IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
    от килийното ти отдавна са си отишли с лимонче в уста ..... човека пита за 200 кг килограмови съученици
    Манчо, Манчо .... това е между Кронос и Зевс стой настрана, че страшно става
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

И ти така ли се набута с късите евра от 1.34-щото си пуснала дълго и късо без да ги свържиш

ПС : Благодаря за ъпдейта на речника , верно говориш и затва няма да се дуелираме ...само ще се напиваме
      Нагълтах се като стой та гледай!
      За напиването няма проблем
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
        Да. Ако се чудиш защо... Късно я видях. Вече е предизвикателство и смятам да спечеля.
        Ако я затворя ин-тис-вери-момент ще съм на плюс. Но ще е скучно.. Не е хазарт
        Лошото е че и да/ако измислиш печеливша стратегия, тя е неприложима за повечето бъкети. Така че... играя шах. И се надявам да матирам ИП-то. И да спечели, колко да спечели.. жълти стинки от суап
        незнам приятел ,
        аз им чупя стъклата на мафията
        кат ме вкарат на минус , ходя на Канари Уърф / имам си прашка / разпинялка / / и им чупя стъклата на скай скрапърите --- пропорционално на загубата / днес бие на очи -- ще ходя утре
        та аз съм симпъл
        та в този ред на '' мисли '' не бих тръгнал да матирам ИП , бих му изтеглил плюсов акаунт и да си гледа '' позицията '' дето има шанс да е само в неговите '' тефтери '' ......
        ти щом си решил друго -- успех
        може и да ти е от полза
        за в бъдеще

Коментар

• Чунчо, зарежи ти франка. При него е по-сложно. Гледай керитата - озито и кивито. (да не се бъркат с кросовете AUD/JPY и NZD/JPY)
          Last edited by anon6706; 24.06.2011, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            От килийното ли
            от килийното ти отдавна са си отишли с лимонче в уста ..... човека пита за 200 кг килограмови съученици

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              СВИНЬО съзирам неуважение
              и даже подигравателност в
              последните два поста към мен
              и ти правя ЗАБЕЛЕЖКА !!!!!!!

Тва пък как го измисли На Вие ли да говоря кат се шегувам
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Аноне според теб какво дава сила на Щвейцарския франк. Гледам мачка наред, Това паунд, евро, долар и т.н, Не смяташ ли ,че това е един балон? Реално, на какво толкова се крепи силата му. Според мен на паниката от кризата.
                Евросъюза зле, Щатите малко по-добре, Швейцария.... саминка нейде в балкана

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Аноне според теб какво дава сила на Щвейцарския франк. Гледам мачка наред, Това паунд, евро, долар и т.н, Не смяташ ли ,че това е един балон? Реално, на какво толкова се крепи силата му. Според мен на паниката от кризата.
                  Франка ще го ударят, ако се заговори за разпад на Еврозоната и то през долара ще бъдат продажбите. Дотогава са малки шансовете да поевтинее. Една от причините да падне също е и поста ми за CDS-те.

Коментар

Аз да не съм възрастен кат Реда
                    СВИНЬО съзирам неуважение
                    и даже подигравателност в
                    последните два поста към мен
                    и ти правя ЗАБЕЛЕЖКА !!!!!!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      ми.....
                      живи съученици имаш ли ?
                      От килийното ли

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Брала тя.... Има Виагра вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          Големото ми ИП няма връзка между стоп/лимит и позиция. Ако затвориш ръчно позиция, след малко се изпълнява стоп/лимита на вече затворената такава.....
                          .

Това става само ако не си сложил свързана поръчка към основната си позиция - тая която първа си отворила ...Иначе няма начин при свързване, да ти се изпълни стоп или лимит след като цената е минала през един от двата свързани ордера и да ти се отвори обратна позиция на мястото на вече затворената

И ти така ли се набута с късите евра от 1.34-щото си пуснала дълго и късо без да ги свържиш

ПС : Благодаря за ъпдейта на речника , верно говориш и затва няма да се дуелираме ...само ще се напиваме
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• По плодовете им ще ги познаете....

Вижте отчаяните манипулации на преебаните в ГРЕШНАТА посока:

From Barclays: "The Fed will likely keep short-term
                            interest rates close to zero for a very, very long time. Risk-tolerant
                            investors should consider using some leverage as part of a diversified,
                            yield-oriented portfolio."

Ако имаше начин да напишат very още 30-на пъти....

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                              абе , да не би да я държиш ..
                              Да. Ако се чудиш защо... Късно я видях. Вече е предизвикателство и смятам да спечеля.
                              Ако я затворя ин-тис-вери-момент ще съм на плюс. Но ще е скучно.. Не е хазарт
                              Лошото е че и да/ако измислиш печеливша стратегия, тя е неприложима за повечето бъкети. Така че... играя шах. И се надявам да матирам ИП-то. И да спечели, колко да спечели.. жълти стинки от суап
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Аз да не съм възрастен кат Реда

ми.....
                                живи съученици имаш ли ?
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X