Първоначално изпратено от krosov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТо под 85 в момента си е почти за къса ти за 70Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКолега не са ми "специалност" нито златото, нито среброто. Въпреки това дългосрочно среброто е на север ( технически ).
Руки, ако купуват еврото, за кратко ще е. Даун тренд е браточка.
Мерси, и аз така мисля и поне на 4h графика така ми изглежда, все пак да споделим мнение.
Те сега ще излязат добри данни за US сигурно и пак ще има спускане по склона
Коментар
-
Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнениеОсвен в EUR/USD виждате ли както аз го виждам и пързалка при злато и сребро и тест на нива 39.00 за среброто?
Руки, ако купуват еврото, за кратко ще е. Даун тренд е браточка.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениепри 4170 картинката вече хич няма да е за нагоре и стопа ти заминава за отрицателно времеКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от garbac Разгледай мнениеспоред мен около 14 часа и 20 -25 мин. трябва да стане 4170 . играе се за 4240 стоп 4151Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекъсите позиции ти причиняват халюцинации и пожелателно мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от dinobot Разгледай мнениеОсвен в EUR/USD виждате ли както аз го виждам и пързалка при злато и сребро и тест на нива 39.00 за среброто?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеСпоко Реде, още не се е свършила пързалката
Коментар
-
Хо-Хо-Хо. Странно а? и мен са ме пращали по изолатори без да знам
Модовете се усетиха, че има такива екстри за преместване в друга тема, както го има по др. форуми. Като се разциврят участниците извън темата, за ушото и в изолатора да си говорят. Така е по-добре. Написаното трябва да остава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИ мен ме хвърлиха в другата тема
Даже не загрях в началото , че съм там
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqYМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемодовете направиха нещо преди час, като преместиха част от постовете от валутната в до инвестор тематаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар