If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да. Ако се чудиш защо... Късно я видях. Вече е предизвикателство и смятам да спечеля.
Ако я затворя ин-тис-вери-момент ще съм на плюс. Но ще е скучно.. Не е хазарт
Лошото е че и да/ако измислиш печеливша стратегия, тя е неприложима за повечето бъкети. Така че... играя шах. И се надявам да матирам ИП-то. И да спечели, колко да спечели.. жълти стинки от суап
незнам приятел ,
аз им чупя стъклата на мафията
кат ме вкарат на минус , ходя на Канари Уърф / имам си прашка / разпинялка / / и им чупя стъклата на скай скрапърите --- пропорционално на загубата / днес бие на очи -- ще ходя утре
та аз съм симпъл
та в този ред на '' мисли '' не бих тръгнал да матирам ИП , бих му изтеглил плюсов акаунт и да си гледа '' позицията '' дето има шанс да е само в неговите '' тефтери '' ......
ти щом си решил друго -- успех
може и да ти е от полза
за в бъдеще
Аноне според теб какво дава сила на Щвейцарския франк. Гледам мачка наред, Това паунд, евро, долар и т.н, Не смяташ ли ,че това е един балон? Реално, на какво толкова се крепи силата му. Според мен на паниката от кризата.
Евросъюза зле, Щатите малко по-добре, Швейцария.... саминка нейде в балкана
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Аноне според теб какво дава сила на Щвейцарския франк. Гледам мачка наред, Това паунд, евро, долар и т.н, Не смяташ ли ,че това е един балон? Реално, на какво толкова се крепи силата му. Според мен на паниката от кризата.
Франка ще го ударят, ако се заговори за разпад на Еврозоната и то през долара ще бъдат продажбите. Дотогава са малки шансовете да поевтинее. Една от причините да падне също е и поста ми за CDS-те.
Големото ми ИП няма връзка между стоп/лимит и позиция. Ако затвориш ръчно позиция, след малко се изпълнява стоп/лимита на вече затворената такава.....
.
Това става само ако не си сложил свързана поръчка към основната си позиция - тая която първа си отворила ...Иначе няма начин при свързване, да ти се изпълни стоп или лимит след като цената е минала през един от двата свързани ордера и да ти се отвори обратна позиция на мястото на вече затворената
И ти така ли се набута с късите евра от 1.34-щото си пуснала дълго и късо без да ги свържиш
ПС : Благодаря за ъпдейта на речника , верно говориш и затва няма да се дуелираме ...само ще се напиваме
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Вижте отчаяните манипулации на преебаните в ГРЕШНАТА посока:
From Barclays: "The Fed will likely keep short-term
interest rates close to zero for a very, very long time. Risk-tolerant
investors should consider using some leverage as part of a diversified,
yield-oriented portfolio."
Ако имаше начин да напишат very още 30-на пъти....
Да. Ако се чудиш защо... Късно я видях. Вече е предизвикателство и смятам да спечеля.
Ако я затворя ин-тис-вери-момент ще съм на плюс. Но ще е скучно.. Не е хазарт
Лошото е че и да/ако измислиш печеливша стратегия, тя е неприложима за повечето бъкети. Така че... играя шах. И се надявам да матирам ИП-то. И да спечели, колко да спечели.. жълти стинки от суап
Коментар