Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеНе Фицка ,не по моловете,ти забрави че днес имам празник ...не стига че не харчих пари ..ами и ходих да бера билки по ранни зорита като се отплеснах утиде цял ден !
и на теб набрах ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеГолемото ми ИП няма връзка между стоп/лимит и позиция. Ако затвориш ръчно позиция, след малко се изпълнява стоп/лимита на вече затворената такава.
Не ми се обяснява публично защото парите които налях във форекса са именно от разработка и внедряване на софтуер и други IT. Не мисля да им давам акъл как стават работите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз съм най-доволен от ПАЛАНТИРаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеНе Фицка ,не по моловете,ти забрави че днес имам празник ...не стига че не харчих пари ..ами и ходих да бера билки по ранни зорита като се отплеснах утиде цял ден !
и на теб набрах ....
Индийски коноп
Ше си го оползотворим тая вечер
Тука също е голям празник- Сан ХуанСнощи се потапяхме в морето да се пречистим
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКолега, на този пазар наред с изброеното от теб, може да се използва и карти-таро, боб, кокалчета...... и всички методи ще са губещи, дорде чиляк не се научи да търгува.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеОбикновенно около тези важни дневни МА се сменя тренда някъде бях чел че те са свързани с надеждите на мнозинството
ЕсЕндПи-то нещо не отлепя и освен ако Голдманите пак не пуснат някоя партенка, тази вечер може да има сериозен срив.
П.П. Някъде около 1263 е сега МА-то. Трябва да го думнат с поне 10 пункта надолу, за да имам потвърждение в сентимента.
П.П.П. SNB не успя да се справи с Пазара, та Голдманите ли?! Дето сума ти народ им се е наточил....Last edited by anon6706; 24.06.2011, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕфче, па си драпала по улицитеКой ше пичели $$$$ в таз нашта къща
Аз в отпуска, ти по моловете
Или като ти казах, че имам кладенче и ти се успокои
та като се отплеснах утиде цял ден !
и на теб набрах ....
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеехе , стана тя заплетена една
пък аз съм от прагматичните/ глупавите
/
Не ми се обяснява публично защото парите които налях във форекса са именно от разработка и внедряване на софтуер и други IT. Не мисля да им давам акъл как стават работите.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеей на това било ..... и ти да дочакаш най-накрая сигнала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнениездравеите на всички одеве стана дума високочестотен forex та тези дни се позачетох за квантовата теориа и започнаха да ме врахлитат мисли следни щом прелагаме математика физика и алгебра в опит да се предвиди дадено движение защо не приложим и квантовата теориата така ако квантите са пипове сагласно теориата квантите се даржат различно зависимо от наблудателиа тоест те имат своиството да са тук и там едновремено зависи кои ги наблудава а сега значи цената е и тук и там едновремено
може за това едни стратегии или индикатори да работиат за едни и да не работиат за други
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеНе ИС, позицията е 1.3422 в е/д. И не е отворена умишлено
пък аз съм от прагматичните/ глупавите
/
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнението човек цял живот се учи
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВсъщност, може и да си прав.
Към Бг-Реда: Реде, онзи ден исках да пусна анкета, колко участника тук се издържат единствено от форекс. Щеше да има и нюанси в отговорите.
Разбирам понякога да се пише тук за разтуха, но при такава вола последните дни.... умът ми не го побира.
Аз дращя най-много когато ми е
най-напечено и натоварено !!!
Май така избивам чивия--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнениездравеите на всички одеве стана дума високочестотен forex та тези дни се позачетох за квантовата теориа и започнаха да ме врахлитат мисли следни щом прелагаме математика физика и алгебра в опит да се предвиди дадено движение защо не приложим и квантовата теориата така ако квантите са пипове сагласно теориата квантите се даржат различно зависимо от наблудателиа тоест те имат своиството да са тук и там едновремено зависи кои ги наблудава а сега значи цената е и тук и там едновремено
може за това едни стратегии или индикатори да работиат за едни и да не работиат за други
Коментар
Коментар