If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ГОСПОДА ОТ САЙТА ВЕСТНИК ИНВЕСТОР.БГ
НЕ СМЯТАТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ ИНДИВИД ИЛИ ЕКЗЕМПЛЯР "ФИЦКАТА" СЪС ТОЗИ СИ ПОДПИС ПО ПОДРАЗБИРАНЕ ОБИЖДА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТЕМАТА,КАКТО И В ФОРУМА.
Соколов наместо да спамиш в темата, кажи си мнението за пазара, ако имаш такова.
ГОСПОДА ОТ САЙТА ВЕСТНИК ИНВЕСТОР.БГ
НЕ СМЯТАТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ ИНДИВИД ИЛИ ЕКЗЕМПЛЯР "ФИЦКАТА" СЪС ТОЗИ СИ ПОДПИС ПО ПОДРАЗБИРАНЕ ОБИЖДА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТЕМАТА,КАКТО И В ФОРУМА.
И немога да разбера,вие луди ли сте или се правите на такива.
И спарт,и рукито вече споменаха СоПолов в обръщение към мен.
СМЯТАТЕ ЛИ ДА ТОЛЕРИРАТЕ ТОВА. И ДО КОГА.ЗАЩОТО ВЕЧЕ ГО ПРАВИТЕ.
А ДОВОДИТЕ НА ПРАСЕТО СА,ЧЕ ТАКЪВ ПОТРЕБИТЕЛ НЯМА.
БРАВО ИНВЕСТОРЕ ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ.
Я СЕГА ПАК ДА КАЖА,СОПОЛОВ МИ ВИКАТ НЕ МЕН СПАРТ И РУКИ,КАКТО И НЯКОИ МАЛОУМНИ СЪЩЕСТВА В ПОЛИТИКА,МАЛОУМНИ СА ЗАЩОТО СА СИ ГО ПОМИСЛИЛИ ЗА СЕБЕ СИ ПРЕДИ ДА МИ ГО ИЗМИСЛЯТ НА МЕН ИЛИ ПРОСТО СА ТОЛКОВА СЛАБИ.
НИМА СМЯТАТЕ ТОВА ЗА НОРМАЛНО И ВЕЧЕ ДВА ДЕНА ВИ ПИША ЕДНИ И СЪЩО.
ИМА ЛИ НЯКОИ КОИТО ДА РЕАГИРА АДЕКВАТНО И СПРАВЕДЛИВО В СЛУЧАЯ С ОБИДНИЯ ПОДПИС НА ПРАСЕТО.
ЕХХХХООООО АДМИН МОДЕРАТОР. НА КЪДЕ СТЕ .........
НЯКОИ НЕЩО ДА МЕ ПИТА НА ЛИЧНА,ДАЛИ НЕ СЕ ЧУСДТВАМ ОБИДЕН ОТ ПОДПИСА НА ПРАСЕТО ИЛИ НЕЩО ТАКОВА.
ДА ИМАМ ПРОТИВ ТАКИВА ПОДПИСИ И СЪЩЕСТВА.
НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА,ЧЕ ПРАСЕТО Е РЕГНАТО ОТ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА И САМО СПАМ,ЗАЩО ПИШЕ ТУК,ЗНАЕТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ.......
Хихих, и после где ще криеш ключовете? Аз на моя съм му казал, че вземе ли книжка никога няма да го спирам. Но направи ли опит да ми крадне ключове и кола.....
Днес си взех листовките аз
и +106 пипа за деня... прекрасен ден
И къде точно е тая Глава с Рамене,че нещо пак се бъркаш.Аааа То било част от нашепването,кои са тия некадърници тия тука Реда,рукито,анонимния,иска ли е какъв е....."[/SIZE][/COLOR]
имаше една приказка: Странна птица е петела,пие вода пък не пикае
Хихих, и после где ще криеш ключовете? Аз на моя съм му казал, че вземе ли книжка никога няма да го спирам. Но направи ли опит да ми крадне ключове и кола.....
Възпитание и доверие колега ! На това залагаме
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Нямам нищо аз Късата я прибрах на @4160, а кабелот йош вчера Пак съм в почивка. Чакам синот да се върне утре от неква екскурзия и съм обещал да го уча да кара колата
Коментар