working...
                                X